2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Buarada teşekkür ederim asudan doktora göründük çok tatlı bir kadın ya oldukça sempatik biri bebeği seviyor bayağı hastası olan bebekleri
evet çok pozitif kadın cidden. bende 1 aylık kontrolünde bktıracağım bakalım yapmamız gereken bir şey varmı diye. bazen yarım sünnet olabiliyormuş sünnetli doğsada çocuk

Senin ki 10 dk emip doyan modellerdendi sanırım

maşallah maşallahhh

biz de fena sayılmayız totoyu kaşıyayım

O uyuduğunda sende uyumuyor musun?
Uyku uykuyu çeker gece evde herkes uyudu mu onlarda uyuyor..

Bizde bugün kalça ultrasonu çektirdik bir bebeğin böbreğinde taş var dedi doktor 2 ay sonra tekrar bakalım dedi bebeklerde de taş oluyormu çok üzüldüm
Canım benim de bebeğimin böbreğindd genişleme varmış VUR olabilirmiş 1 ay sonra tekrar bakalım dedi düzelirler inşallah insanın canı gidiyor benim hamilelikte yaptığım bir şeyden mi diye yiyor içim içimi

Sen bebeği yanına yatır beraber uyuyun senin kokunla daha güzel uyuyorlar sen odadan çıkınca koku gidiyor ya ondan uyanıyor olabilir ben denedim ben yanında yatarsam daha uzun uyuyor gözünü açıyor yanında anne var geri uyuyor

Geçmiş olsun canım inşallah birdahaki usg de hiç bir sorun çıkmaz
Bence hiç bir şeyle ilgisi yok ben biraz araştırdım bizimki erken doğumdan dolayı bebeklerde taş görülenilir, birde erkeklerde taşa daha sık rastlanıyormuş inşallah yoktur ama varsa da çok şükür çaresi var rabnim dermansız dert vermesin

Maşallah cnm sen kocadanda şanslısın bebeden de senle yarışamam

Benim bebeğim de erkek genel olarak erkeklerde böbrek sorunları daha yaygınmış zaten gebelikte de doktorumuz bilgi vermişti sağolsun takşpteyiz artık
Aynen çok şükür Allah ıma tek sorunları bu olsun elleri kolları sağlam sağlıkla yanımızdalar ne kadar şükretsek az çok şükür

Senin ki 10 dk emip doyan modellerdendi sanırım
Haaha evet ya hızlı yaşıyor bu çocuk. Her şeyi jet hiizyla yaşıyor sonra yapacak bir şey kalmayınca huysuzlaniyor
O uyuduğunda sende uyumuyor musun?
Uyku uykuyu çeker gece evde herkes uyudu mu onlarda uyuyor..
Valla eşim uyuyor da ben o uyanacak korkusuna uyuyamiyorum ki korktuğum başıma geliyor hemen valla annemi cagirdim bi iki sbaşarısın yoruba yoruldum
Bende anlamadım arabada uyuyor böyle giderse arabayla gezip durcaz valla
Keşke mazot fiyatlarına anne indirimi gelse di mi
Genelde yanında oluyorum ki çünkü mırıldanmaya başlayınca hemen sallıyorum. Bir umut işte, umut fakirin ekmeği
Keşke bebekler için uyku ilacı olsa ya.
Şimdi mesele yarim saat uyudu ama nasıl? Ayağımda sürekli sallıyorum hiç durmadan, ona rağmen uyanıyor hazırlık yapıyor şimdi geriniyor filan

Kolik nöbeti böyle bir şey değil di mi
Eşim kolik müzikler diye uygulama indirmiş bizim çocuk kolik gibi bişey heralde o muzikleri seviyor o neyse diyor sende kendimi görüyorum geceden beri sadece memede aralıklarla uyudu gazman falan heralde benim çocuk çıkarıyor yenisi geliyor tekrar ıkın

Maşallah de kız sendeki uykunun yarısını bana göndersen razıyım kız mı bebiş kızlar daha gazsız oluyormuş

Günaydın ben oğlumda 1 yıla yakın kullandım. Ama arkadaşım 2,5 yıl kullandı. İhtiyacına göre yani canım

Aynen aynen gazın birini attik diye seviniyordum diğeri geliyor haydaa baştan bir daha derken sabah oluyor. Eşim ise gidiyor ben de tek devam ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…