evet çok pozitif kadın cidden. bende 1 aylık kontrolünde bktıracağım bakalım yapmamız gereken bir şey varmı diye. bazen yarım sünnet olabiliyormuş sünnetli doğsada çocukBuarada teşekkür ederim asudan doktora göründük çok tatlı bir kadın yaoldukça sempatik biri bebeği seviyor bayağı hastası olan bebekleri
Senin ki 10 dk emip doyan modellerdendi sanırımYa kızlar bebeğim uyudu ben de biraz dinleneyim diyorsunuz ya o nasıl bir şey oluyor? Ben uyutuyorum oğlumu odaya geçiyorum 2 dk sonra ciyak sesi geliyor. Uykuya tepki olarak doğdu benim oğlum. Uykusuz da yaşanabileceğini tüm dünyaya anlatıp yeni buluşlara imza atacak
Ya da ekstra verimli uykunun formülünü buldu, 2 dk icin de sanki 8 saat uyumuş gibi enerji depoluyor. Keşke bize de soylese neymiş bu formul
maşallah maşallahhhNazar değmesin ama ben daha şanslıyım sanırımbizde bu zamana kadar ağlama nöbetleri hiç olmadı sadece acıkınca ağlamaya başlıyor karnını doyurunca susuyor gece 12 gibi bi yatıyor 4 gibi uyanıyor karnını doyurup 4:30 gibi geri uyutuyoruz 8 e doğru kalkıyor o arada beni biraz uğraştırıyor gazdan dolayı şimdi yine uyudu ama en fazla 1 saat uyur. Gündüz kısa uyuyor gece uzun uyuyor bu arada mama kullanmıyoruz.
O uyuduğunda sende uyumuyor musun?Ya kızlar bebeğim uyudu ben de biraz dinleneyim diyorsunuz ya o nasıl bir şey oluyor? Ben uyutuyorum oğlumu odaya geçiyorum 2 dk sonra ciyak sesi geliyor. Uykuya tepki olarak doğdu benim oğlum. Uykusuz da yaşanabileceğini tüm dünyaya anlatıp yeni buluşlara imza atacak
Ya da ekstra verimli uykunun formülünü buldu, 2 dk icin de sanki 8 saat uyumuş gibi enerji depoluyor. Keşke bize de soylese neymiş bu formul
Canım benim de bebeğimin böbreğindd genişleme varmış VUR olabilirmiş 1 ay sonra tekrar bakalım dedi düzelirler inşallah insanın canı gidiyor benim hamilelikte yaptığım bir şeyden mi diye yiyor içim içimiBizde bugün kalça ultrasonu çektirdik bir bebeğin böbreğinde taş var dedi doktor2 ay sonra tekrar bakalım dedi bebeklerde de taş oluyormu çok üzüldüm
Bende anlamadım arabada uyuyor böyle giderse arabayla gezip durcaz vallaAllah allah ne var ki bu araba bizim de öyle. Gazlar gidiyor mu arabada
Evet diyorum ki acaba gece üşüyorlar mi da sabaha karşı gaz nöbetleri başlıyor.
Sen bebeği yanına yatır beraber uyuyun senin kokunla daha güzel uyuyorlar sen odadan çıkınca koku gidiyor ya ondan uyanıyor olabilir ben denedim ben yanında yatarsam daha uzun uyuyor gözünü açıyor yanında anne var geri uyuyorYa kızlar bebeğim uyudu ben de biraz dinleneyim diyorsunuz ya o nasıl bir şey oluyor? Ben uyutuyorum oğlumu odaya geçiyorum 2 dk sonra ciyak sesi geliyor. Uykuya tepki olarak doğdu benim oğlum. Uykusuz da yaşanabileceğini tüm dünyaya anlatıp yeni buluşlara imza atacak
Geçmiş olsun canım inşallah birdahaki usg de hiç bir sorun çıkmazCanım benim de bebeğimin böbreğindd genişleme varmış VUR olabilirmiş 1 ay sonra tekrar bakalım dedi düzelirler inşallah insanın canı gidiyor benim hamilelikte yaptığım bir şeyden mi diye yiyor içim içimi
Maşallah cnm sen kocadanda şanslısın bebeden de senle yarışamamNazar değmesin ama ben daha şanslıyım sanırımbizde bu zamana kadar ağlama nöbetleri hiç olmadı sadece acıkınca ağlamaya başlıyor karnını doyurunca susuyor gece 12 gibi bi yatıyor 4 gibi uyanıyor karnını doyurup 4:30 gibi geri uyutuyoruz 8 e doğru kalkıyor o arada beni biraz uğraştırıyor gazdan dolayı şimdi yine uyudu ama en fazla 1 saat uyur. Gündüz kısa uyuyor gece uzun uyuyor bu arada mama kullanmıyoruz.
