2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Slm kızlar sizleri okuyorum ama herkeze yazamıyorum maalesef.
Düşük tehlikesi olan kanması olanlar inşallah bebeklerinize birsey olmaz
masalperest_anne canm cok üzüldüm rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah en kısa zmnda yine olur bebeğin...
Çoğu kişi dra gitmiş ultrason görüntüleri gelmiş maşallah bn henüz gitmedim çarşmba gidicem inşallah. İlk gebeliğimde 28gün idrar testi yapıp 30.gün fln gitmiştim şimdi nerdeyse 7haftalık olmuşum daha yeni öğrendim 3hafta geçmiş oldu kârdayım :)
İlkinde karnımdan görememişti vajinal bakınca görmüştü keseyi rahmimin ters olduğunu söylemişti şimdi görebilecekmi çok merk ediyorum
Çok uzun yazdım galiba kusura bakmayın.gün içinde yazamayınca birikmiş :)

Inşallah kazasiz belasiz bebişini görürsün

İnşallah cnm amin

Kiza benzettim canim ama net diğil ultrason birdaki gidişinde tekrar at bakayim gine olur mu

Ay kizlar şu sık tuvalete gitmek ve afedersiniz gaz insani perişan ediyor ayni dogum gibi

benim aksine cok su ictigim halde tuvalete gitme ihtiyacı hissetmiyorum hic ..oglanda hatirliyorumda wc den cikamazdim ilk haftalarda

benim aksine cok su ictigim halde tuvalete gitme ihtiyacı hissetmiyorum hic ..oglanda hatirliyorumda wc den cikamazdim ilk haftalarda
Sorma benim daha adete 1 hafta varken başladi gittikce şiddetleniyor bide meme ağrisi varmiydi sende yada şimdi var mi bende aşiri kizlarda hiç bu kadar arimazdi

Sorma benim daha adete 1 hafta varken başladi gittikce şiddetleniyor bide meme ağrisi varmiydi sende yada şimdi var mi bende aşiri kizlarda hiç bu kadar arimazdi
zaten tek belirtim memelerim onlarda olmasa hamile oldugum aklima gelmez acayip sizliyor ve simdiden buyumeye basladi sanki

Senin 3. mü bu yasları nasıl..ben 11 yaş araları olacagı icin biraz dusunceliyim nasil olucak hic bilmiyorum .benim yasta az degil korkuyorum acikcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…