2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Merhaba ekim anneleri
Ben Allah nasip ederse kasım annesi olacagım size tecrübelerinize dayanarak birşey sormak istiyorum.
. 12.haftaya kadar aşırı bulantım oldu hiçbirşey yiyemedm kusmaktan şimdi 14 haftalıgım biraz rahatladm şimdide birşeyler yedikten sonra karnım aşırı şiş oluyor gaz ve sindirememe çok etkiliyor beni o yuzden bile kusuyorm bazen . Bu konuda fikri olan varmı nasl rahatlayabilirim yemeklerden snra

Kızlar ben daha tetanoz aşısını olmadım 20+4 üm haftaya gitmeyi düşünüyorum sıkıntı olur mu
Öğle yemeğindeler şimdi aradım aile hekimimi benimde uçuk çıktı aşıya engelmi diye soracaktım.2 gibi tekrar aıyacağım ama bildiğim kadarıyla doğuma 3/ 4 hafta kalana kadar yapılabiliyo sorup yazarım buraya

BEN EN SON TAM 19 KEN GTMİŞTİM 22 CMDİ ama boyu cok tahmini sölüyorlar önenmli olan kilosuymus kıvrık durdugu için boy kriterini cok baz almıyor doktorlar artık
Adete gore 21+3 ve ultrasona gore 22 haftalikken. Doktor 24 cm dedi. Doktor iyi dedi ama acaba biraz kucukmu dedim kendi kendime

Adete gore 21+3 ve ultrasona gore 22 haftalikken. Doktor 24 cm dedi. Doktor iyi dedi ama acaba biraz kucukmu dedim kendi kendime
Kız erkek bebiş de boyu farkediyor canım bide genetikte sanırım bizim ailede erkekler hep 1.85 üstü 14 yaşında kardeşim var 1.92 boyu doktor oğlan dayıya çeker diyo 19.haftada 23cm çıktı bizim

Soda hem mineral destegi verir hem rahatlatır 16 dan sonra düzene girer rahatlar alısırsın

Burdaki aile hekimi 28. Haftaya kadar bütün dozların bitmesi lazım demişti hepsi farklı bir bilgi mi veriyor anlamadım ki

Bende medikal parka gidiyorum ankaramı hangi doktora gidiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…