Araba dediğin bebek arabasındamı normal arabada mıBende anlamadım arabada uyuyor böyle giderse arabayla gezip durcaz valla
Çok geçmiş olsun canım inşallah bir daha gitmene kadar atarBizde bugün kalça ultrasonu çektirdik bir bebeğin böbreğinde taş var dedi doktor2 ay sonra tekrar bakalım dedi bebeklerde de taş oluyormu çok üzüldüm
Benim bebeğim de erkek genel olarak erkeklerde böbrek sorunları daha yaygınmış zaten gebelikte de doktorumuz bilgi vermişti sağolsun takşpteyiz artıkGeçmiş olsun canım inşallah birdahaki usg de hiç bir sorun çıkmaz
Bence hiç bir şeyle ilgisi yok ben biraz araştırdım bizimki erken doğumdan dolayı bebeklerde taş görülenilir, birde erkeklerde taşa daha sık rastlanıyormuşinşallah yoktur ama varsa da çok şükür çaresi var rabnim dermansız dert vermesin
Haaha evet ya hızlı yaşıyor bu çocuk. Her şeyi jet hiizyla yaşıyor sonra yapacak bir şey kalmayınca huysuzlaniyorSenin ki 10 dk emip doyan modellerdendi sanırım
Valla eşim uyuyor da ben o uyanacak korkusuna uyuyamiyorum ki korktuğum başıma geliyor hemenO uyuduğunda sende uyumuyor musun?
Uyku uykuyu çeker gece evde herkes uyudu mu onlarda uyuyor..
Keşke mazot fiyatlarına anne indirimi gelse di miBende anlamadım arabada uyuyor böyle giderse arabayla gezip durcaz valla
Genelde yanında oluyorum ki çünkü mırıldanmaya başlayınca hemen sallıyorum. Bir umut işte, umut fakirin ekmeğiSen bebeği yanına yatır beraber uyuyun senin kokunla daha güzel uyuyorlar sen odadan çıkınca koku gidiyor ya ondan uyanıyor olabilir ben denedim ben yanında yatarsam daha uzun uyuyor gözünü açıyor yanında anne var geri uyuyor
Eşim kolik müzikler diye uygulama indirmiş bizim çocuk kolik gibi bişey heralde o muzikleri seviyor o neyse diyorKolik nöbeti böyle bir şey değil di mi
Geçmiş olsun inşallah değildirCanım benim de bebeğimin böbreğindd genişleme varmış VUR olabilirmiş 1 ay sonra tekrar bakalım dedi düzelirler inşallah insanın canı gidiyor benim hamilelikte yaptığım bir şeyden mi diye yiyor içim içimi
Maşallah de kız sendeki uykunun yarısını bana göndersen razıyım kız mı bebiş kızlar daha gazsız oluyormuşNazar değmesin ama ben daha şanslıyım sanırımbizde bu zamana kadar ağlama nöbetleri hiç olmadı sadece acıkınca ağlamaya başlıyor karnını doyurunca susuyor gece 12 gibi bi yatıyor 4 gibi uyanıyor karnını doyurup 4:30 gibi geri uyutuyoruz 8 e doğru kalkıyor o arada beni biraz uğraştırıyor gazdan dolayı şimdi yine uyudu ama en fazla 1 saat uyur. Gündüz kısa uyuyor gece uzun uyuyor bu arada mama kullanmıyoruz.
GünaydınKızlar bize bu elektrikli göğüs pompaları kaç aya kadar gerekli oluyor ? Elimde idareten bi tane var ama çok uzun süre gerekli olacaksa yeni bi tane almayı düşünüyorum
Sizler hangi markayı kullanıyorsunuz ve memnuniyet durumunuz nedir?
Aynen aynen gazın birini attik diye seviniyordum diğeri geliyor haydaa baştan bir daha derken sabah oluyor. Eşim ise gidiyor ben de tek devam ediyorum.Eşim kolik müzikler diye uygulama indirmiş bizim çocuk kolik gibi bişey heralde o muzikleri seviyor o neyse diyorsende kendimi görüyorum geceden beri sadece memede aralıklarla uyudu gazman falan heralde benim çocuk çıkarıyor yenisi geliyor tekrar ıkın
Damla falan kullanıyor musunuzAynen aynen gazın birini attik diye seviniyordum diğeri geliyor haydaa baştan bir daha derken sabah oluyor. Eşim ise gidiyor ben de tek devam ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?