2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Doktor plasentamın aşağıda oldugunu söyledi moralim çok bozuk

doğumu etkileyecek bir faktör ama plesanta aşağıda diye kesin teşhis 28. Haftadan sonra konuyor. 28. Haftaya kadar yer değiştirebiliyor plesanta. Arkadaşlarında yazdığı gibi ayakta kalmamaya çalış . Bu arada ayakta kalmanda plesantanın aşağıda kalmasına yada kalacağına sebep değil . Aşağıda olması uzun süre ayakta kalmak bebek büyüdüğü için baskı yapıp kanamaya sebep olabilir o yüzden

Ayyy akşamdan beri sancıdan bayılacağım . Canım kısır istedi yapayım dedim yapmasaydım keşke iki kaşık yedim ama davul oldum ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum normalde böyle olmazdım hiç
Geçmiş olsun ne geçirir şişkinliği bilemedim..

Ayyy akşamdan beri sancıdan bayılacağım . Canım kısır istedi yapayım dedim yapmasaydım keşke iki kaşık yedim ama davul oldum ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum normalde böyle olmazdım hiç
Maden suyu iç varsa rahatlatır ya da çıkıp yürü biraz.
Ben de aşıyı oldum sabah akşam haberleri beklerken bir üşüme geldi, sizmisim TV karşısında. Gözümü bı açtım haftasonu yine yasak var, midemde de bir yangın.. Aaa ama dedim yetti canımıza, giyindim çıktım dışarı, site içinde aşağı yukarı yürüdüm Şimdi de ne yediysem bastirmadi mide yanmasını Bir maden suyu eve gelince içtim, bir tane daha içerim birazdan.. Her dakika değişik arızalar çıkmaya başladı

Şimdi benim anlamadığım cumartesi pazar yasak olacak ama cumartesi 5 e kadar marketler açık olacak. Pazartesi de haydi herkes ise diyecekler yasak bitimi zaten kalabalık oluyordu , işe giderken herkes araçla gidemeyecek otobüsler de dolacak.. Çıkmak zorunda olacak herkes Allah'a emanet

Aşk olsun ne darlaması sen darlama görmemişsin benim Bi arkadas vsr nirvanaya cıkardı bemi o konuda o yüzden darlanmam yani rahat ol cnm ne zmn istersen yaz

mucize ❤ Ağzı , yüzü, gözü nasıl belli birkaç hafta daha geçsin çok netleşiyor yüz hatları
Hem nasıl büyük bir mucize Bu ay 15 gün arayla önce detayliya, sonra da kontrole gidicez, daha sık görme şansım olacak

taktikleri böyle üç gün içeri 5 gün dışarı sonra herkes dışarı , herkes içeri aynen dediğin gibi herkes araçla gidemeyecek yasak yapıyorlar çalışmak zorunda olanlar var sefer saatleri , sayıları azalıyor nasıl bir mantıkları var anlamadım

Evet maalesef bende çok üzüldüm bide büyük şehirde kalabalıkta benim için daha zor olacak

aa burda konusuldu mu bu konu ben kacırmısım ya ne bilim sanki bebeğime bişe olcakmıs gbi korku sardı beni

aa burda konusuldu mu bu konu ben kacırmısım ya ne bilim sanki bebeğime bişe olcakmıs gbi korku sardı beni
Yok konuşulmadı , bebeğine birşey olmaz inşallah . Plesantanın yeri bebeğe birşey yapmaz dediğim gibi doğum şeklini etkiliyor

Yok konuşulmadı , bebeğine birşey olmaz inşallah . Plesantanın yeri bebeğe birşey yapmaz dediğim gibi doğum şeklini etkiliyor
Kanamam olursa sıkıntılı bi dogum geçirebilirmişim doktorum yukarı cıkmaz artık der gbi konustu cıkar mı yukarı dedikçe inşallah ama sanmam gbi cevaplar verdi

Canim o coğu gebede olur zaten geziyor plesanta gün gectikce yukari cikar ayrica cikmazsada sezeryan olursun sorun olmaz korkma dinlen istirat et derim ben
Dr yukarı cıkmaz artık gbi konustu o kdar mutlu gitmiştim ki randevuya geldiğimden beri ağlıyorum sıkıntılı bi doğum olursa diye ödüm kopuyor zten sezeryan istiodum o sorun deil ama bir sürü riskten bahsetti korktum

Kanamam olursa sıkıntılı bi dogum geçirebilirmişim doktorum yukarı cıkmaz artık der gbi konustu cıkar mı yukarı dedikçe inşallah ama sanmam gbi cevaplar verdi
Kaç haftalıksın ki şuan ? Birde ne kadar aşağıda tam mi kapatmış, kısmi mi kapatmış .. kanama riski var özellikle bebek büyüdükçe baskı yapacağı için ama yinede doğumun sıkıntılı olmaz sadece sezeryan olursun o kadar . Karamsar konuşmuş biraz dr un . Dediğim gibi 28. Haftaya kadar değişme ihtimali var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…