Ayy çok tatlı inşallah içinde yattığı günleri de görürüz hayırlı olsun canım benim. Ben de böyle sade şeyleri seviyorum spor günlük kullanabileceğim. Biz de oda yapacağız ama geceleri 6aya kadar filan yanımda yatar daha rahat olur diye düşünüyorum. Ama şu yataktan kalkmadan birleşik olanlar nasıl acaba kullanışı bilgisi olan varsa aydınlatsa bizi tecürbeli anneler
Canım o biraz çocukla alakalı ama ben ne kendimde nede çevremde 1 yaşından önce kendi odasında yatan bebek görmedim özellikle geceleri.bende anne yanı beşik alıcağım ama chicco 1200 bi kaç markanınki daha uygun ama sanırım karantina sonrası firmalar indirim yapar ekonomi hareketlensin diye bekliycem düşmesini.
Kızlar bizim bugn detaylı ultrasonumuz vardı idrar kesesine kadar bakıldı şükür her şey yolunda nifty test sonucumuzda geldi doktor erkek demişti kesinleşti Allah içimizden geçeni verdi şükür Doktorumuz 7 hafta sonra detaylıya çağırdı hastanede olduğu için. Bu süreçte özel muayenedeki doktorumuza gidicez hastanelerden uzak kalmak en sağlıklısı
Allah yardımcımız olsun
Ayy çok tatlı inşallah içinde yattığı günleri de görürüz hayırlı olsun canım benim. Ben de böyle sade şeyleri seviyorum spor günlük kullanabileceğim. Biz de oda yapacağız ama geceleri 6aya kadar filan yanımda yatar daha rahat olur diye düşünüyorum. Ama şu yataktan kalkmadan birleşik olanlar nasıl acaba kullanışı bilgisi olan varsa aydınlatsa bizi tecürbeli anneler
İnşallah canım benim teşekkür ederim diğer beşik hakkında fikrim yok ama birşeyler almaya başladıkça birbirimizle paylaşırız burda fikir amaçlı herkese iyi olur
Bende ondan almayı düşünüyorum canım. Hatta gittim gördüm, işe yarar. Ama farklı markalarla arasında baya fiyat farkı var. Model olarak aynılar, marka olarak farklılar sadece. Şu virüs bitsin de inşallah indirimden alırız her şeyi.
Bende ondan almayı düşünüyorum canım. Hatta gittim gördüm, işe yarar. Ama farklı markalarla arasında baya fiyat farkı var. Model olarak aynılar, marka olarak farklılar sadece. Şu virüs bitsin de inşallah indirimden alırız her şeyi.
Evet gerçekten markaya göre fiyat acayip farklılık gösteriyor benim aldığımın markası babygo alman markası galiba, chicco çok pahalı bunda az yatıcak ya aşırı pahalıya kaçmadım vallahi ne yalan soyliyim.
Kızlar dün gece 24:30 gibi hafif kanamam başladı o kadar çok korktum ki kendimi her duruma hazırladım önce duşa girdim sonra eşimi bilgilendirdim acile gittik birkaç özellerin acilinde kadın doğum doktoru bulamadık bizde şehir hastanesine gitmek zorunda kaldık. Doktor o kadar ilgisizdi ki beni masaya aldılar karnımdan bakacaktı kafanı duvara çevir dedi 5 saniye ultrasonla baktı hemşireye bişeyler söyledi ve gitti. Tabi ben o an ağlıyorum hemşireye sordum bebeğin kalbi atıyor mu atmıyor mu diye oda atıyor dedi o esnada koridorda doktoru yakaladım onada sordum kalp atışı nasıl düşük mü normal mi diye oda yüzüme bakmadan normal dedi bende peki neden kanamam oldu dedim oda giderken bi çok nedeni olabilir deyip tek iki cümle kullanıp beni gönderdiler.
Gece uyuyamadım şimdi hemen özelden randevu alıp gitmek istiyorum çok korkuyorum kızlar ya ağrı filan hiç bir şey yokken kanamam başladı 12+3 günlüğüz böyle bir şey yaşayan veya duyan var mı yardım edin lütfen ve duanıza ihtiyacım var şuna bile ağlıyorum
Merhaba canim benimde 10+2 de kanamam du o gun de kontrolum vardi bu pazartesi gunu olmustu ultrasonla bakti rahim agzi kapali bebek normal dedi ama progesteron igne vurdurdu o gun ve sonra crinone jel basladi ben de cok agladim birsey oldu sandim 2 gun lekelenmem oldu suan cok sukur iyiyim ama yine de korkuyorum tabiki cok yeni basima geldi benimde umarim saglikli olurlar ama doktorum muayenen normal ama kanaman oldugu surece dusuk olma riski var demisti
Canım benim de 12+2 de kanamam oldu 4 gün oldu hala az az geliyo özelde doktora gittim ama o da pek acıklama yapmadı doktorlar da sebep bulamıyor demek ki
Canım ne yaptın gidebildin mi doktora? Progesteron takviye filan vermediler mi, proluton iğne veriyorlar bazen? Bunlar nasıl insan nasıl doktor anlamıyorum. Bari duyguların yok kadın doğum doktoru olma başka bir branş seç.
Hiç sıkıntı olacağına ihtimal vermiyorum ama o korkuyu da biliyorum ben de yaşadım. Geçen aynı haftalarda bir arkadaş daha yaşamıştı çok şükür onun da birşeyi yoktu.
Merhaba canim benimde 10+2 de kanamam du o gun de kontrolum vardi bu pazartesi gunu olmustu ultrasonla bakti rahim agzi kapali bebek normal dedi ama progesteron igne vurdurdu o gun ve sonra crinone jel basladi ben de cok agladim birsey oldu sandim 2 gun lekelenmem oldu suan cok sukur iyiyim ama yine de korkuyorum tabiki cok yeni basima geldi benimde umarim saglikli olurlar ama doktorum muayenen normal ama kanaman oldugu surece dusuk olma riski var demisti
Aynen canım bana da direk düşük riskin var dedi çok ilgili değildi kanama alanının kaç cm olduğunu bile söylemedi belki az belki çok gerçi az olsaydı böyle çok kanamam olur muydu onuda bilmiyorum
Kızlar kusura bakmayın ya 2 gündür burda hep olumsuz konuşuyorum inşAllah sizin moralinizi bozmuyorumdur halkınızı helal edin sizler bu tatlı heyecanlarınızı güzelce yaşayın.
Canım o biraz çocukla alakalı ama ben ne kendimde nede çevremde 1 yaşından önce kendi odasında yatan bebek görmedim özellikle geceleri.bende anne yanı beşik alıcağım ama chicco 1200 bi kaç markanınki daha uygun ama sanırım karantina sonrası firmalar indirim yapar ekonomi hareketlensin diye bekliycem düşmesini.
Kızlar kusura bakmayın ya 2 gündür burda hep olumsuz konuşuyorum inşAllah sizin moralinizi bozmuyorumdur halkınızı helal edin sizler bu tatlı heyecanlarınızı güzelce yaşayın.
Biz de gittk bi daha detaylı ultrason dışında hastaneye adım atmam çok gerildim maske ile uzandım ultrasona eşimi yanaştırmadı doktor vs. Bu doktorumuz perinatolog ve özel hastanede çalışıyor kendi muayenesi olan doktorumla devam edicem artık sadece
Rabbim hepimize güzel haberler almayı nasip etsin inşallah