2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bence 3 ay falan kimse gelmesin anne dışında gerisi tamamen kuru kalabalık.

Fikir almak için baktım sadece..
Ama düğmeli olanlar daha kullanışlı ben ilkinde düğmeli de aldım normal de düğmeliyi daha çok kullandım..
Bana da öyle dediler. Mantıklı geldi esasen. O yüzden önden direkt açmalı olanlardan alıcam. Tabi herkesin deneyimi farklı

Canlar ya sizin de göğüs ucunuz kaşınıyomu benimki bazen azıyo fena kaşınıyo

Pazartesi gidip sorucam bende kuzum

arkadaşlar kamuda çalışanlar var mı pazartesi işe başlayacak olanlar..çok canım sıkıldı 60 yaş üstü ve kronik hastalığı olanları idari izinli saymışlar ve hamileler yok..

Bizim hastanede 500 istedi. Bende mi devlete gitsem acaba

Bendede kafa küçük femur tam gününde karın ilerde bunlar takılacak şeyler diyil canım.Ultrasonlsrın standart ölçümleri var ama her bebek aynı değil kimi kısa kimi uzun kimi koca kafalı kimi bebek göbekli o yüzden hepsi farklı çıkıyo.

Ben çok kilo almıştım 38 den 42 ye geçiş yaptim ama fazla kilo almasan 1 beden büyüğü olur sanırım
Ben de alıyorum. Ama kaçken kaç oldun? Çoktan kasıt ne? Genelde lohusa şeyleri hamilelik öncesi bedenle aynı oluyo yazıyo. Zaten geniş kalıp olduğundan olur diyo nette. Peff çok karışık

Ben de alıyorum. Ama kaçken kaç oldun? Çoktan kasıt ne? Genelde lohusa şeyleri hamilelik öncesi bedenle aynı oluyo yazıyo. Zaten geniş kalıp olduğundan olur diyo nette. Peff çok karışık
Ben 57 den 80 e gittim doğumdan sonra 70 te kaldım..

Phlipsin süt sağma makinesi 450 ye düşmüş bizim buradaki mağazada nasıl kızlar sizce alayım mı İnternet fiyatı 600 TL idi sanırım

Hala risk var diyo doktorum kendimi fazla yormamaya çalışıyorum ama dinlenemediyim günler de oluyo
Evet dikkat etmek lazım fitili iğneyi kullanıyormusun ben bıraktım. Kaçıncı haftada geçti senin ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…