2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
canm karışmak istemiyorum ama tutamıyorum kendimi :) affına sığınarak yazıyorum kese ve kalp atışı mı yazsak

Senin de benim gibi ilk hamileliğin sanırım. Ben de hiçbir şey anla ıyoeum ultrason fotoğraflarından. Zamanla yüklenecek galiba bu özellik

Çok güzel olmuş canım, beni de ekleyebilirsin.
Yaş 36
Sat 18 Ocak
Tahmini D.T 24 Ekim 2020
İlk çocuk
İstanbul

anlamadığım terimler var benim artık soracağım :)))
sat
bat
yolk sac

lütfen birileri beni aydınlatsın :)))
Sat: son adet tarihi
Bat: beklenen adet tarihi
Yolk sac: tam kelime manasını bilmiyorum ama kesenin içinde bebekten önce oluşan bir şey, sonradan bebek mi oluyor o kayboluyor öyle bir şey netten bakabilirsin buna canım

aynen canm bnm yaptığım tabloda vardı sayfayı paylaşmıştm ama sen bilirsin tabi çoğu yer hemen dolayacak dogum cinsiyet fln

Kese görüntüleme ve kalp atışı herkeste farklı haftalarda olabiliyor, geç duyan ya da henüz duymamış arkadaşlar endişelensin istemem listeye bakınca ama farklı fikri olan var ise eklerim yine de

Kese görüntüleme ve kalp atışı herkeste farklı haftalarda olabiliyor, geç duyan ya da henüz duymamış arkadaşlar endişelensin istemem listeye bakınca ama farklı fikri olan var ise eklerim yine de
bnde o yüzden eklemiştim ztn endişelen kişi bn yanlız değilmişim demesi için ekledm tabi sen bilirsn

Tamamdır ben de takip ederim bu arada nasıl olacak eklemeler biz yazacağız sen tabloya mi ekleyeceksin herkese aynı anda mesaj gidiyo mu acaba bu konuda diğer konular gelince Arada kaynar mı

dra gitmdm ama bni de yaz sonra düzeltilir
yas 31
sat 12.01.2020
t.d.t 18.10.2010 kesin değil
cinsiyt ?
kaçıncı 2.
şehir hastne bursa

Tamamdır ben de takip ederim bu arada nasıl olacak eklemeler biz yazacağız sen tabloya mi ekleyeceksin herkese aynı anda mesaj gidiyo mu acaba bu konuda diğer konular gelince Arada kaynar mı
msj olarak gönderilse daha iyi olur ama sen yardm ediceksen hepsini alıntılayıp A anidefteri etiketleyebilirsin

İlk mesaja mı yazsam ekleme taleplerinizi anidefteri, Kitapkurdu20 Beyiss e özel mesaj ile iletebilirsiniz diye. Biz kendi aramızda toparlarız uygun mudur sizin için?

Sat: son adet tarihi
Bat: beklenen adet tarihi
Yolk sac: tam kelime manasını bilmiyorum ama kesenin içinde bebekten önce oluşan bir şey, sonradan bebek mi oluyor o kayboluyor öyle bir şey netten bakabilirsin buna canım

ay allah razı olsun :)))

T. DOĞUM : 12 EKİM
CİNSİYET?
KAÇINCI : 1
BAŞLANGIÇ KİLO .50

Doğru demiş doğumdan sora hemen leslie başla bana inanılmaz yaradı. Bir de süt yapsın diye abık sabuk seyler yeme mesela rezene asla icme rezene sütü azaltıyormus. Sekerli seylar arttırıyor ama o da bize kilo. En temizi sürekli emzirmek. İlk günler saatte bir sonra 2 saatte bir.

Mesaj daha güvenilir gibi geldi sürekli sayfa değişiyor geriye dönüp bakmak daha zor olabilir ve gözden kaçabilir

Doğru canım zaten mutlaka atladığımız olur çok hızlı ilerliyor konular, şimdilik alıntı yapınca takip edebiliyorum ama az mesaj var diye. Yazdım not olarak teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…