- 25 Şubat 2016
- 5.895
- 8.675
- 198
Ben ikili test yapmadım henüz. EsenlerKızlar özelde ikili test yaptıranlar. Ücretler ortalama nedir acaba?Bir de ben İstanbul'a yeni geldim. Daha önce Lüleburgaz'daydım. Şimdi İstanbul'da iyi bi doktor arıyorum Avrupa yakasında. Siz nerelere gidiyorsunuz? Özellikle Bahçelievler, Esenler, Bağcılar, Sefaköy taraflarında önerebileceğiniz doktor varsa çok mutlu olurum :)
Kızlar özelde ikili test yaptıranlar. Ücretler ortalama nedir acaba?Bir de ben İstanbul'a yeni geldim. Daha önce Lüleburgaz'daydım. Şimdi İstanbul'da iyi bi doktor arıyorum Avrupa yakasında. Siz nerelere gidiyorsunuz? Özellikle Bahçelievler, Esenler, Bağcılar, Sefaköy taraflarında önerebileceğiniz doktor varsa çok mutlu olurum :)
Ben ikili test yapmadım henüz. Esenler
Avicennada bağcılarda da medipol de güzel doktorlar var..
Güzel hastane gittiğim her bölümden memnun kaldim..Bağcılar medipol ü övüyorlar
Avicennayı ben de çok duydum. Acaba doktor tavsiyeniz var mı? :)Ben ikili test yapmadım henüz. Esenler
Avicennada bağcılarda da medipol de güzel doktorlar var..
Bağcılar medipol ü övüyorlar
Ben de medipolü düşündüm başta ama doktorları sezeryan yanlısı demiş birkaç kişi. Tereddüt etti. Doktor öneriniz var mı acaba?Güzel hastane gittiğim her bölümden memnun kaldim..
Canım benim de 12+2 de kanamam oldu 4 gün oldu hala az az geliyo özelde doktora gittim ama o da pek acıklama yapmadı doktorlar da sebep bulamıyor demek kiKızlar dün gece 24:30 gibi hafif kanamam başladı o kadar çok korktum ki kendimi her duruma hazırladım önce duşa girdim sonra eşimi bilgilendirdim acile gittik birkaç özellerin acilinde kadın doğum doktoru bulamadık bizde şehir hastanesine gitmek zorunda kaldık. Doktor o kadar ilgisizdi ki beni masaya aldılar karnımdan bakacaktı kafanı duvara çevir dedi 5 saniye ultrasonla baktı hemşireye bişeyler söyledi ve gitti. Tabi ben o an ağlıyorum hemşireye sordum bebeğin kalbi atıyor mu atmıyor mu diye oda atıyor dedi o esnada koridorda doktoru yakaladım onada sordum kalp atışı nasıl düşük mü normal mi diye oda yüzüme bakmadan normal dedi bende peki neden kanamam oldu dedim oda giderken bi çok nedeni olabilir deyip tek iki cümle kullanıp beni gönderdiler.
Gece uyuyamadım şimdi hemen özelden randevu alıp gitmek istiyorum çok korkuyorum kızlar ya ağrı filan hiç bir şey yokken kanamam başladı 12+3 günlüğüz böyle bir şey yaşayan veya duyan var mı yardım edin lütfen ve duanıza ihtiyacım var şuna bile ağlıyorum
Yanlış mı hatırlamışımYok canım ben 21 inde gittim sonraki 4 nisanda olacaktı. Ama ortalık noolcak bilemeyiz , anormal bir durum yok gelmeyin 4 ünde dedi doktorum. O gün kan vermiştim nifty test için, sonuçlar da cumartesi çıktı. Sonraki randevumu 25 nisana ayarladık. Bakalım inşallah o zaman gidebiliriz. Ama test sonucunda minnak bir kızım olacagini öğrendiğim için annem, kayınvalidem, görümcem, kuzenim ve ben harıl harıl birşeyler örmeye başladıkHenüz birşey almadım, ben gezerek , görerek , dokunarak almak istiyorum, inşallah o günler de gelecek
Kızlar dün gece 24:30 gibi hafif kanamam başladı o kadar çok korktum ki kendimi her duruma hazırladım önce duşa girdim sonra eşimi bilgilendirdim acile gittik birkaç özellerin acilinde kadın doğum doktoru bulamadık bizde şehir hastanesine gitmek zorunda kaldık. Doktor o kadar ilgisizdi ki beni masaya aldılar karnımdan bakacaktı kafanı duvara çevir dedi 5 saniye ultrasonla baktı hemşireye bişeyler söyledi ve gitti. Tabi ben o an ağlıyorum hemşireye sordum bebeğin kalbi atıyor mu atmıyor mu diye oda atıyor dedi o esnada koridorda doktoru yakaladım onada sordum kalp atışı nasıl düşük mü normal mi diye oda yüzüme bakmadan normal dedi bende peki neden kanamam oldu dedim oda giderken bi çok nedeni olabilir deyip tek iki cümle kullanıp beni gönderdiler.
