2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bir prenses geliyor olabilir mi hanfendiler biraz geriden geliyorda

İkili teste kadar sat a göre değerlendirdi ikili teste 5 gün öndeydi erken döllenme dedi doğum tarihini 5 gün öne çekti.
Erkek bebişlerde önde olma durumu var grupta cogu kişide oyle cikti hayirlisi olsun inşallah

Benimde aynı canım kese etrafında kanama var progestan kullanıyorum ben de. Benim de haftada bir iki haftada bir az miktarda oluyor. Çok dikkat etmemiz lazım önemli olan bebklerimizin sağlığı rabbim onlara sağlık versin inşAllah

Kızlar nasılsınız bugün randevusu olanlar inşAllah iyi haberlerle gelirler
Biz ikili testimizi yaptık. Ense kalınlığı normal kalp atışı güzel her şey çok güzel dedi çok şükür
Bi de kanda zeka testi yaptırdık o da 10 gün sonra çıkacakmış inşAllah o da güzel çıkarsa dünyalar benim olacak cinsiyeti de sordum söylemedi çok erken dedi söyleyen doktorlar var dedim evet var ama yanılma payı çok yüksek dedi. Bebeğimin fotosunu da aşağıya bırakıyorum Necla34 senden bir kez daha tahmin alabilir miyim. İlkin ne demiştin unuttum
Bi de yapınca yaz diyen arkadaşlar vardı. PTT ve A-PTT testlerini de yaptırdım kan sayımı ve kanda pıhtılaşmaya bakılan testler. Özelde yaptırdım 12.haftada yapılıyor. Benden haberler böyle

Kiza benzettim canim tatli bir prensese benziyor minnak

Kiza benzettim canim tatli bir prensese benziyor minnak
Biraz geriden geliyor görünüyor bu kız ihtimalini artırıyor ama bu hastanenin cihazından da kaynaklanıyor. Başka hastaneye 4 gün önceden gittiğimde mm i daha büyük gösteriyodu daha sonra buraya gitmiştim 4 gün öncesinden de küçük mm yazmıştı yani cihazları eski galiba. Doktor bacağının orayı da yakınlaştırdı pipi gibi bişe gördüm eşim de görmüş bişe gösterdi dedi ama kordon da olabilir o tabi. Amaan kız da olsa erkek de olsa sağlıklı olsun da nolursa başüstüne. Teşekkür ederim canım

Tebrikler canım benim oy maşallah nasıl da büyümüş miniğin sanki erkek bebek yüzü gibi canım ptt testin ne zaman çıkacak çıkınca yazar mısın sonucunu

Tebrikler canım benim oy maşallah nasıl da büyümüş miniğin sanki erkek bebek yüzü gibi canım ptt testin ne zaman çıkacak çıkınca yazar mısın sonucunu
Teşekkür ederim canım benim bana da öyle geliyor pipi gibi bişe de gördüm sanki uzun uzun baktı doktor ama söylemedi
Ptt testi bir iki saate çıkar dedi canım ama doktor beklemenize gerek yok 10 gün sonra hepsine bakarım dedi. İkili test sonuçları ve kan sonuçlarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…