2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Canım bu durum sende ne kadardır devam ediyor ? Bende şuna kendimi riskli bir gebelik geçiriyorum diye düşünüyorum. Maalesef benim 22 kasımda 12 haftalıkken ilk bebeğimin kalbi durması sonucu düşük olmuştu 2.5 ay sonra tekrar hamile kaldım şimdi acaba yine mi olumsuz bir durumla karşılaşıyorum diye kendimi alıkoyamıyorum

Kanama alanı varmı bende aynısını yaşadım 2hafta sürdü iki kere kanama sonra leke şeklinde arada geldiği oluyor lekenin kanama alanı varmış onsam dedi doktor
Evet bugün doktor kanama alanının olduğunu söyledi ve ilaç verdi 2 hafta sonra gel bebeğin ve kanama alanının durumuna bakalım dedi canım

Gecmis olsun canim bi arjadasimda ayni sekildeydi doktorunu degistirdi proluton igne verdi yeni doktoru maasallah ka aydir hic bi sorun yasamio. Beninde ara ara kahve lekem oluyo bana da yapiolar o igneden cok iyi gelio

Cok cok gecmiş olsun canim bende de vardi 2 kere oldu bende progestan aliyorum hala pazar günü 13 haftaya gircem halada iciyorum bisey olmaz sitres yapma kanama olur genelde grupta cogu kişide oldu zaten ama cok dikat et iş guc yapma
Keşke stres yapmasam ama başaramıyorum şuna hala kahverengi ve kırmızı karışık akıntım var çok korkuyorum. Bu arada bugünün tek güzel haberi bebeğimin cinsiyetini öğrendim senin tahminin doğru çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…