2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
20 haftalıgım suan 28. Haftayı iple cekicem umarım yukarı cıkar bebek büyüdükçe

bence şuan kendini boşuna üzüp sende stres oluyorsun bebeğide strese sokuyorsun . Benimde şuan plesanta aşağıda ve bundan dolayı kanamada yaşadım . Ayrıca iki tane normal doğum üzerine sezeryanda olmak istemiyorum .( İlk hamileliğim olup böyle durum olsa o zaman doğum şekli tercihim olmazdı ama vajina deforme olmuşken başka yerde deforme olmasını istemiyorum ) Ama ümidim var yukarıya çıkacak inşallah

Yaaa belki benim ilk diyedir ya da doktorum cok rahatlatmadı diyedir insallah yukarı cıkar senin de saglıkla gelsin de deformasyonu düsünmüyorum valla

8mbreli
Ben hiç anlamadım şimdi ben ptesi işe gidicem tamam arabayla gidicem ama eşimin servisi kaldırıldı ee napcak o tıklım tıklım otobüse mi bincek madem öle hafta sonu da eve tıkmasalardı valla napcaz bilmiyorum

Senin tamamen mi kapatmış ve doktorun yukarı cıkabilir dedi mi benmki cıkmaz dedi resmen

Senin tamamen mi kapatmış ve doktorun yukarı cıkabilir dedi mi benmki cıkmaz dedi resmen
Kısmi kapalı kendi dr um yer değiştirir bunu konuşmak için erken şuan için plesanta aşağıda ama bu haftalarda teşhis koyulmaz dedi . Arkadaşım senin dr un gibi karamsar konuşmuştu , kötü senaryoları söylemişti . Kötüyü düşünmüyorum şuan için

En iyisini yapıyorsun inşallah ben de yarın sabah daha olumlu duygularla uyanırım ikimizde güzel haberler alalım

Zaten son 2 yasakta polis pek dolasmadi site içinde ve dışındaki yollarda, resmen müsaade ettiler. Bizim apartmanda 48 daire var, 3 ailenin çocukları bayramdan beri her gün maskesiz dışarda yanlarında ebeveyn olmadan baya baya oynuyorlar
Aynen bayramda herkes içeri Çarşamba herkes dışarı dün doktora gittik baya trafik vardı. Bu hafta sonu da 15 il içeri sonra pazartesi eller havaya iyice kafayı yedik. Benim 24 Haziran'da durusmam var o zamana kadar aynı sistem takılırım evden zorunlu olmadıkça çıkmam ama bu konuda şanslı azinliktayim, umarım kimse zarar görmez bu uygulama nedeniyle

Idare eder bir iyi bir kötü geziyor zaman şu eylül yada ekim gelse sezeryan olanlar buyuk ihtimalle eylüle yada ekimin başina denk gelir benim sezeryan olcak önceki hamilelik sezeryandi
İyi sen biliyorsun sezeryan olacağını bizim daha belli bile değil normal mi sezeryan mı zaman geçmiyor kuzum

Kalbini ferah tut sıkma canını. Benim bebegimin esi icinde asagida dedi doktorum. Simdilik riskleri konusmak icin erken ilerleyen haftalarda cogunlukla yukariya cikiyor dedi. İcin rahat olsun iyi dusun iyi olsun :)

Mide siskinligi, mide yanmasi icin limonlu soda bana iyi geliyor arkadaslar. Size de tavsiye ederim.
Ayrica disler gebelikte hassaslasiyormus curuk riskini en aza indirgemek icin iyi geldigi soyleniyor.

Kalbini ferah tut sıkma canını. Benim bebegimin esi icinde asagida dedi doktorum. Simdilik riskleri konusmak icin erken ilerleyen haftalarda cogunlukla yukariya cikiyor dedi. İcin rahat olsun iyi dusun iyi olsun :)
Size de yatın falan dedi mi işe baslıcam izne cıksa mı bilemedim

Dr un kim ?? korkuların çoksa başka bir dr a daha görün istersen . Kısmi aşağıda ise çok bir tehlikede yok . Kendini çok geriyorsun bence
Giresundayım ben doktorum iyi Bi doktor aslında ama hastaneye Ulasması zor Bi yerde yasıyorum 2 saat sürüyor en yakın hastane o yüzden kanamam olursa falan diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…