- 6 Şubat 2020
- 1.389
- 1.786
- 63
- 35
Ben de yapabilir miyim acaba diye düşünüyorum sabahtan beri kendimden emin olamadım bulantılar başladı bu hafta bakalım admin ne diyecek yardım edebilecek birşey olursa yardım edeyim canım acaba herkese tek tek mesaj atıp mı sorulacak nasıl olacak acaba cevap yazınca anlarız artıkTamamdır canım attım bakalım dönüşe göre hazırlarız başlıkları
Aynen bugün ben de fena oldum cıkartmayınca geçmiyor da daha yeni zorla kahvaltı yapabildim ilk zamanlar ne güzeldiKızlar nasılsınız? Bugün kontrolü olanlara bol şanslar diliyorum. Bir güne daha bulantı ile başladım devam ediyorum. Yatana kadar direnip uyutmayınca kusup yatıyorum... cok zormuş bulantıoğluşum beni hic yormamış üzmemişti iştahla herşeyden yerdim. Lütfen bulantınız yoksa kıymetini bilin
Ben de yapabilir miyim acaba diye düşünüyorum sabahtan beri kendimden emin olamadım bulantılar başladı bu hafta bakalım admin ne diyecek yardım edebilecek birşey olursa yardım edeyim canım acaba herkese tek tek mesaj atıp mı sorulacak nasıl olacak acaba cevap yazınca anlarız artık
Canım 6 haftalıkken kalp atışı belli belirsiz demişsin ya şimdi 8 hf dasın o arada doktor hiç çağırmadı mı benim de 6 da öyleydi yeniydi dinletmedi 7. Haftada tekrar çağırdı acaba gitsen mi tekrar doktora için de rahat eder hem inşallah güzel haberlerle gelirsinİşte ben de korktum iki kat olmasada şu an 8 haftalık gebeyim 172 çıktığında 4+3 haftalık hamileydim şu an 8+2 yim ve 2 gün önce 1000 çıktı kese ve bebek 6 haftalıkken görüldü belli belirsiz kalp atışı var dedi ama kesin değildi. Bthcg azalmaya başlarsa bebek karında ölmüş olabiliyormus çünku benim ilk gebeligimde de kalp atışı durdu kürtaj oldum. 1000 çok az bı değer heleki bebek bile görünmüşken
Aa güzel olmuş canım eline sağlık yardımcı olabilirim istersenBir deneme yaptım ilk sayfada bir baksanıza sütunlara farklı önerisi olan var ise değiştireyim.
tmm canmTamamdır canım attım bakalım dönüşe göre hazırlarız başlıkları
Kızlar nasılsınız? Bugün kontrolü olanlara bol şanslar diliyorum. Bir güne daha bulantı ile başladım devam ediyorum. Yatana kadar direnip uyutmayınca kusup yatıyorum... cok zormuş bulantıoğluşum beni hic yormamış üzmemişti iştahla herşeyden yerdim. Lütfen bulantınız yoksa kıymetini bilin
Bir deneme yaptım ilk sayfada bir baksanıza sütunlara farklı önerisi olan var ise değiştireyim.
Canım baktım ben gayet güzel bakmış başka gruplara baktım bazılarında bebek ismi ve doğum haftası/doğum tarihi de var ama bunlar sonradan mi ekleniyor cinsiyet gibi bilemedimBir deneme yaptım ilk sayfada bir baksanıza sütunlara farklı önerisi olan var ise değiştireyim.
