Merhaba ekim anneleri
Ben Allah nasip ederse kasım annesi olacagım size tecrübelerinize dayanarak birşey sormak istiyorum.
. 12.haftaya kadar aşırı bulantım oldu hiçbirşey yiyemedm kusmaktan şimdi 14 haftalıgım biraz rahatladm şimdide birşeyler yedikten sonra karnım aşırı şiş oluyor gaz ve sindirememe çok etkiliyor beni o yuzden bile kusuyorm bazen . Bu konuda fikri olan varmı nasl rahatlayabilirim yemeklerden snra
Öğle yemeğindeler şimdi aradım aile hekimimi benimde uçuk çıktı aşıya engelmi diye soracaktım.2 gibi tekrar aıyacağım ama bildiğim kadarıyla doğuma 3/ 4 hafta kalana kadar yapılabiliyo sorup yazarım buraya
BEN EN SON TAM 19 KEN GTMİŞTİM 22 CMDİ ama boyu cok tahmini sölüyorlar önenmli olan kilosuymus kıvrık durdugu için boy kriterini cok baz almıyor doktorlar artık
Kız erkek bebiş de boyu farkediyor canım bide genetikte sanırım bizim ailede erkekler hep 1.85 üstü 14 yaşında kardeşim var 1.92 boyu doktor oğlan dayıya çeker diyo 19.haftada 23cm çıktı bizim
Merhaba ekim anneleri
Ben Allah nasip ederse kasım annesi olacagım size tecrübelerinize dayanarak birşey sormak istiyorum.
. 12.haftaya kadar aşırı bulantım oldu hiçbirşey yiyemedm kusmaktan şimdi 14 haftalıgım biraz rahatladm şimdide birşeyler yedikten sonra karnım aşırı şiş oluyor gaz ve sindirememe çok etkiliyor beni o yuzden bile kusuyorm bazen . Bu konuda fikri olan varmı nasl rahatlayabilirim yemeklerden snra
Kız erkek bebiş de boyu farkediyor canım bide genetikte sanırım bizim ailede erkekler hep 1.85 üstü 14 yaşında kardeşim var 1.92 boyu doktor oğlan dayıya çeker diyo 19.haftada 23cm çıktı bizim
Öğle yemeğindeler şimdi aradım aile hekimimi benimde uçuk çıktı aşıya engelmi diye soracaktım.2 gibi tekrar aıyacağım ama bildiğim kadarıyla doğuma 3/ 4 hafta kalana kadar yapılabiliyo sorup yazarım buraya
Günaydınlar. Ben geçen hafta gittim detaylı ultrasona, miniğimin kalbinde parlama gördü doktor sadece, geri kalan her şey normaldi çok şükür. Ama bir kaç defa vurgulayarak ultrasonda görebileceğim tüm bulgular normal dedi, inşallah göremediği her şey de normaldir. Kalpteki parlaklık ile ilgili kendi doktorum kalsiyum birikmesi olduğunu ama takibe gerek bir durum bile olmadığını söyledi. Plasentanın durumu, amniyon sıvısı ya da rahmin durumu ile ilgili bir yorum yapmadı, benim de sormak aklıma gelmedi. O yüzden normal sınırlarda diye kabul ediyorum. Bir sıkıntı olsa söylerdi sanırım. Medicalpark’a gidiyorum bu arada 623 TL ödedim, sigorta şirketimden talep etmeyi deneyeceğim.
Bu arada son bir kaç gündür hissettiğim hareketlerin oğlum olabileceğini idrak ettim ☺ Yalnızca çok aşağılarda hissediyorum neden aşağılarda bilemedim. Normal bir durum mu onu da anlayamadım.