2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Yemeye yemeye mide küçülüyor şimdide fazla yiyince rahatsız etmesi normal canım..
Sık sık ve azar azar yemeye çalış miden alışana kadar..

Burdaki aile hekimi 28. Haftaya kadar bütün dozların bitmesi lazım demişti hepsi farklı bir bilgi mi veriyor anlamadım ki
24 sonmuş canım sordum şimdi.Eskiden daha geçlere kalabliyodu benim bilgiler eski en son doğurduğumda

Şahsen ben soda içiyordum çünkü mahfediyodu beni yemek yiyemiyordum zamanla duzeliyo zaten

Merhaba kızlar ben de ayrıntılıdan cıktım bir böbreğinde idrar gördü sonraki takiplerinde kontrol edilsin önemli değil çok fazla dedi
Benim de plasenta önde önceki kontrolümde arkadaydı nasıl öne geldi Tam değil kısmi kapatıyor rahim ağzı uzunluğu iyi doktor büyük ihtimal yukarı cıkar dedi bakalım artık
Rahim damarında sağda hafif çatallaşma var 28. Haftadan sonra tansiyonu yakından takip edin dedi
Ama hiçbiri sıkıntı yapılacak şeyler değil içiniz rahat olsun dedi
Bu arada plasenta aşağıda olduğu için cinsel ilişki yasaklandı kanama olma ihtimaline karşı
Kıpır kıpırdı eli sürekli ağzında poz almak için bayağı uğraştık

Ay onun Pıt pıt ını yerim

Kız erkek bebiş de boyu farkediyor canım bide genetikte sanırım bizim ailede erkekler hep 1.85 üstü 14 yaşında kardeşim var 1.92 boyu doktor oğlan dayıya çeker diyo 19.haftada 23cm çıktı bizim

Heeyyy maşallaaahhh breh breh breh. Allahım nazarlardan korusun
Kardeşinizde maşallaaahhh

Hadi gözün aydın canım, benim de yer değiştirdi gibi geliyor aşağıda ve önde hissediyorum 8 haziranda benimkide umarım benim de sorunsuz geçer.

Benm arada yeşil sümüksü geliyo bu ara üşüttüm ya da enfeksiyon var ama idrar yaparken Bi sıkıntım olmadıgı İcin cok da önemsemiyorum
Bende de hep vardı kronik halinde kökü ve ağrı olmadığı için doktor mühim değil afif vajinal enfeksiyon çok rahatsız olursaniz gelin fitil verelim dedi

Arkadaşlar ya bişey sorucam. Biçim bu cinsiyet anketi sürekli değişiyor. Artık herkesin cinsiyeti belli oldu diye biliyorum. Acaba millet sayfaları gezerken kafasına göre mi işaretliyor.

Merhaba arkadaşlar bugün randevum vardı ayrıntılı için 16 hazirana 23 haftaya denk geliyor randevumuzu aldık. Bebeğimizi doktorumuz muayene etti çok şükür iyi renkli ultrasonda ilk yüz pozumuzu da aldık çok güzel bir duygu ya babası müsade etseydi atıcaktım buraya inşallah ayrıntılıda da bir sorun çıkmaz hepimiz iyi haberlerle gelelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…