2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kaç haftadır devam ediyor canım bide ilacı ağız yoluyla mı yoksa vajinal mi kullanıyorsunuz ?

Aaa oyle mi ne peki cok sevindim darisi başimiza

Eki Görüntüle 2612493
Sizde benim gibi habire zibin takımlarına bakiyormusunuz bu cicisleri gördükçe aşka geliyorum

Canım gidiyor birşeyler almak için ama cinsiyet belli değil baktığımla kaliyorum şimdiye kadar anne yanı beşiği aldım indirimden bir de orjinal converse ayakkabi gri rengi inşallah kıza da olur

Canım gidiyor birşeyler almak için ama cinsiyet belli değil baktığımla kaliyorum şimdiye kadar anne yanı beşiği aldım indirimden bir de orjinal converse ayakkabi gri rengi inşallah kıza da olur
Hayirli olsun beşiği kaça aldin

İnşallah belli olacak ben bir kıza bakıyorum bir erkeğe cinsiyetler belli olur olmaz iki takim zibin alıcam

150€'dan 92€'ya düşmüştü teşekkür ederim kullanmak nasip olur inşallah

Türkçe hesabı çok çıkar aynı değerde değil ya para mesela burda ekmek 1€ tl' ye cevirsem 7 küsür tl yapıyor Türkiyede 7 tl değilki ekmek 92-100 tl değeri yani beşiğin

Vallahi ben meraktan catladim kiz nerdesin sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…