2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ne guzel Canim cok şükür darisi bizlere suan en streslendigim sey bu detayli ultrason o da gecerse rahat bir nefes alacam insallah

arkadaşlar kamuda çalışanlar var mı pazartesi işe başlayacak olanlar..çok canım sıkıldı 60 yaş üstü ve kronik hastalığı olanları idari izinli saymışlar ve hamileler yok..
Aynen canim cok canim sıkkın resmen bizi hic dusunmediler virus kapsak allah korusun ilacda kullanamiyoruz bebegi aliyorlar hemen bizim bebisler kucuk dünden beri düşünüyorum allah sonumuzu hayir etsin keske 2 3 hafta vaka artisina bakip hamileleri öyle cagirsalardi

Benim de canım çok sıkkın rapor almaya çalışacağım, hastane hastane mi gezeceğiz şimdi de..aile hekimliği verir umarım. Öylemi canım bebeği alıyorlar mı?hiç bilmiyodum bende araştırdım hamileler nasıl tedavi oluyor diye ama bulamadım. özelde de çalışan hamileler var illaki ama benim çalıştığım yerde binin üzerinde insan var.

Canım Cimer'den içişleri bakanlığını seçip talebi yazar mısın, ben yazdım, bir düzenleme gelir belki.

Yaa cok tesekkür ederim bnm doktorum cok rahatlamadı beni işe de gidiyorum işe gidersem yukarı cıkmaz diye korkuyorum 22deyim 30uncu haftaya kadar yatabilsem iyiydi ama calısırken bişe olursa cok üzülürüm
Ağır bir işin mi var aslında sadece ağır iş yapma dedi yürüme etme günlük işlerde kısıtlama yok masa başı çalışıyorsan ayağını ara ara yüksekte tutmaya çalış kan akımı daha iyi olur
Aslında doktorunla konuşsan belki rapor ayarlar bir süre daha senin de için rahat eder

Günaydın kızlar
Pazartesi ikealar açılıyor beşik falan görüp alayım diye netten almadım hem Kargo parası da çok tutuyordu ama açılış öncesi de herşeye 50-100 TL arası zam gelmiş çok sinir oldum sanırım bu zamlar daha da artacak ikea beşik dolap bakanların bilgisi olsun
Nasıl bir zamana denk geldik Temmuz Ağustos gibi başlarım büyük alışverişe diyordum ama o zamana çok daha artacağı söyleniyor
Ablam 15 gün önce doğum yaptı 3 ay önce aldığım bez 2 ye katlamış diyor bezi çok stoklayamayız alerji falan olur birden büyürler ama ıslak mendil biraz stoklasak mı bebek arabalarına gelecek vergi zammı kozmetik ve bebek bakım ürünlerini de kapsıyor

Bana mesela markete kadar gidebilirsin ama daha fazla yürümen yasak dedi yazıcam bugün rapor isticem inşallah hatırlar durumumu

Selam kızlar, sola yatabiliyor musunuz zaten düzgünce uyuyamıyorum bir sola yatıyorum sonra sağa dönüyorum yok sırtım ağrıyo sırt üstü yatıyorum yine

Ben de cok sinirliyim hele ki riskli gebelik yasıyorum evde yatmam gerekirken işe gitmek zorundayım virüslü dönemde Bi umut hala bekliyorum hamilelere de izin devam derler diye

Bende temmuz agustos gibi alacaktım ama sonra zam muhabbeti beni korkuttu beşik araba aldık pompayı alcam bide ateş ölçer en cok tutan bunlar neredeyse

Bizde öyle olmadı gidip kayıt açılıp açılmadığını sormak bunu kontrol etmek gebenin sorumluluğundaymış. Biz özel hastaneye gidiyoruz. Ama hiçbir kayıt düşmemiş. Hemşire uyardı beni tetenoz için gidince. Mutlaka sağlık ocaklarında kontrol ettirin derim.

Ben bunu bilmiyordum kuzum evet gidince öğreneceğiz inşallah

Son birkaç yıldır her şey böyle değil mi maalesef? Ne alsam 3 ay sonra fiyatı yükselmiş oluyor. Daha ne kullanışlı ne uygun bilmeden stok yapmak istemiyorum. Şu ortamda mağaza gezmek de istemiyorum. O yüzden döviz ve altın aldım. Ağustosa kadar da böyle devam etmeyi düşünüyorum. Hatta doğum soğuklara denk geldiği için bebek arabasını doğumdan sonra almaya yakınım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…