2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248

Ellerine sağlık, çok şükür bu günleri de gördük. Ben de sütaş ineği başladım becerebilirsem :) tığla battaniye tarifin varsa bana da yollar mısın niyetim bu bitince battaniye başlamak

Bizde var kan uyuşmazlığı . 2 çocuğum var ikisindede doğum yaptığımda hastanede iğne oldum ben negatifim çocuklarım pozitif . Şimdi yine hamileyim aslında başka çocuk düşünmüyorum ama yinede doğumdan sonra iğne olacağım nasipse

Merhaba, bizim de kan uyuşmazlığımız var. İkinci gebeliğim, ilk doğumda oğlumun da kanı pozitif olduğundan iğne oldum doğumdan sonraki ilk 24 saat içerisinde. Sizin ilk gebelik mi?

L Leysefeno canım doktor tavsiyesi ile ilgili konuşulmuş. İlk gebeliğimde ben de Bağcılar medipol e gidiyordum ama memnun kalmadım. Daha 20 Li haftaların başındayken sağ böbreğimde büyüme oldu ve neredeyse beni ameliyat edeceklerdi. Başka alternatifler olmasına rağmen hemen ameliyat dediler ve daha sonra eğitim araştırma da profesör ameliyatın riskli olduğunu, bebek küçük olduğu için kaybedilme riskinin yüksek olduğunu, ameliyatın en son çare olduğunu vs söyledi. Bu olay bizi hastaneden soğuttu resmen. Bir arkadaşın dediği gibi doktorlar sezaryen yanlısı biraz. Eltim de dahil olmak üzere çok akrabam orada doğum yaptı ve hepsi sezaryen. Ayrıca çok kalabalık bir hastane, Araplar vs çok tercih ediyor, muayenelerde çok sıra bekliyorsun. Bu hamileliğimde tavsiye üzerine Esenler medipol e Fatma bilgehana gittim. İki yakın arkadaşım bir kaç ay önce onda doğum yaptılar ve çok memnunlardı. Ama randevum mesai saati bitiMine denk geldi, doktor çok ilgilenmedi gibi geldi bana. Kuzenim medipol üniversitesinde tıp öğrencisi, her iki hastenede de staj yaptı o da Esenler medipol de Burcu aydın I tavsiye ediyor. İnşallah virüs bitince ona da gideceğim, memnun kalırsam söylerim

Bir de Eskişehir’de olan birkaç arkadaş vardı. Ben İstanbul’da yaşıyorum ama oğlum biraz erkenciydi, tatildeyken Eskişehir’de doğum yaptım. Oradaki arkadaşlarla şiddetle Tanser hocayı tavsiye ediyorum. Ben doğum yaptığımda Ümit hastanesindeydi duyduğuma göre şimdi Anadolu hastanesine geçmiş. Gerçekten mükemmel bir doktor, suyum gelmesine ve hiç sancım olmamasına rağmen tam 22 saat bekleyerek suni sancısız, ağrı kesici vs olmadan normal doğum yaptırdı. Şimdi yine onunla doğum yapsak mı diye düşünüyoruz ama mesafe beni korkutuyor

Merhaba, bizim de kan uyuşmazlığımız var. İkinci gebeliğim, ilk doğumda oğlumun da kanı pozitif olduğundan iğne oldum doğumdan sonraki ilk 24 saat içerisinde. Sizin ilk gebelik mi?

Merhaba evet ilk gebeliğim ama doktorum kan uyuşmazlığı yok diyor ona göre yok :) 2. Gebeliginizin kacinci haftasında siniz. Şimdiye kadar bi sorun yaşadınız mi

Kızlar bizim bugn detaylı ultrasonumuz vardı idrar kesesine kadar bakıldı şükür her şey yolunda nifty test sonucumuzda geldi doktor erkek demişti kesinleşti Allah içimizden geçeni verdi şükür Doktorumuz 7 hafta sonra detaylıya çağırdı hastanede olduğu için. Bu süreçte özel muayenedeki doktorumuza gidicez hastanelerden uzak kalmak en sağlıklısı
Allah yardımcımız olsun