Bence tekrar bir doktora gozukun derim cunku 1000 gercekten az bi deger seni uzmek inanki istemem ama 8 haftaya gore en az 7000 falan olmasi gerekir. Belli bi haftadan sonra artis iki kat olmazsa sikinti olmuyor ama senn haftana gore cok az. Sagligin acisindan tekrr bi doktora gorun benceİşte ben de korktum iki kat olmasada şu an 8 haftalık gebeyim 172 çıktığında 4+3 haftalık hamileydim şu an 8+2 yim ve 2 gün önce 1000 çıktı kese ve bebek 6 haftalıkken görüldü belli belirsiz kalp atışı var dedi ama kesin değildi. Bthcg azalmaya başlarsa bebek karında ölmüş olabiliyormus çünku benim ilk gebeligimde de kalp atışı durdu kürtaj oldum. 1000 çok az bı değer heleki bebek bile görünmüşken
Ye hicbiseycikler olmaz ben 27 kilo aldım oğlumda. 9 ayda 20 kilosunu verdim. Üstelik emzirmedim de yani emmedi sağdım. Emzirmek zayıflatıyor derler ya hertürlü yerleşik olmayan kilo gidiyortmm canm
bnde hiç kusma bulantı olmadı olsa az yerim zayıflarım diyorum ama yanlış mı düşünüyorum acba kusma olmayınca yedikce yiyorm
ben daha önce böyle yapmıştm bakablirsn
Anne Grupları - 2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı
2018 TEMMUZ ANNELERİ LİSTEMİZ ANNE ADI Yaş Son Adet Tarihi B. Doğum Tarihi Kese Kalp Şehir - Hastane Cinsiyet - İsim Karpatya0180 25 23.09.2017 05.07.2018 5 h 6+4 Kahramanmaraş Erkek Nezos92 25 23.09.2017 13.07.2018 5 h 6+3 Hatay :emir_bebek: Birer93 24 24.09.2017 01.07.2018 5 h 7 h...www.kadinlarkulubu.com
kilo hariç olmuş ben kilomu söylemem ona göreBir deneme yaptım ilk sayfada bir baksanıza sütunlara farklı önerisi olan var ise değiştireyim.
kilo hariç olmuş ben kilomu söylemem ona göre
Hahahah süpersinkilo hariç olmuş ben kilomu söylemem ona göre
Bence istemeyen eklemez silme senAy ona ben de çok tereddüt ettim sileyim doğru diyorsun
bn kiloluydum zayıfladım hamile kaldım normal kilo aldım sonra yavaş yavaş yine kilo aldım yarın drun karşısına nasıl çıkıcam onu düşünüyorum stresten 2 kilo verdmYe hicbiseycikler olmaz ben 27 kilo aldım oğlumda. 9 ayda 20 kilosunu verdim. Üstelik emzirmedim de yani emmedi sağdım. Emzirmek zayıflatıyor derler ya hertürlü yerleşik olmayan kilo gidiyor
Emzirmeyle kilo kalmaz inşallah bebekle uğraşırken daha hızlı bile verirsin canım anın tadını cıkarbn kiloluydum zayıfladım hamile kaldım normal kilo aldım sonra yavaş yavaş yine kilo aldım yarın drun karşısına nasıl çıkıcam onu düşünüyorum stresten 2 kilo verdmzayıflayıp hamile kalıcaktm palanım öyleydii abalm doğumdan sonra zayıflarsın bidaha uğraşmazsın diyor :)
canim cok cok guzel olmus ellerine saglikSevgili Anne Adayları,
Bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almamız dileklerimle
Anne Adayı
Yaş SAT T. Doğum Tarihi G. Doğum Tarihi Cinsiyet Kaçıncı Şehir / Hastane Başlangıç - Bitiş Kilo A anidefteri 35 28 Aralık 3 Ekim ? ? 1 İstanbul
Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 29-10-2019
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Anne Adayı | Yaş | SAT | T. Doğum Tarihi | G. Doğum Tarihi | Cinsiyet | Kaçıncı bebek | Şehir / Hastane | Başlangıç - Bitiş Kilo |
ilkinde pek emziremedim malesef tamamen bünyeEmzirmeyle kilo kalmaz inşallah bebekle uğraşırken daha hızlı bile verirsin canım anın tadını cıkar
Canım buna nasıl kaydedeceğiz kendimizi ?canim cok cok guzel olmus ellerine saglik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?