2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Vallahi ben meraktan catladim kiz nerdesin sen
Canım nerelerdeyim bende bilmiyorum sürekli netten kanamayla alakalı yazılar okuyordum.

Herşey Allah tan biliyorum eğer Allah ım evladımızı bize bağışlayacaksa zaten bir şey olmayacak bunu biliyorum ama o anne olma iç güdüsü dedikleri şey bu olsa gerek insan üzülüyor gerçi sen benden çok daha iyi bilirsin 3 çocuğun var bide yolda minik bebiş onlar için bir şey olmasın diye ne kadar dua ediyorsunudur

Evet canim evlat başka bişey sen ilaçlarini kullan kafana takma canim başka bişeyler duşun ilacin ekti ettiğini duşun bende de 2 kere oldu canim kanama ilaçlar hemen işe yariyor rabbim korusun

Onu doktorunuzu arayin ve sorun bence biz bişey diyrmeyiz ama tabi kisttende olabilir ağri yapar kist ama doktor daha iyi bilir
Doktor da kistin var ondan olabilir dedi.Ben sizlerde de var mı bu dönemlerde normal olabilir mi yoksa sadece bende mi diye sordum

Doktor da kistin var ondan olabilir dedi.Ben sizlerde de var mı bu dönemlerde normal olabilir mi yoksa sadece bende mi diye sordum
Bende hamilelikten önce cikmişti kisttin bir zarari yok bebişe bilmiyorum doktor sana ne dedi tabi bu arada sormuştun bebiş cinsiyeti belli oldu mu heralde görmedin mesaji

Normal yengemde duşun portakal buyukluğunde ur vardi maşallah bebişe bir zarari olmadi bebek doğdu bişey olmaz allahin izni ile bebek ile arasinda ne kadar mesafe olduğunu soyledi mi

Bende hamilelikten önce cikmişti kisttin bir zarari yok bebişe bilmiyorum doktor sana ne dedi tabi bu arada sormuştun bebiş cinsiyeti belli oldu mu heralde görmedin mesaji
Kız olduğunu kendim burda öğrenir öğrenmez söylemiştim sen de tebrik etmiştin

Normal yengemde duşun portakal buyukluğunde ur vardi maşallah bebişe bir zarari olmadi bebek doğdu bişey olmaz allahin izni ile bebek ile arasinda ne kadar mesafe olduğunu soyledi mi
Kistim 6 cmden 2 cme küçüldü kaybolacak dedi

taydin sende mi bugün doktora gidicektin
Yok canım ben 21 inde gittim sonraki 4 nisanda olacaktı. Ama ortalık noolcak bilemeyiz , anormal bir durum yok gelmeyin 4 ünde dedi doktorum. O gün kan vermiştim nifty test için, sonuçlar da cumartesi çıktı. Sonraki randevumu 25 nisana ayarladık. Bakalım inşallah o zaman gidebiliriz. Ama test sonucunda minnak bir kızım olacagini öğrendiğim için annem, kayınvalidem, görümcem, kuzenim ve ben harıl harıl birşeyler örmeye başladık Henüz birşey almadım, ben gezerek , görerek , dokunarak almak istiyorum, inşallah o günler de gelecek

Valla süper fikir örme ne güzel hem insan rahatliyor sitresini aliyor hemde ev hapsindeyiz zaman gecer sen sanslisin cinsiyeti biliyorsun

Valla süper fikir örme ne güzel hem insan rahatliyor sitresini aliyor hemde ev hapsindeyiz zaman gecer sen sanslisin cinsiyeti biliyorsun
Evet canım iyi geldi gerçekten. Annem çok takıyor aslında kafasına ama orunce vakit geçiriyor. Ben de geçen yıl başlamıştım motiflerle kırlent örmeye ama kalmıştı. Şimdi onlardan battaniye örüyorum, iki de minder olacak odasına Kuzenim de baya taktı kafasına bu süreci , panik atağı artmıştı, şimdi örerek, benim kizceyi düşünerek kafa dağıtıp moral buluyor İpler bitince de sipariş edicez YouTube da çok güzel videolar varmış yeni keşfettim. Az bir örgü bilgisi olan herkesin yapabileceği gibi anlatıyorlar videolarda. Bu elimdekiler bitsin, oralardan da bakıp birşeyler yapacağım.
Kuzenim de bize kapı süsu ve anne kız tacı yapacakmış Kısmeti bol olacak inşallah kuzumun, kaç evin bir çiçeği olacak Anne tarafımda kuzenlerin hep oğlan oldu, kardeşimin ve amca kızımın da oğlan geliyor, kaynimin oğlan oldu, gorumcemde bir kız iki oğlan var. Öyle olunca heves ettikleri tüm kız cicileri bize gelicek Yeter ki sağlıkla kavusalim Allah'ın izniyle

Kızlar özelde ikili test yaptıranlar. Ücretler ortalama nedir acaba? Bir de ben İstanbul'a yeni geldim. Daha önce Lüleburgaz'daydım. Şimdi İstanbul'da iyi bi doktor arıyorum Avrupa yakasında. Siz nerelere gidiyorsunuz? Özellikle Bahçelievler, Esenler, Bağcılar, Sefaköy taraflarında önerebileceğiniz doktor varsa çok mutlu olurum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…