2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kız erkek bebiş de boyu farkediyor canım bide genetikte sanırım bizim ailede erkekler hep 1.85 üstü 14 yaşında kardeşim var 1.92 boyu doktor oğlan dayıya çeker diyo 19.haftada 23cm çıktı bizim
Evet genetik benim paşa çok uzun ben 170, baba185 civarı, dayılar 190 üstü çocuğun kısa olma şansı kalmadi

Kızlar tetanoz aşısından sonra duş almanın sakıncası var mı ?

Gözünaydın canim cok şükür saglikli hersey yolunda büyüsün gittikçe bebisler sag salim kucagimiza alalim insallah ağırlığı kac grm canim

Cok şükür canim büyüyor bebisler ben daha ayrıntıliya gün almadim bu arada bebeginin boyu ve agirligi ne kadar oldu canim

Arkadaşlar ben şehir dışındaydım bayram için pazartesi ayrıntılı ultrasona gitsem hastaneye olurmu dr 10 gün önce detaylı ultrason gel demişti ancak pazartesi gidebilecem olur mu

Hadi gözün aydın canım, benim de yer değiştirdi gibi geliyor aşağıda ve önde hissediyorum 8 haziranda benimkide umarım benim de sorunsuz geçer.
İnşallah canım daha çıkar yukarı doktor da olumsuz konuşmadı hiç sen de güzel haberlerle gelirsin

Yarihinle ilgili bir durum olabilir kuzum. Geç yada erken gibi?
Sanmıyorum ya buradaki sağlık ocağı saçma sapan iş yapyo tarihi zaten hastaneden geldikten sonra söylemiştim şimdi de detaylı ultrasonu bekliyorum ve özel hastaneler 800 TL istiyo devlete gidicem herhalde öyle gözüküyor

Arkadaşlar ben şehir dışındaydım bayram için pazartesi ayrıntılı ultrasona gitsem hastaneye olurmu dr 10 gün önce detaylı ultrason gel demişti ancak pazartesi gidebilecem olur mu
Sorun olmaz 24.haftanın sonuna kadar yapılabiliyor.

Kızlar benim günüm 17+5 ken gittiğimde, kafa ölcümü falan yaptı doktor o normal cıktı ama Fl yani femur kemiği 5 gün geri de cıktı bu bir sorunmu. Karnı da 4 gün geride, doktor sorun degil falan dedı ama net cevap alamadım başına gelen varmı anlamadım tam

Herkese merhaba, bugun ayrintili ultrasona girdim, yaklasik kirk dakika kadar bakti doktor basindan ayak parmaklarina kadar heryerini gorduk, cok sukur hersey yolundaymis Benim icin cok stresliydi ama guzel seyler duyunca icim bayagi rahatladi, en gerilimli seyi atlatmis oldum boylece. Darisi hepinizin basina insallah

Burası pahalı bende baktım. lohusahamile com aynı ürünler daha ucuza buldum. Bi de düğmeli almayın diyolar. Emzirirken sök tak zor oluyormuş . Önden açılır modeller var daha kolaymış. Ben aynı modelin bi beyaz bi pembesini alıcam

Fikir almak için baktım sadece..
Ama düğmeli olanlar daha kullanışlı ben ilkinde düğmeli de aldım normal de düğmeliyi daha çok kullandım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…