Ben daha fasulyeyi öğrenebildim sadece muhtemelen sırf onu bildiğimden ona benzetmeye çalışıyor olabilirim 12. haftayı da bir atlatsak da daha az sarsak keseydi sağdaydı soldaydı diye :) o kadar yer varken köşede durması da bana çok komik geliyor ama bakıyorum çok kişi var öyle olan
evet bende bakmıstım biraz ama nefes aldıkca bile yer değişitiryor ultrasyonda görüyosun onu o fotografı ne zman netleşirse o zmn cekiyorlar :) yoksa cocuk yüzüyo aslında amniyon sıvısı olusuyor sanırım 7 8 haftadan sonra :)
2018 temmuz annelerinde bn yapmıştım tabloyu çok zor bir iş sanrım yöneticiye msjnatıp birine teslim etmesi gerekiyor topiği sürekli güncelleme gelicek çünki
Tablo için gönüllü birini bulun yapabilecek sürekli takip edebilecek sonra ona devretcek sanrm admin topiği o sürkki güncelleme yapacak bn 2018 temmuz annelerinde öyle olmuştu
Tablo için gönüllü birini bulun yapabilecek sürekli takip edebilecek sonra ona devretcek sanrm admin topiği o sürkki güncelleme yapacak bn 2018 temmuz annelerinde öyle olmuştu
Bn sayfaları geriden takip ediyorum okuyup okuyo yazıyorum tek tek cevap yapamıyorum çunku bn okuduğumda konu geçmiş herkz cvplamış okuyor ama bna kımse cvp yazmıyo
Ne bileyim hamilelik belirtileri sanrm
evet bende bakmıstım biraz ama nefes aldıkca bile yer değişitiryor ultrasyonda görüyosun onu o fotografı ne zman netleşirse o zmn cekiyorlar :) yoksa cocuk yüzüyo aslında amniyon sıvısı olusuyor sanırım 7 8 haftadan sonra :)
Aynen oğlumda 22 Ekim doğumlu bu gelecek olanda 16 sı ama sezeryanla 3.4.5 ine gelecek doğumum. İlk doğumunda 24 üne gelsin çok istedim ama hamilelik tansıyonu birde protein kacagı olunca erken oldu
Selam hamişler ara sıra okudum ama yazmadım hiç nasılsınız? Benim protein kaçağı sıkıntım var ama böbreklerden dolayı. Yani riskli bı gebeliğim var. Size sorum şu 1 ay evvel bthcg 172 ve 1 ay sonra 1000 halbuki kese ve bebek 2 hafta önce görülmüştü endişe etmeye başladımmm
Canım merhaba gittin mi doktora ben geldim gebelikte düşük istiyoruz zaten biraz düşmüş dedi takip edilmesi gerekiyor hamilelikten önce yoksa sorun olmaz dedi bende internette bir sürü şey Yazıyor dedim yüksek olursa sorun olur düşük olursa birşey olmaz 12. Haftada da geçer kendiliğinden dedi takip edelim ay sonunda tekrar kan ver dedi sana ne dedi ?
Selam hamişler ❤ara sıra okudum ama yazmadım hiç nasılsınız? Benim protein kaçağı sıkıntım var ama böbreklerden dolayı. Yani riskli bı gebeliğim var. Size sorum şu 1 ay evvel bthcg 172 ve 1 ay sonra 1000 halbuki kese ve bebek 2 hafta önce görülmüştü endişe etmeye başladımmm ☹
Canım bir yanlışlık olmasın 1 ay boyunca hiç bakılmadı mı ? Normalde 172 gibi bir değerin artışına bakılması gerekiyor ama değişebilir tabi zamanı. Bir de beta hcg 1000 altındayken kese görünmez diye biliyorum ama
Canım bir yanlışlık olmasın 1 ay boyunca hiç bakılmadı mı ? Normalde 172 gibi bir değerin artışına bakılması gerekiyor ama değişebilir tabi zamanı. Bir de beta hcg 1000 altındayken kese görünmez diye biliyorum ama
Canım merhaba gittin mi doktora ben geldim gebelikte düşük istiyoruz zaten biraz düşmüş dedi takip edilmesi gerekiyor hamilelikten önce yoksa sorun olmaz dedi bende internette bir sürü şey Yazıyor dedim yüksek olursa sorun olur düşük olursa birşey olmaz 12. Haftada da geçer kendiliğinden dedi takip edelim ay sonunda tekrar kan ver dedi sana ne dedi ?
Bende tam sana yazıcaktım cnm Banada hemen hemen aynı şeyleri söyledi, yüksekliği problem düşüklüğünü takip ederiz dedi..ama seninki biraz fazla düşmüş endokrin bi görsün dedi, kan verdim tekrar..endokrinlede bi görüşücem bakalım..bide bogazımdan ultrason istedi, tiroid için sanırım..bebeğe zararı yokmuş
Selam hamişler ❤ara sıra okudum ama yazmadım hiç nasılsınız? Benim protein kaçağı sıkıntım var ama böbreklerden dolayı. Yani riskli bı gebeliğim var. Size sorum şu 1 ay evvel bthcg 172 ve 1 ay sonra 1000 halbuki kese ve bebek 2 hafta önce görülmüştü endişe etmeye başladımmm ☹