2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar günaydın maşallah ne güzel muhabbet dönmüş gece bugün kontrole gidecek arkadaşların hayırlı haberlrini alırız umarım
Ben de dün soya soslu makarna yedim sonra internete girdim bi baktım soya sosu hamilelere yasak diyor bi üzüldüm ki
Doktorumun bana verdiği yasaklar listesinde yazmıyordı bilemedim
Bi fikri olan var mı?

Çok çok fazla tüketmeniz gerekiyor. Sorun olmaz, merak etme :)

aslında kmse kmseyi görmüyor herkes kendi derdinde şaka bi yana niye görülmediğini düşündün ki
Bn sayfaları geriden takip ediyorum okuyup okuyo yazıyorum tek tek cevap yapamıyorum çunku bn okuduğumda konu geçmiş herkz cvplamış okuyor ama bna kımse cvp yazmıyo
Ne bileyim hamilelik belirtileri sanrm

Bn sayfaları geriden takip ediyorum okuyup okuyo yazıyorum tek tek cevap yapamıyorum çunku bn okuduğumda konu geçmiş herkz cvplamış okuyor ama bna kımse cvp yazmıyo
Konu gecince öle oluyo gün gectikce hızlı akıyo burası özellikle yapılmamıstır alınganlık hamilelik belirtisi tabi normal

Aaa olur mu öyle şey estağfurullah

Herkes henüz daha birbirini tanımıyor o yüzden
Bende ara ara sabahları herkes nasıl yazıyorum ama henüz dönüş alamadım. O yüzden çok giremiyorum

Ahahahaha vajina bakınca benimde karışıyor
Kese yuvarlak mı fasülye mi karar veremediğim için çekimser kaldım

Ya bu kese şekli bence cihazla alakalı ben devlete giittim ekranda muz gibi kese gösterdi bana ertesi gün özele gitim balon gibi bi kese bende kamerayla alakalı oalbilir yada o an idrar sıkısıklıgı varsa ondan dolayıda olabiliyor heralde 3 farklı cihazda usgye girdim 3ündede değişikti kese

Ben daha fasulyeyi öğrenebildim sadece muhtemelen sırf onu bildiğimden ona benzetmeye çalışıyor olabilirim 12. haftayı da bir atlatsak da daha az sarsak keseydi sağdaydı soldaydı diye :) o kadar yer varken köşede durması da bana çok komik geliyor ama bakıyorum çok kişi var öyle olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…