2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Canım o biraz çocukla alakalı ama ben ne kendimde nede çevremde 1 yaşından önce kendi odasında yatan bebek görmedim özellikle geceleri.bende anne yanı beşik alıcağım ama chicco 1200 bi kaç markanınki daha uygun ama sanırım karantina sonrası firmalar indirim yapar ekonomi hareketlensin diye bekliycem düşmesini.

Merhaba nifty testi ne kadarsa yaptırdınız

Bu arada sistem yazışmalarımıza göre reklam gönderiyo heralde heryerde örgü ipi reklamı görüyorum.

İnşallah canım benim teşekkür ederim diğer beşik hakkında fikrim yok ama birşeyler almaya başladıkça birbirimizle paylaşırız burda fikir amaçlı herkese iyi olur

Şey bir de canım bunun yanları fermuarlı açılıyor yani yine yataktan direkt kalkmadan alabiliyorsun bebeği

Şey bir de canım bunun yanları fermuarlı açılıyor yani yine yataktan direkt kalkmadan alabiliyorsun bebeği
Bende ondan almayı düşünüyorum canım. Hatta gittim gördüm, işe yarar. Ama farklı markalarla arasında baya fiyat farkı var. Model olarak aynılar, marka olarak farklılar sadece. Şu virüs bitsin de inşallah indirimden alırız her şeyi.

Arkadaslar decavit isimli vitamini kullanan var mi doktor yazmisti ama beni cok rahatsiz ediyor

Evet gerçekten markaya göre fiyat acayip farklılık gösteriyor benim aldığımın markası babygo alman markası galiba, chicco çok pahalı bunda az yatıcak ya aşırı pahalıya kaçmadım vallahi ne yalan soyliyim.

Kızlar bsy sorcam lierac jel krem aldım hergün mü sürüyorsunuz gün aşırımı nasıl kullancaz her gün sürersek cabuk biter sanırım

Merhaba canim benimde 10+2 de kanamam du o gun de kontrolum vardi bu pazartesi gunu olmustu ultrasonla bakti rahim agzi kapali bebek normal dedi ama progesteron igne vurdurdu o gun ve sonra crinone jel basladi ben de cok agladim birsey oldu sandim 2 gun lekelenmem oldu suan cok sukur iyiyim ama yine de korkuyorum tabiki cok yeni basima geldi benimde umarim saglikli olurlar ama doktorum muayenen normal ama kanaman oldugu surece dusuk olma riski var demisti

Dün gittim canım progestan ilaç verdi sabah akşam kullanıyorum iğne vermedi rahimde kanama alanı var düşük riskin var dedi çokta moral olmadı bana

İnan burası şuan bana daha çok moral veriyor

Aynen canım bana da direk düşük riskin var dedi çok ilgili değildi kanama alanının kaç cm olduğunu bile söylemedi belki az belki çok gerçi az olsaydı böyle çok kanamam olur muydu onuda bilmiyorum

Kızlar kusura bakmayın ya 2 gündür burda hep olumsuz konuşuyorum inşAllah sizin moralinizi bozmuyorumdur halkınızı helal edin sizler bu tatlı heyecanlarınızı güzelce yaşayın.

Öyle mi sağ ol canım fikirlerin için ilk çocuk olunca böyle sallıyoruz tabi bakalım zaman göstersin de görürüz inşallah

Kızlar kusura bakmayın ya 2 gündür burda hep olumsuz konuşuyorum inşAllah sizin moralinizi bozmuyorumdur halkınızı helal edin sizler bu tatlı heyecanlarınızı güzelce yaşayın.
Ya aşkolsun olur mu hiç öyle şey iyi olucaksınız inşallah bebişin de sen de güzel haberler de paylaşacaksın eminim ben

Gözünüz aydın bu süreçte sağlıklı olduğunu duymak paha biçilemez, ben korkumdan doktora gidemiyorum resmen
Biz de gittk bi daha detaylı ultrason dışında hastaneye adım atmam çok gerildim maske ile uzandım ultrasona eşimi yanaştırmadı doktor vs. Bu doktorumuz perinatolog ve özel hastanede çalışıyor kendi muayenesi olan doktorumla devam edicem artık sadece
Rabbim hepimize güzel haberler almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…