2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar ben daha tetanoz aşısını olmadım 20+4 üm haftaya gitmeyi düşünüyorum sıkıntı olur mu
Ben dün 20+3 te oldum ilk dozu.

Bende bulantı olmadı ama başından beri gazım coktu. Bir iki haftadır pek yok gibi. Maden suyu içiyordum. Bulantı çekmedim ama gaz nedeniyle istifra ettiğim oldu benim de. Biraz sabır , ilerleyen haftalarda senin de geçer insallah

Canım boyla ilgili birşey dedin sanırım tam anlayamadım mesajı
Boya hiç takılmamak lazım zaten fl değeri yani uyluk kemik uzunluğu 7 ile çarpılarak hesaplanıyor o yüzden çok güvenilir değil
Bu arada senin de plasenta öndeydi dimi yanlış hatırlamıyorum biraz tedirgindin benim 4 hafta önce arkadaydı kendi doktoruma özellikle sordum 4 haftada yer değiştirmiş 28 -30 hafraya kadar büyük ihtimalle çıkar dedi perinatolog Cinsel ilişki ve ağır işi yasakladı o da kanama olabilir diye çıkmazsa normal doğum yapamazsın en fazla dedi benim de kısmi kapatıyor rahim ağzını kısmi olanların %90 ı çıkıyormuş ilerleyen zamanlarda bilgin olsun için rahat etsin

Ben ajan hiç gitmedim sağlık ocağına yani gebelik için kayıt açtırmadım

Merhaba kızlar,
Çarşamba kontrole gittim, bebişin sağlık durumu çok şükür iyi.
Ama kendini göstermedi doktor 30 dk gez gel dedi gittik yine göstermedi, tahminim kız dedi.
ertesi gün devlet hastanesine tahlil yaptırmak için gittim orada başka bir doktor baktı, yine göstermedi poposu dönüktü hep, tahminim %90 kız dedi.
biraz inatçı mı sizce

Bence adını nazlı koyun . Bu ismi haketmiş

Phlipsin süt sağma makinesi 450 ye düşmüş bizim buradaki mağazada nasıl kızlar sizce alayım mı İnternet fiyatı 600 TL idi sanırım
harika bir fiyat ben geçen hafta 699 TL ye indirimden aldım; göğüs ucu kremi, göğüs pedi ve kalkanı hediye olarak

bizide kontrole gittiğimiz hastane bildirmemiş canım tetanoz aşımı yapan hemşiremiz 'eğer açtırmasaydınız kayıt ciddi sıkıntı yaşayacaktınız doğumda, cezası büyük' dedi. mutlaka asm ye gidip kaydınızın olup olmadığına bakın derim arkadaşlar

Pazart Gidicem inşallah canım sağol

Evet dikkat etmek lazım fitili iğneyi kullanıyormusun ben bıraktım. Kaçıncı haftada geçti senin ki
Benimki 9 10 haftadan geçti ama fitilden başqa tedavi sürecine de girdim 10 günlük tedavi süresi bitmeden kesildi doktorum bu konuda çok iyiydi bana 16ya kadar dendi ama 12den sonra bıraktım

Gostermeyen kiz oluyo genelde

Yaa cok tesekkür ederim bnm doktorum cok rahatlamadı beni işe de gidiyorum işe gidersem yukarı cıkmaz diye korkuyorum 22deyim 30uncu haftaya kadar yatabilsem iyiydi ama calısırken bişe olursa cok üzülürüm

Sen kayıt actırmıyorsun kadın doğuma gittiğin İcin sağlık ocagının sistemine otomatik hamile oldugun düşüyor bnde kayıt actırmadım onlar beni buldu neyse tetanoz İcin gittiğinde anlarsın bakalım zaten aşılar bittikten sonra Bi işimiz kalmıyor onlarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…