Merhaba ekim anneleri
Ben Allah nasip ederse kasım annesi olacagım size tecrübelerinize dayanarak birşey sormak istiyorum.
. 12.haftaya kadar aşırı bulantım oldu hiçbirşey yiyemedm kusmaktan şimdi 14 haftalıgım biraz rahatladm şimdide birşeyler yedikten sonra karnım aşırı şiş oluyor gaz ve sindirememe çok etkiliyor beni o yuzden bile kusuyorm bazen . Bu konuda fikri olan varmı nasl rahatlayabilirim yemeklerden snra
Bende bulantı olmadı ama başından beri gazım coktu. Bir iki haftadır pek yok gibi. Maden suyu içiyordum. Bulantı çekmedim ama gaz nedeniyle istifra ettiğim oldu benim de. Biraz sabır , ilerleyen haftalarda senin de geçer insallah
Evet saglık ocagında seninle ilgilenen hemşire yok mu beni düzenli arıyor hemşire ası zamanımı falan o söylüyor aile hekimine sor gebelik takibimi kim yapıyo diye ilgilenmeleri lazım
Evet saglık ocagında seninle ilgilenen hemşire yok mu beni düzenli arıyor hemşire ası zamanımı falan o söylüyor aile hekimine sor gebelik takibimi kim yapıyo diye ilgilenmeleri lazım
Canım boyla ilgili birşey dedin sanırım tam anlayamadım mesajı
Boya hiç takılmamak lazım zaten fl değeri yani uyluk kemik uzunluğu 7 ile çarpılarak hesaplanıyor o yüzden çok güvenilir değil
Bu arada senin de plasenta öndeydi dimi yanlış hatırlamıyorum biraz tedirgindin benim 4 hafta önce arkadaydı kendi doktoruma özellikle sordum 4 haftada yer değiştirmiş 28 -30 hafraya kadar büyük ihtimalle çıkar dedi perinatolog Cinsel ilişki ve ağır işi yasakladı o da kanama olabilir diye çıkmazsa normal doğum yapamazsın en fazla dedi benim de kısmi kapatıyor rahim ağzını kısmi olanların %90 ı çıkıyormuş ilerleyen zamanlarda bilgin olsun için rahat etsin
Merhaba kızlar,
Çarşamba kontrole gittim, bebişin sağlık durumu çok şükür iyi.
Ama kendini göstermedi doktor 30 dk gez gel dedi gittik yine göstermedi, tahminim kız dedi.
ertesi gün devlet hastanesine tahlil yaptırmak için gittim orada başka bir doktor baktı, yine göstermedi poposu dönüktü hep, tahminim %90 kız dedi.
biraz inatçı mı sizce
Merhaba kızlar,
Ama kendini göstermedi doktor 30 dk gez gel dedi gittik yine göstermedi, tahminim kız dedi.
ertesi gün devlet hastanesine tahlil yaptırmak için gittim orada başka bir doktor baktı, yine göstermedi poposu dönüktü hep, tahminim %90 kız dedi.
biraz inatçı mı sizce
bizide kontrole gittiğimiz hastane bildirmemiş canım tetanoz aşımı yapan hemşiremiz 'eğer açtırmasaydınız kayıt ciddi sıkıntı yaşayacaktınız doğumda, cezası büyük' dedi. mutlaka asm ye gidip kaydınızın olup olmadığına bakın derim arkadaşlar
bizide kontrole gittiğimiz hastane bildirmemiş canım tetanoz aşımı yapan hemşiremiz 'eğer açtırmasaydınız kayıt ciddi sıkıntı yaşayacaktınız doğumda, cezası büyük' dedi. mutlaka asm ye gidip kaydınızın olup olmadığına bakın derim arkadaşlar
Benimki 9 10 haftadan geçti ama fitilden başqa tedavi sürecine de girdim 10 günlük tedavi süresi bitmeden kesildi doktorum bu konuda çok iyiydi bana 16ya kadar dendi ama 12den sonra bıraktım
Merhaba kızlar,
biraz inatçı mı sizce
Canım boyla ilgili birşey dedin sanırım tam anlayamadım mesajı
Boya hiç takılmamak lazım zaten fl değeri yani uyluk kemik uzunluğu 7 ile çarpılarak hesaplanıyor o yüzden çok güvenilir değil
Bu arada senin de plasenta öndeydi dimi yanlış hatırlamıyorum biraz tedirgindin benim 4 hafta önce arkadaydı kendi doktoruma özellikle sordum 4 haftada yer değiştirmiş 28 -30 hafraya kadar büyük ihtimalle çıkar dedi perinatolog Cinsel ilişki ve ağır işi yasakladı o da kanama olabilir diye çıkmazsa normal doğum yapamazsın en fazla dedi benim de kısmi kapatıyor rahim ağzını kısmi olanların %90 ı çıkıyormuş ilerleyen zamanlarda bilgin olsun için rahat etsin
Yaa cok tesekkür ederim bnm doktorum cok rahatlamadı beni işe de gidiyorum işe gidersem yukarı cıkmaz diye korkuyorum 22deyim 30uncu haftaya kadar yatabilsem iyiydi ama calısırken bişe olursa cok üzülürüm
Sen kayıt actırmıyorsun kadın doğuma gittiğin İcin sağlık ocagının sistemine otomatik hamile oldugun düşüyor bnde kayıt actırmadım onlar beni buldu neyse tetanoz İcin gittiğinde anlarsın bakalım zaten aşılar bittikten sonra Bi işimiz kalmıyor onlarla