2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
evet bende bakmıstım biraz ama nefes aldıkca bile yer değişitiryor ultrasyonda görüyosun onu o fotografı ne zman netleşirse o zmn cekiyorlar :) yoksa cocuk yüzüyo aslında amniyon sıvısı olusuyor sanırım 7 8 haftadan sonra :)

bu basa nasil kaydedicez kizlar cidden diger gruplar cok hos admine mi yazmamiz gerekiyor oyle olsa daha hos olur sanki
Ben de ona bakıyordum nasıl yapabiliriz diye admine yazalım mı diyecektim sen demişsinen mantıklısı öyle sanki

Konu gecince öle oluyo gün gectikce hızlı akıyo burası özellikle yapılmamıstır alınganlık hamilelik belirtisi tabi normal
Aaa olur mu öyle şey estağfurullah
Herkes henüz daha birbirini tanımıyor o yüzden
Bende ara ara sabahları herkes nasıl yazıyorum ama henüz dönüş alamadım. O yüzden çok giremiyorum
Yok yok bnde hata sık girmeyince gidiyor mesajlar verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerm

bu basa nasil kaydedicez kizlar cidden diger gruplar cok hos admine mi yazmamiz gerekiyor oyle olsa daha hos olur sanki
2018 temmuz annelerinde bn yapmıştım tabloyu çok zor bir iş sanrım yöneticiye msjnatıp birine teslim etmesi gerekiyor topiği sürekli güncelleme gelicek çünki

Ben de ona bakıyordum nasıl yapabiliriz diye admine yazalım mı diyecektim sen demişsinen mantıklısı öyle sanki
Tablo için gönüllü birini bulun yapabilecek sürekli takip edebilecek sonra ona devretcek sanrm admin topiği o sürkki güncelleme yapacak bn 2018 temmuz annelerinde öyle olmuştu

Yazık o çiçeklere

ben şok , çocuk hep orda duruyo sanıyorum ben her ultrasonda orda çünkü

Allah razi olsun insaallah. Ne guzel bisi ayni gun dogum gunu kutlucaz Allah nasip ederse insaallah.
Aynen oğlumda 22 Ekim doğumlu bu gelecek olanda 16 sı ama sezeryanla 3.4.5 ine gelecek doğumum. İlk doğumunda 24 üne gelsin çok istedim ama hamilelik tansıyonu birde protein kacagı olunca erken oldu

Selam hamişler ara sıra okudum ama yazmadım hiç nasılsınız? Benim protein kaçağı sıkıntım var ama böbreklerden dolayı. Yani riskli bı gebeliğim var. Size sorum şu 1 ay evvel bthcg 172 ve 1 ay sonra 1000 halbuki kese ve bebek 2 hafta önce görülmüştü endişe etmeye başladımmm

Canım bende bir sayfa öncesinde tam bunu yazdım...benimde 0.0029 cıktı tsh degerim..bende yarın dahiliyeye gidicem..bunu ihmal etmemek lazım
Canım merhaba gittin mi doktora ben geldim gebelikte düşük istiyoruz zaten biraz düşmüş dedi takip edilmesi gerekiyor hamilelikten önce yoksa sorun olmaz dedi bende internette bir sürü şey Yazıyor dedim yüksek olursa sorun olur düşük olursa birşey olmaz 12. Haftada da geçer kendiliğinden dedi takip edelim ay sonunda tekrar kan ver dedi sana ne dedi ?

Canım bir yanlışlık olmasın 1 ay boyunca hiç bakılmadı mı ? Normalde 172 gibi bir değerin artışına bakılması gerekiyor ama değişebilir tabi zamanı. Bir de beta hcg 1000 altındayken kese görünmez diye biliyorum ama

Kaç haftalık gebelik şu an

Bende tam sana yazıcaktım cnm Banada hemen hemen aynı şeyleri söyledi, yüksekliği problem düşüklüğünü takip ederiz dedi..ama seninki biraz fazla düşmüş endokrin bi görsün dedi, kan verdim tekrar..endokrinlede bi görüşücem bakalım..bide bogazımdan ultrason istedi, tiroid için sanırım..bebeğe zararı yokmuş

betahcg neden baktırdınız ki? doktor kese gözüktükten sonra gerek yok demişti yanıltır seni hep 2 kat artmaz diye de belirtmişti bana ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…