2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Tamamdır canım attım bakalım dönüşe göre hazırlarız başlıkları
Ben de yapabilir miyim acaba diye düşünüyorum sabahtan beri kendimden emin olamadım bulantılar başladı bu hafta bakalım admin ne diyecek yardım edebilecek birşey olursa yardım edeyim canım acaba herkese tek tek mesaj atıp mı sorulacak nasıl olacak acaba cevap yazınca anlarız artık

Aynen bugün ben de fena oldum cıkartmayınca geçmiyor da daha yeni zorla kahvaltı yapabildim ilk zamanlar ne güzeldi

Bir deneme yaptım ilk sayfada bir baksanıza sütunlara farklı önerisi olan var ise değiştireyim.

Canım 6 haftalıkken kalp atışı belli belirsiz demişsin ya şimdi 8 hf dasın o arada doktor hiç çağırmadı mı benim de 6 da öyleydi yeniydi dinletmedi 7. Haftada tekrar çağırdı acaba gitsen mi tekrar doktora için de rahat eder hem inşallah güzel haberlerle gelirsin

Kızlar nasılsınız? Bugün kontrolü olanlara bol şanslar diliyorum. Bir güne daha bulantı ile başladım devam ediyorum. Yatana kadar direnip uyutmayınca kusup yatıyorum... cok zormuş bulantı oğluşum beni hic yormamış üzmemişti iştahla herşeyden yerdim. Lütfen bulantınız yoksa kıymetini bilin
[/QUOTE]
Bende bulanti kusma yok ama hic bisey yiyemiyorum yaa. Bi iki kasik aliyorum devam edersem kusacak gibi oluyorum degisik bisey var o kadr açım ki

Tamamdır canım attım bakalım dönüşe göre hazırlarız başlıkları
tmm canm

bnde hiç kusma bulantı olmadı olsa az yerim zayıflarım diyorum ama yanlış mı düşünüyorum acba kusma olmayınca yedikce yiyorm

Bir deneme yaptım ilk sayfada bir baksanıza sütunlara farklı önerisi olan var ise değiştireyim.

ben daha önce böyle yapmıştm bakablirsn

Canım baktım ben gayet güzel bakmış başka gruplara baktım bazılarında bebek ismi ve doğum haftası/doğum tarihi de var ama bunlar sonradan mi ekleniyor cinsiyet gibi bilemedim

Bence tekrar bir doktora gozukun derim cunku 1000 gercekten az bi deger seni uzmek inanki istemem ama 8 haftaya gore en az 7000 falan olmasi gerekir. Belli bi haftadan sonra artis iki kat olmazsa sikinti olmuyor ama senn haftana gore cok az. Sagligin acisindan tekrr bi doktora gorun bence

Ye hicbiseycikler olmaz ben 27 kilo aldım oğlumda. 9 ayda 20 kilosunu verdim. Üstelik emzirmedim de yani emmedi sağdım. Emzirmek zayıflatıyor derler ya hertürlü yerleşik olmayan kilo gidiyor

Ye hicbiseycikler olmaz ben 27 kilo aldım oğlumda. 9 ayda 20 kilosunu verdim. Üstelik emzirmedim de yani emmedi sağdım. Emzirmek zayıflatıyor derler ya hertürlü yerleşik olmayan kilo gidiyor
bn kiloluydum zayıfladım hamile kaldım normal kilo aldım sonra yavaş yavaş yine kilo aldım yarın drun karşısına nasıl çıkıcam onu düşünüyorum stresten 2 kilo verdm zayıflayıp hamile kalıcaktm palanım öyleydii abalm doğumdan sonra zayıflarsın bidaha uğraşmazsın diyor :)

Emzirmeyle kilo kalmaz inşallah bebekle uğraşırken daha hızlı bile verirsin canım anın tadını cıkar

canim cok cok guzel olmus ellerine saglik

Arkadaşlar o zaman aşağıdaki formatta yazın isterseniz, doğumdan sonraki sezaryen normal kısmını sonlara doğru ekleriz tablo sade olsun diye düşündüm.
Anne AdayıYaşSATT. Doğum TarihiG. Doğum TarihiCinsiyetKaçıncı bebekŞehir / HastaneBaşlangıç - Bitiş Kilo

Yardım etmek isteyen arkadaşlar vardı sizler de eklemeyi atladığım biri olursa beni uyarırsanız çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…