2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ay kiz annede soylemedin valla helal olsun snaa cetij ceviz ciktin sen evet şunu ye bunu yeme şoyle yap boyle yap herkez doktor olmuş inanki
Valla bana kalsa kocama da söylemezdim azcik daha meraklansin diye ama dayanamadim..sevgililer gununde ogrendim ben minnoşu..en güzel hediyeyi vermek istedim o yüzden ögrendi yoksa cinsiyetini ogrenince nasibini alcaktı o da

Valla bana kalsa kocama da söylemezdim azcik daha meraklansin diye ama dayanamadim..sevgililer gununde ogrendim ben minnoşu..en güzel hediyeyi vermek istedim o yüzden ögrendi yoksa cinsiyetini ogrenince nasibini alcaktı o da
Ay kiz alemsin vallahi maşallah iyi tutmuşsun içinde gine super yane neyse ben kaçtim yatam barii

Canım benim de belirtim yok kontrole gittim sorun yok dedi doktorum, hatta ben de sordum bulantı ağrı hiç belirti yok bende dedim daha ne istiyosun, hayatın akışına güven kalbi gümbür gümbür günü tam bir sorun yok, kendi kendine sorun oluşturma kafanda rahat ol dedi

Ben sıcakbi süt içip yatayım en iyisi yoksa uyku tutmicak yarın iş var zabahtan kalkcam. Hadi iyi geceler kuzum. Bana yarenlik ettiğin ve cevap yazdığın için teşekkür ederim

Ne demek canım benim. Dün uyuyakalmışım kusura bakma. Bak hiç belirti yok derken aslında var da biz vesvese yapıyorus boşa Sabah bulantım aynı ş

Canım çooook teşekkürler, ara sıra böyle takılıyoruz işte bişeylere. Hepimiz Allah’a emanetiz inşallah.

Günaydınlar bu da benden gelsin o zaman ben kız hissediyorum Çin takvimi kız sanki bu da kız . 7+4 üz burada

bende de öle dün mide bulantısından agrıısndan kusmaktan fenalık gecirdim sonra erkenden uyudum bugun normal bi insan midesine döndü gögüslerimde ki sızı hiç gecmiyor ama bende protez var ondan kaynaklı cok hassas oldugunu düşünüyorum bence bu kdr kendni dinleme takip etme bırak bi vucudunu stres yapınca da değişiyo işte bütün salgılanan hormonlar filan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…