Gece uyuyamadım şimdi hemen özelden randevu alıp gitmek istiyorum çok korkuyorum kızlar ya ağrı filan hiç bir şey yokken kanamam başladı 12+3 günlüğüz böyle bir şey yaşayan veya duyan var mı yardım edin lütfen ve duanıza ihtiyacım var şuna bile ağlıyorum
Medicana bahcelievlerde Düzgün bey var, ben de doktorumdan çok memnunum , yıllardır aynı doktora gidiyorum ama Çağlayan ve Fulyada uzak diye onu yazmadım.Kızlar özelde ikili test yaptıranlar. Ücretler ortalama nedir acaba?Bir de ben İstanbul'a yeni geldim. Daha önce Lüleburgaz'daydım. Şimdi İstanbul'da iyi bi doktor arıyorum Avrupa yakasında. Siz nerelere gidiyorsunuz? Özellikle Bahçelievler, Esenler, Bağcılar, Sefaköy taraflarında önerebileceğiniz doktor varsa çok mutlu olurum :)
Hayırlı olsun canım oğluşunKızlar bende doktordan geldim geçen 3 gün gerideydi bu sefer de ilerde çıktı cinsiyeti erkek gibi dediNecla34 bildin yine cin takvimi ramzi bilemedi
Olsun canım , kalabaklikta karışıyor bazenYanlış mı hatırlamışımoh maşallah marifetlisiniz ne örüyosunuz benim hiç yetenegim yok
Anne yanı beşiğini paylaşsana kuzu ben de bakıyorum bu araCanım gidiyor birşeyler almak için ama cinsiyet belli değil baktığımla kaliyorum şimdiye kadar anne yanı beşiği aldım indirimden bir de orjinal converse ayakkabi gri rengi inşallah kıza da olur
banada yorum yapar mısın burda 8+4 günlükAaa oyle mi ne peki cok sevindim darisi başimiza
Ben seçin ordu ya gidiyorum İbrahim Çelebi de çok iyi bir doktor..Avicennayı ben de çok duydum. Acaba doktor tavsiyeniz var mı? :)
Ay gözün aydin canim ne güzelKızlar bende doktordan geldim geçen 3 gün gerideydi bu sefer de ilerde çıktı cinsiyeti erkek gibi dediNecla34 bildin yine cin takvimi ramzi bilemedi
Kanamam olursa acile git mutlaka yaptır eğer kanamam olmazsa 28. Hafta civarı kesinlikle yaptırmak gerek ilk gebeliklerde sorun olmuyor ama riske atma derimMerhaba anneler :) bende insallah ekim annesi olucam. Size bir sorum var. esimle aramda kan uyusmazligimz var. ve doktorum kendi ilkeleri olan bir doktor. Kan uyusmazligini reddediyor :) kan uyusmazligi ignesi olmadan ikinci cocuklarini saglikli dunyaya getiren var mi acaba?
Erkeğe benzettim ben canim ama ultrason net diğilbanada yorum yapar mısın burda 8+4 günlük
Eki Görüntüle 2612883
Bu konu ile ilgili bir bilgim yok canım.. Avicenna bana daha yakın diye orayı tercih ettim..Ben de medipolü düşündüm başta ama doktorları sezeryan yanlısı demiş birkaç kişi. Tereddüt etti. Doktor öneriniz var mı acaba?
Teşekkür ederim canim bakalım pazartesi belki öğrenirim kontrolüm varErkeğe benzettim ben canim ama ultrason net diğil
Benimde pazartesi inşallah benimde en azindan tahminde bulunurTeşekkür ederim canim bakalım pazartesi belki öğrenirim kontrolüm var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?