2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Aynen canım bana da direk düşük riskin var dedi çok ilgili değildi kanama alanının kaç cm olduğunu bile söylemedi belki az belki çok gerçi az olsaydı böyle çok kanamam olur muydu onuda bilmiyorum
Canım banada düşük riskin var demişti kanamam olduğunda kanama alanım vardı iki tane en son gittiğimde azalmıştı birde benim tüp bebek daha fazla risk olur her zaman dedi.Rabbime emanet yavrularımız.Banada alanların ne kdr cm olduğunu söylemedi ama gösterdi bende çok üzüldüm ağladım ozaman korktum çok dinlen kendini yorma ilaçlarını iç zamanla düzelir İnşAllah.

Kan uyuşmazlığınin anne ve bebek icin sıkıntıları mevcut.Allah korusun bence bir doktora daha danış.

Çok teşekkür ederim. Ben de dediğiniz şeyleri duyduğum için tereddüt ettim medipol den. Avicennayı düşünüyorum inşallah

Hangi doktor yapmıştı peki doğumunu? Normal doğum muydu acaba? Kusura bakmayın çok sordum acemiyim :)
Ne demek canım yardımcı oluyorsam ne mutlu bana
Benim doktorum gitti ordan çok iyiydi baya uğraştık normal doğum için suni sancı çektim 1 gün boyunca 1 santim açılma oldu kendi isteğim ile sezeryanle doğum yaptım.. hatta kendim istediğim için fiyatı bile farklıydı.. Hastanede sezeryan dan sonra normal doğum da yapıyorlar..

Canım sezaryan sonrası normal doğum olurmu.bende senin gibi istiyerek sezeryan oldum bunda normal yapmak istiyorum dr bulamıyorum burda

Canım sezaryan sonrası normal doğum olurmu.bende senin gibi istiyerek sezeryan oldum bunda normal yapmak istiyorum dr bulamıyorum burda
Yapan hastaneler var canım gittiğim hastanede de kapılarda yazıyordu sezeryan sonrası normal doğum yaptırıyoruz diye..

Teşekkür ederim canım, evet erkekler daha çok sanki ya da erkekler erken gösterdiği için
Ayy kırlent ve battaniye maşallah valla

Kızlar bide benim gibi bacakları ağrıyan vardı çekilir gibi bugün hiç uyutmadı sonrada kramp gibi girdi doktor normal dedi gebelikte maden suyu iç magnezyum ve kalsiyum eksikliğinden olur magnezyum ilacı verdi. Bir sonraki gidişimde d vitamini falan başlarız dedi

Bir arkadaşımda da aynı ağrı vardı bacaklarım çekiliyor diyordu uyuyamıyordu sonra 3. Ayın sonunda geçti. Benim de kasıklarımda ağrı var birkaç gündür umarım sorun yoktur

Bir arkadaşımda da aynı ağrı vardı bacaklarım çekiliyor diyordu uyuyamıyordu sonra 3. Ayın sonunda geçti. Benim de kasıklarımda ağrı var birkaç gündür umarım sorun yoktur
Çok şiddetli değilse normaldir bence

Kızlar benm yazı kaynamıs sanırım. Lierac kullanan arkadaslar ne sıklıkla sürüyorsunuz

Bende de var hatta şimdi bile var

çocuğun eğer pozitif olurda iğne olmazsan bir daha hamile bile kalamazsın . Çünkü senin vücudunda rh antijeni yok . Vücut bir kere rh ile karşılaştığında (yani pozitif kan gördüğünde ) ona karşı rh antikoru üretiyor . Bir daha hamile kaldığında vücut ona karşı savunmaya geçirip düşüğe sebep oluyor . Tabi anne rh negatif ise .
bende rh negatifim iki doğumdan sonra da iğne oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…