Şimdi benim anlamadığım cumartesi pazar yasak olacak ama cumartesi 5 e kadar marketler açık olacak. Pazartesi de haydi herkes ise diyecekler yasak bitimi zaten kalabalık oluyordu , işe giderken herkes araçla gidemeyecek otobüsler de dolacak.. Çıkmak zorunda olacak herkes Allah'a emanet
Anladım canım çok sevindim öyleyse koştur koştur WC’ye gidiyorum yahuuu bi iki damla bile öyle sıkışık hissettiriyor ki bide o anki baskı offf diyorummm
Bence bir de şöyle bir şey oluyor mesane yumuşak geliyor herhalde basıyor iyice oraya ohh yumuşacık güzel basılıyor diyor herhalde biz de tabi çok sıkışıyoruz
Aşk olsun ne darlaması sen darlama görmemişsin benim Bi arkadas vsr nirvanaya cıkardı bemi o konuda o yüzden darlanmam yani rahat ol cnm ne zmn istersen yaz
O kadar iyi gelmişti seninle konuşmak uyuyakalmıştım, rahatlayınca insan tabi Doktor dedi ki çok esktra bir şey olmayınca sıkıntı yoktur, ufak tefek ağrı sızı türü şeyler normaldir diye. Takmayacam bundan sonra yapabilirsem en küçük şeyleri
Bence bir de şöyle bir şey oluyor mesane yumuşak geliyor herhalde basıyor iyice oraya ohh yumuşacık güzel basılıyor diyor herhalde biz de tabi çok sıkışıyoruz
O kadar iyi gelmişti seninle konuşmak uyuyakalmıştım, rahatlayınca insan tabi Doktor dedi ki çok esktra bir şey olmayınca sıkıntı yoktur, ufak tefek ağrı sızı türü şeyler normaldir diye. Takmayacam bundan sonra yapabilirsem en küçük şeyleri
Günaydınlar. Ben geçen hafta gittim detaylı ultrasona, miniğimin kalbinde parlama gördü doktor sadece, geri kalan her şey normaldi çok şükür. Ama bir kaç defa vurgulayarak ultrasonda görebileceğim tüm bulgular normal dedi, inşallah göremediği her şey de normaldir. Kalpteki parlaklık ile ilgili kendi doktorum kalsiyum birikmesi olduğunu ama takibe gerek bir durum bile olmadığını söyledi. Plasentanın durumu, amniyon sıvısı ya da rahmin durumu ile ilgili bir yorum yapmadı, benim de sormak aklıma gelmedi. O yüzden normal sınırlarda diye kabul ediyorum. Bir sıkıntı olsa söylerdi sanırım. Medicalpark’a gidiyorum bu arada 623 TL ödedim, sigorta şirketimden talep etmeyi deneyeceğim.
Bu arada son bir kaç gündür hissettiğim hareketlerin oğlum olabileceğini idrak ettim Yalnızca çok aşağılarda hissediyorum neden aşağılarda bilemedim. Normal bir durum mu onu da anlayamadım.
Günaydınlar. Ben geçen hafta gittim detaylı ultrasona, miniğimin kalbinde parlama gördü doktor sadece, geri kalan her şey normaldi çok şükür. Ama bir kaç defa vurgulayarak ultrasonda görebileceğim tüm bulgular normal dedi, inşallah göremediği her şey de normaldir. Kalpteki parlaklık ile ilgili kendi doktorum kalsiyum birikmesi olduğunu ama takibe gerek bir durum bile olmadığını söyledi. Plasentanın durumu, amniyon sıvısı ya da rahmin durumu ile ilgili bir yorum yapmadı, benim de sormak aklıma gelmedi. O yüzden normal sınırlarda diye kabul ediyorum. Bir sıkıntı olsa söylerdi sanırım. Medicalpark’a gidiyorum bu arada 623 TL ödedim, sigorta şirketimden talep etmeyi deneyeceğim.
Bu arada son bir kaç gündür hissettiğim hareketlerin oğlum olabileceğini idrak ettim ☺ Yalnızca çok aşağılarda hissediyorum neden aşağılarda bilemedim. Normal bir durum mu onu da anlayamadım.
bebeğin erkekmi.Özellikle erkek bebeklerde 30.hafta ortalarına kadar kalp ve böbreklerde parlama görülebiliyor diye duymuştum hem doktorunda normal demiş takma kafaya.Aşağıda hissetmeye gelince herkes aynı durumda benimde sezeryan dikişlerimi şiş sert gibi hissediyodum detaylıda baktık sırtı oradaydı
bebeğin erkekmi.Özellikle erkek bebeklerde 30.hafta ortalarına kadar kalp ve böbreklerde parlama görülebiliyor diye duymuştum hem doktorunda normal demiş takma kafaya.Aşağıda hissetmeye gelince herkes aynı durumda benimde sezeryan dikişlerimi şiş sert gibi hissediyodum detaylıda baktık sırtı oradaydı
Evet bebeğim erkek, erkek çocuklarda sıklıkla olduğunu okumuştum. Çok fazla araştırma yapmamıştım ama iyi ki parlama ile ilgili yorumları görmüşüm çok fazla stres yapabilirdim o an.
Ya sanki ultrason ile bakarken göbek deliğimin biraz altında oluyor hep prob, o yüzden oralarda diye düşünmüştüm ben de
BEN EN SON TAM 19 KEN GTMİŞTİM 22 CMDİ ama boyu cok tahmini sölüyorlar önenmli olan kilosuymus kıvrık durdugu için boy kriterini cok baz almıyor doktorlar artık
Kalbini ferah tut sıkma canını. Benim bebegimin esi icinde asagida dedi doktorum. Simdilik riskleri konusmak icin erken ilerleyen haftalarda cogunlukla yukariya cikiyor dedi. İcin rahat olsun iyi dusun iyi olsun :)