Kızlar bizim bugn detaylı ultrasonumuz vardı idrar kesesine kadar bakıldı şükür her şey yolunda nifty test sonucumuzda geldi doktor erkek demişti kesinleşti Allah içimizden geçeni verdi şükür Doktorumuz 7 hafta sonra detaylıya çağırdı hastanede olduğu için. Bu süreçte özel muayenedeki doktorumuza gidicez hastanelerden uzak kalmak en sağlıklısı
Allah yardımcımız olsun

Kızlar bende doktordan geldim geçen 3 gün gerideydi bu sefer de ilerde çıktı cinsiyeti erkek gibi dedi @Necla34 bildin yine cin takvimi ramzi bilemedi
ya bi gun fark var aramizda siz ogrenince bende bi heycanlandim 10 nisanda gidicem allahm zaman gecmiyo resmen hayrli olsun canm

gozun aydin canm

ya bi gun fark var aramizda siz ogrenince bende bi heycanlandim 10 nisanda gidicem allahm zaman gecmiyo resmen hayrli olsun canm
Cok ısrar ettim doktora ama kesin değil bak dedi 15ine çağırdı kesin belli olur ikiliyide o zaman yaparız hem dedi ama bizimki uyuyup duruyo doktor uyansin diye biraz dokundu kafasini kipirdatip geri uyudu cikolatada yedim halbuki

Merhaba evet ilk gebeliğim ama doktorum kan uyuşmazlığı yok diyor ona göre yok :) 2. Gebeliginizin kacinci haftasında siniz. Şimdiye kadar bi sorun yaşadınız mi
12+5 im şükür şu ana kadar birşey olmadı. Zaten bildiğim kadarıyla hamilelikte her ay indirekt coombs denilen test yapılıyor onun sonucuna göre hamilelikte müdahale yapılabiliyor. Bir sorun olmazsa herhangi bir kanama vs. Yine Doğumdan sonra bebeğin kan grubu pozitif çıkarsa iğne yapılıyor

Gözünüz aydın bu süreçte sağlıklı olduğunu duymak paha biçilemez, ben korkumdan doktora gidemiyorum resmen

Oh çok şükür bunu da atlattınız, sağlıklı olduğunu öğrenince insan çok rahatlıyor gözünüz aydın Cinsiyeti de kesinleşmiş paşanın sağlıkla gelsin inşallah

Oh çok şükür bunu da atlattınız, sağlıklı olduğunu öğrenince insan çok rahatlıyor gözünüz aydın Cinsiyeti de kesinleşmiş paşanın sağlıkla gelsin inşallah

Merhaba bor şey daha sormak istiyorum. Benjm tsh degerim 5 çıktı. 3 ayımin bitmesine yakin ilac kullanmaya başladım. Bebegin beyin gelişiminde sorun olur diyorlar. Siz ne düşünüyorsunuz ilaca geç mi başladım

Sade birşey canım, Rabbim izin verirse bebek odası olacak ama minikken yanımda yatsın diye
Ayy çok tatlı inşallah içinde yattığı günleri de görürüz hayırlı olsun canım benim. Ben de böyle sade şeyleri seviyorum spor günlük kullanabileceğim. Biz de oda yapacağız ama geceleri 6aya kadar filan yanımda yatar daha rahat olur diye düşünüyorum. Ama şu yataktan kalkmadan birleşik olanlar nasıl acaba kullanışı bilgisi olan varsa aydınlatsa bizi tecürbeli anneler

Kızlar istatistiklere göre savaş zamanları ve salgın hastalık zamanlarında erkek bebek daha çok doğarmış.daha biz öğrenemedik ama grupta erkekler nerdeyse iki katı valla erkek anneleri şimdiden kızları gözünüze kestirin sonra bunları evlendirecek kız bulamassınız

Bence kızlar seçsin kendilerine ooo bisuru seç begen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…