2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Senin 3. mü bu yasları nasıl..ben 11 yaş araları olacagı icin biraz dusunceliyim nasil olucak hic bilmiyorum .benim yasta az degil korkuyorum acikcası
Bende 7 sene ara verdim bebeğe adapte olmalari daha kiza suruyor iyi bişey yanniz senin rahatini biraz engeliycek şimdiden soyleyim

Evt ya Bi oğlum var Allaha şükür kız evlat sevgisi nasıl onu merak ediyorum. Tabii herşey den önce Allahım hayırlısıyla nasip etsin
Ay ben burda kime ne yazdim şaşiriyorum valla kizlarbir yannişlik yaparsam kusura bakmayin sen ultrason attin dime

Bende 7 sene ara verdim bebeğe adapte olmalari daha kiza suruyor iyi bişey yanniz senin rahatini biraz engeliycek şimdiden soyleyim
sorma korkmuyor degilim hic ummuyordum bu minnoşun geleceğini..hayatim tamamen degiscek tekrar sil bastan ayni seyler icimde tuhaf bir korku var ama ayni zamanda buyuk bir sevinc..meger herkesten cok ben istiyormusumda kendime itiraf edemiyormusum..oglum ogrenince sevincinden delircek en cok o istiyordu kardesi olmasini :)

Daha bilmiyor mu bebiş olcağini

Hayır hic kimse bilmiyor nasıl tutuyorum icimde.kendime de sasmıyor degilim :)
Maşallah bende oyleyim ama yakin ailem biliyor gerisi kimse bilmiyor duşuk tehlikem var saklamak ne kadar zor gidemiyorum bir yere niye gelmiyorsun kusuyorlar hastayim diyorum inanmiyorlar ne yapcam şaşirdim bende duşuk tehlikesi olmasa soylerdim de işte

Allahın izniyle hicbisey olmaz kendini rahat tut..en iyisini yaparsin zaten biraz zaman gecsin oyle soylersin varsın küssünler sonra ne de olsa sebebini ögrenince sana hak vericekler

Teşekkürler ikinci gebeliğim sanki hiç gebe kalmamıştım gibi tuhaf duygular supriz oldu
Hoşgwldin hayırlı olsun. Zaten bu topik sürprizlerle dolu hamişlere hep sürpriz olmuş ikinciler topiğin ismi sürpriz hamişlere olsaymış

Allahın izniyle hicbisey olmaz kendini rahat tut..en iyisini yaparsin zaten biraz zaman gecsin oyle soylersin varsın küssünler sonra ne de olsa sebebini ögrenince sana hak vericekler
Sagolasin canim inşallah benim bebek belli yaramaz şimdiden bellievet cok doğru başima geldi daha önce biliyorum heleki bişey olunca ahhh vahh nasil oldu ne yaptinda boyle oldu kesin ağir kaldirdin bilmem ne yaptin sonra arayan arayana insan zaten üzültülü oluyor o halde bide kalk herkezle ayri oğraş en iyisi soylememek sende bende cok iyi yaptik bence

Kesinlikle..okadar rahatimki sun anlatamam kimse bilmiyor kimseye bisey izah etme geregi duymuyorum..kimsenin akil hocaligindan nasibimi almiyorum herkes herseyi cok biliyor basliyorlar onu yeme beni ye demeye valla kafam cokkkkk rahat..tek sikintim annemin hergun maydanoz kaynatip suyunu icirmeye calisması odem attirir diye..arkasindan balkondaki saksilara dokuuorum zavalli ciceklerim simdi benim yerime ödem atıyor

Ay kiz annede soylemedin valla helal olsun snaa cetij ceviz ciktin sen evet şunu ye bunu yeme şoyle yap boyle yap herkez doktor olmuş inanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…