- 12 Aralık 2017
- 3.065
- 3.397
- 63
canim cok cok guzel olmus ellerine saglik
canm karışmak istemiyorum ama tutamıyorum kendimi :) affına sığınarak yazıyorum kese ve kalp atışı mı yazsakArkadaşlar o zaman aşağıdaki formatta yazın isterseniz, doğumdan sonraki sezaryen normal kısmını sonlara doğru ekleriz tablo sade olsun diye düşündüm.
Anne Adayı Yaş SAT T. Doğum Tarihi G. Doğum Tarihi Cinsiyet Kaçıncı bebek Şehir / Hastane Başlangıç - Bitiş Kilo
Yardım etmek isteyen arkadaşlar vardı sizler de eklemeyi atladığım biri olursa beni uyarırsanız çok sevinirim.
canm karışmak istemiyorum ama tutamıyorum kendimi :) affına sığınarak yazıyorum kese ve kalp atışı mı yazsak
aynen canm bnm yaptığım tabloda vardı sayfayı paylaşmıştm ama sen bilirsin tabi çoğu yer hemen dolayacak dogum cinsiyet flnKese ve kalp atışının duyulduğu haftaları mı yani?
Senin de benim gibi ilk hamileliğin sanırım. Ben de hiçbir şey anla ıyoeum ultrason fotoğraflarından. Zamanla yüklenecek galiba bu özellikBen bu ultrason resimlerinde hiçbir şey göremiyorumZamanla öğrenir miyim acaba baktığımda keseyi bebeği falan görmeye☺
bu arada hayırlı olsun canım Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Ellerine sağlık canım gayet güzel olmuşKese ve kalp atışının duyulduğu haftaları mı yani?
Çok güzel olmuş canım, beni de ekleyebilirsin.Sevgili Anne Adayları,
Bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almamız dileklerimle
Anne Adayı
Yaş SAT T. Doğum Tarihi G. Doğum Tarihi Cinsiyet Kaçıncı Şehir / Hastane Başlangıç - Bitiş Kilo A anidefteri 35 28 Aralık 3 Ekim ? ? 1 İstanbul
Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 29-10-2019
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Sat: son adet tarihianlamadığım terimler var benim artık soracağım :)))
sat
bat
yolk sac
lütfen birileri beni aydınlatsın :)))
aynen canm bnm yaptığım tabloda vardı sayfayı paylaşmıştm ama sen bilirsin tabi çoğu yer hemen dolayacak dogum cinsiyet fln
bnde o yüzden eklemiştim ztn endişelen kişi bn yanlız değilmişim demesi için ekledm tabi sen bilirsnKese görüntüleme ve kalp atışı herkeste farklı haftalarda olabiliyor, geç duyan ya da henüz duymamış arkadaşlar endişelensin istemem listeye bakınca ama farklı fikri olan var ise eklerim yine de
Tamamdır ben de takip ederim bu arada nasıl olacak eklemeler biz yazacağız sen tabloya mi ekleyeceksin herkese aynı anda mesaj gidiyo mu acaba bu konuda diğer konular gelince Arada kaynar mıArkadaşlar o zaman aşağıdaki formatta yazın isterseniz, doğumdan sonraki sezaryen normal kısmını sonlara doğru ekleriz tablo sade olsun diye düşündüm.
Anne Adayı Yaş SAT T. Doğum Tarihi G. Doğum Tarihi Cinsiyet Kaçıncı bebek Şehir / Hastane Başlangıç - Bitiş Kilo
Yardım etmek isteyen arkadaşlar vardı sizler de eklemeyi atladığım biri olursa beni uyarırsanız çok sevinirim.
dra gitmdm ama bni de yaz sonra düzeltilirSevgili Anne Adayları,
Anne Adayı
Yaş SAT T. Doğum Tarihi Cinsiyet Kaçıncı Şehir / Hastane Başlangıç - Bitiş Kilo A anidefteri 35 28 Aralık 3 Ekim ? 1 İstanbul Venuseva 36 18 Ocak 24 Ekim ? 1 İstanbul
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 29-10-2019
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
msj olarak gönderilse daha iyi olur ama sen yardm ediceksen hepsini alıntılayıp A anidefteri etiketleyebilirsinTamamdır ben de takip ederim bu arada nasıl olacak eklemeler biz yazacağız sen tabloya mi ekleyeceksin herkese aynı anda mesaj gidiyo mu acaba bu konuda diğer konular gelince Arada kaynar mı
Tamamdır ben de takip ederim bu arada nasıl olacak eklemeler biz yazacağız sen tabloya mi ekleyeceksin herkese aynı anda mesaj gidiyo mu acaba bu konuda diğer konular gelince Arada kaynar mı
Sat: son adet tarihi
Bat: beklenen adet tarihi
Yolk sac: tam kelime manasını bilmiyorum ama kesenin içinde bebekten önce oluşan bir şey, sonradan bebek mi oluyor o kayboluyor öyle bir şeynetten bakabilirsin buna canım
Bana uyar canımİlk mesaja mı yazsam ekleme taleplerinizi anidefteri,Kitapkurdu20 Beyiss e özel mesaj ile iletebilirsiniz diye. Biz kendi aramızda toparlarız uygun mudur sizin için?
Anne Adayı
Yaş SAT T. Doğum Tarihi Cinsiyet Kaçıncı Şehir / Hastane Başlangıç - Bitiş Kilo A anidefteri 35 28 Aralık 3 Ekim ? 1 İstanbul Venuseva 36 18 Ocak 24 Ekim ? 1 İstanbul
Mesaj daha güvenilir gibi geldi sürekli sayfa değişiyor geriye dönüp bakmak daha zor olabilir ve gözden kaçabilirBana uyar canım
Doğru demiş doğumdan sora hemen leslie başla bana inanılmaz yaradı. Bir de süt yapsın diye abık sabuk seyler yeme mesela rezene asla icme rezene sütü azaltıyormus. Sekerli seylar arttırıyor ama o da bize kilo. En temizi sürekli emzirmek. İlk günler saatte bir sonra 2 saatte bir.bn kiloluydum zayıfladım hamile kaldım normal kilo aldım sonra yavaş yavaş yine kilo aldım yarın drun karşısına nasıl çıkıcam onu düşünüyorum stresten 2 kilo verdmzayıflayıp hamile kalıcaktm palanım öyleydii abalm doğumdan sonra zayıflarsın bidaha uğraşmazsın diyor :)
Mesaj daha güvenilir gibi geldi sürekli sayfa değişiyor geriye dönüp bakmak daha zor olabilir ve gözden kaçabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?