2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Evet canım yokmuş bende sordum endokrine gitmeli miyim dedim hayır gerek yok dedi T3 ve t4 değerlerine bakacağım ben senin dedi hatta doktorum yeni doğum yapmış bir bayan çıktı :) korkma oluyor bunlar dedi yüksek olsa o zaman korkabilirdik şuan birşey yok dedi

Biraz rahatladık dimi herkesin bi derdi var işte, bizimkide tsh oldu

betahcg neden baktırdınız ki? doktor kese gözüktükten sonra gerek yok demişti yanıltır seni hep 2 kat artmaz diye de belirtmişti bana ama
İşte ben de korktum iki kat olmasada şu an 8 haftalık gebeyim 172 çıktığında 4+3 haftalık hamileydim şu an 8+2 yim ve 2 gün önce 1000 çıktı kese ve bebek 6 haftalıkken görüldü belli belirsiz kalp atışı var dedi ama kesin değildi. Bthcg azalmaya başlarsa bebek karında ölmüş olabiliyormus çünku benim ilk gebeligimde de kalp atışı durdu kürtaj oldum. 1000 çok az bı değer heleki bebek bile görünmüşken

6+2 DEN SONRA USGYE GİRMEDİNİZMİ bi daha doktor ne diyor u duruma bencede 1000 cok az bi değer ama ilk defa duydum bebek göründükten sonra düşerse değerler düşüyor diye biliyorum ama sizde öle bi durumda yok

kızlar ilk dr a gittiğinizde dr kan tahlili yaptırdımı? ben idrar testinden sonra emin olmak için kanda baktırdm ama tekrar istermi bilmiyorum ilk hamileliğimde bakmışmıydı hiç hatırlamıyorum

Canım bir yerden sonra genelde kese göründükten sonra beta hcg ye değil keseye bakılır sen bu betahcg ye baktırdığında keseyi kontrol etmediler mi ? Önemli olna şu anda kesenin günlük büyümesi ortalama günde 1 mm büyüyor sen bebeği de gördüysen beta hcg nasıl düşüyor ki 1000 dediğin 5 haftalıkken görünüyor genelde en fazla. Ama dediğim gibi önemli olan bu değer değil beta hcg ye kim baktıysa bebeği ve keseyi kontrol etsin bence hemen

kızlar ilk dr a gittiğinizde dr kan tahlili yaptırdımı? ben idrar testinden sonra emin olmak için kanda baktırdm ama tekrar istermi bilmiyorum ilk hamileliğimde bakmışmıydı hiç hatırlamıyorum
Merhaba, evet yapıyor doktor canım

Eğer Allah korusun bir şey olduysa beklememek gerek sana zarar verir yoksa mutlaka bir doktora görünmen gerekiyor 2 hafta uzun bir süre

A anidefteri

Kızlar nasılsınız? Bugün kontrolü olanlara bol şanslar diliyorum. Bir güne daha bulantı ile başladım devam ediyorum. Yatana kadar direnip uyutmayınca kusup yatıyorum... cok zormuş bulantı oğluşum beni hic yormamış üzmemişti iştahla herşeyden yerdim. Lütfen bulantınız yoksa kıymetini bilin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…