annen haricinde babanın bile hastaneye gelmesi hç hoş olmuyor bence normal doğumda olsa bir operasyondan çıkıyorsun. Bebek geliyor odaya heyecan var ama acında var , bebeği emzirmeye çalışıyorsun . Yok memeyi tuttu , tutamadı... ne kadar az kişi o kadar rahatlık gelen eve gelsin sonra .
Öğle yemeğindeler şimdi aradım aile hekimimi benimde uçuk çıktı aşıya engelmi diye soracaktım.2 gibi tekrar aıyacağım ama bildiğim kadarıyla doğuma 3/ 4 hafta kalana kadar yapılabiliyo sorup yazarım buraya
arkadaşlar kamuda çalışanlar var mı pazartesi işe başlayacak olanlar..çok canım sıkıldı 60 yaş üstü ve kronik hastalığı olanları idari izinli saymışlar ve hamileler yok..
Sanmıyorum ya buradaki sağlık ocağı saçma sapan iş yapyo tarihi zaten hastaneden geldikten sonra söylemiştim şimdi de detaylı ultrasonu bekliyorum ve özel hastaneler 800 TL istiyo devlete gidicem herhalde öyle gözüküyor
Kızlar benim günüm 17+5 ken gittiğimde, kafa ölcümü falan yaptı doktor o normal cıktı ama Fl yani femur kemiği 5 gün geri de cıktı bu bir sorunmu. Karnı da 4 gün geride, doktor sorun degil falan dedı ama net cevap alamadım başına gelen varmı anlamadım tam
Bendede kafa küçük femur tam gününde karın ilerde bunlar takılacak şeyler diyil canım.Ultrasonlsrın standart ölçümleri var ama her bebek aynı değil kimi kısa kimi uzun kimi koca kafalı kimi bebek göbekli o yüzden hepsi farklı çıkıyo.
Ben de alıyorum. Ama kaçken kaç oldun? Çoktan kasıt ne? Genelde lohusa şeyleri hamilelik öncesi bedenle aynı oluyo yazıyo. Zaten geniş kalıp olduğundan olur diyo nette. Peff çok karışık
Ben de alıyorum. Ama kaçken kaç oldun? Çoktan kasıt ne? Genelde lohusa şeyleri hamilelik öncesi bedenle aynı oluyo yazıyo. Zaten geniş kalıp olduğundan olur diyo nette. Peff çok karışık