2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ben ikili test yapmadım henüz. Esenler
Avicennada bağcılarda da medipol de güzel doktorlar var..

Ben ikili test yapmadım henüz. Esenler
Avicennada bağcılarda da medipol de güzel doktorlar var..

Bağcılar medipol ü övüyorlar

Canım benim de 12+2 de kanamam oldu 4 gün oldu hala az az geliyo özelde doktora gittim ama o da pek acıklama yapmadı doktorlar da sebep bulamıyor demek ki

Yanlış mı hatırlamışım oh maşallah marifetlisiniz ne örüyosunuz benim hiç yetenegim yok

Canım ne yaptın gidebildin mi doktora? Progesteron takviye filan vermediler mi, proluton iğne veriyorlar bazen? Bunlar nasıl insan nasıl doktor anlamıyorum. Bari duyguların yok kadın doğum doktoru olma başka bir branş seç.

Hiç sıkıntı olacağına ihtimal vermiyorum ama o korkuyu da biliyorum ben de yaşadım. Geçen aynı haftalarda bir arkadaş daha yaşamıştı çok şükür onun da birşeyi yoktu.

Medicana bahcelievlerde Düzgün bey var, ben de doktorumdan çok memnunum , yıllardır aynı doktora gidiyorum ama Çağlayan ve Fulyada uzak diye onu yazmadım.

Kızlar bende doktordan geldim geçen 3 gün gerideydi bu sefer de ilerde çıktı cinsiyeti erkek gibi dedi Necla34 bildin yine cin takvimi ramzi bilemedi
Hayırlı olsun canım oğluşun Ama erkekler bastı grubu , namahrem var Kızlar azınlıkta kaldık

Yanlış mı hatırlamışım oh maşallah marifetlisiniz ne örüyosunuz benim hiç yetenegim yok
Olsun canım , kalabaklikta karışıyor bazen Ben kırlent ve battaniye örüyorum. Diğerleri de yelek hırka Allah ne verdiyse Şiş orgusunde çok tecrübem yok onu da YouTube videoları ile deneyecegim

Merhaba anneler :) bende insallah ekim annesi olucam. Size bir sorum var. esimle aramda kan uyusmazligimz var. ve doktorum kendi ilkeleri olan bir doktor. Kan uyusmazligini reddediyor :) kan uyusmazligi ignesi olmadan ikinci cocuklarini saglikli dunyaya getiren var mi acaba?

Kanamam olursa acile git mutlaka yaptır eğer kanamam olmazsa 28. Hafta civarı kesinlikle yaptırmak gerek ilk gebeliklerde sorun olmuyor ama riske atma derim

Ben de medipolü düşündüm başta ama doktorları sezeryan yanlısı demiş birkaç kişi. Tereddüt etti. Doktor öneriniz var mı acaba?
Bu konu ile ilgili bir bilgim yok canım.. Avicenna bana daha yakın diye orayı tercih ettim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…