2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ne guzel Canim cok şükür darisi bizlere suan en streslendigim sey bu detayli ultrason o da gecerse rahat bir nefes alacam insallah

Stres yapma desem de faydasi yok canim cunku ben de inanilmaz gerildim, acaba bisey duyacak miyim diye korktum ama cok sukur hersey yolundaymis, tek tek anlatti doktor. Senin de oyle olacak insallah bosuna stres yapmisim diyeceksin

Stres yapma desem de faydasi yok canim cunku ben de inanilmaz gerildim, acaba bisey duyacak miyim diye korktum ama cok sukur hersey yolundaymis, tek tek anlatti doktor. Senin de oyle olacak insallah bosuna stres yapmisim diyeceksin
Insallah canim insallah cok tesk ederim annelerin en cok duymak istedigi sözler sanirim

kızlar şeker yüklemesi hakkında ne düşünüyorsunuz 24-28 arasıymış
Ben açlık kan şekerine baktıracağım. Gerek görürsek şeker yüklemesi yapıcaz İnşallah gerek kalmaz oğlumda çok kötü olmuştum

Ben de hep özelee gittim hiç devlete gitmedim demek ki bizimkiler bildirmiş evet kontrol ettirmekte fayda var ben sanslıymısın

Allah korusun ama öyle birsey olsa bile tedavi olabiliyorsun bunları düşünme..Aksine çocugu almiyorlar dogarken virus kapmasin diye..En azindan ben boyle bir ornegi yakinen gordum..doguma 15 gun kalmisti kizin yakalandiginda hastenede gozetim altinda tutup eve salmadilar..eside pozitifti 5 yasindaki cocuklarida onlari eve yolladilar..bu doguma kadar hastanede kaldı tedavi olup oyle dogurdu simdi masallah bebekte kendide iyiymiş 20 gunluk oldular bile

kızlar şeker yüklemesi hakkında ne düşünüyorsunuz 24-28 arasıymış
Bende yaptıracağım diğer iki hamileliğimde yaptırdım bi sıkıntı olmadı bunda yaşımdan ötürü kesinlikle yaptıracağım.

Tv de izledigim hamileleri hemen sezeryana aliyorlar korkuyorum ilacda kullanamayiz zaten riskimde var sonumuz hayir olsun insallah

Allah korusun ama yakalanırsak tabiki ilaçla tedavi olucaz kim söyledi sana kullanamıyoruz diye kullanmayip dahamı kötü olalım

Beşik aldınız mı ne marka nasıl aldınız
Markasını bilmiyorum anne yanı tahta olanların mdf ve kalın parmaklısından aldım e bebek te filan hep ince cıtalısı vardı o inceler erkek cocuguna ne kdr dayanır bilmiyorum o yüzden kalın olanını aldım verniksiz boyasız doğal olanını aldım 70 e 120 e kurulumunu yapacaklar fotosunu atarım aldıgım yerin intagram hesbaına baktım ama o beşiği bulamadım düzeltme : Baskayerden buldum uyku seti sarılı grili olanlardan

Eklentiler

• Screenshot_2020-05-30-17-27-26-713_com.android.chrome.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 48
Hanımlar merhabalar size bi şey soracağım bugün bebeği hep hissediyorum oynadığını ara arada sanki vajinaya tekme seyirme şeklinde baskılar oluyor en son detaylıya gittiğimde rahim ağzında bir sıkıntı yok erken Doğum riski yok demişt doktor ama bu baskılar şaşırttı normal midir

Bu soruyu soran 625252526. Kişisin cnm yani herkes aynı seyi yasıyor korkmana gerek yok sürekli dönüp her pozisyonda ayaklarını ittirdiği için ayakları rahime denk geldiği zaman da baskı oluuo malesef her sabah o baskıya uyanıyorum diyebilirim ama bazende olmuyo

Güzelmiş canım hayırlı olsun anne yanı mı oluyor bu internetten mi aldın

Yaaa aslında okuyorum ama ara ara kaçırdığım sayfalar olmuş sanırım çok teşekkür ederim canım

Selam herkese,
Detaylı usg iyi geçti şükür ki her şey yolunda. Fakat bizim nazlı hanım asla yüzünü dönmedi o kadar çok uğraştı ki doktor bizimkinin umru bile olmadı
darısı tüm detaylı ultrasona girecek annelere olsun. Şimdi sırada şeker yüklemesi var onu da atlattık mı sessizce doğumu bekleyebiliriz

Gözün Aydın canım tam nazlıymış seninki
Benimkinde de eli hep ağzındaydı doktor çeksin diye uğraştı bayağı dudağını görebilmek için sinirlendi bu sefer iki eliyle kapattı çok güldüm el ya yüzünde ya ağzında bir ara cekti ağzı sürekli açık dr çok boğazına düşkün olacak dedi
tam keyifciler hep guzel Haberler alalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…