2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Güzelmiş canım hayırlı olsun anne yanı mı oluyor bu internetten mi aldın
Evet canm o ön kısmı ikiye katlanıyor 60 cm oluyo yerden yüksekliği benm yatakta tam 60 cm yanına denk gelcek yani.. bide 3 kademesi var yası büyüdükçe yatak kısmı zemine kadar iniyor googleden mdf anne yanı yaz bakarsın fotolarına ben evimin altında bebek mağazası var ordan aldım ama aynısı n11dede var ve fiyatı da aynıydı bide ben uyku setini filanda istediğim gibi seçtim mağazadan

Merhaba, bebek arabası bakmaya çalışıyorum internet üzerinden, malum yine yasak var çıkamıyoruz. Ebebek ve Joker’de hiç model kalmamış resmen, bazı markaların tek bir ürünü bile yok. Yakın zamanda İstanbul’da mağazalarına giden var mi? Mağazalarda da bu şekilde mi? Zam gelecek diye stokta mı göstermiyorlar anlayamadım.

Sorma canım doktor neler neler yaptı asla dönmedi 50 dk sürdü tam :)
Zaten ayda 1 görüyoruz neden böyle yapıyor bu bebeler

BEnde geçen hafta ebebekten aldım Ankara’da yaşıyorum Casual marka aldım

E bebek internette göstermiyor canım ama İstanbul Haramidere şubesinde geçen hafta bir sürü bebek arabası vardı İnşallah gönlüne göre bulursun

Slm güzel anneler.
Evet bu gebeliğim de topiğe fazla girmicem dedim ama bugün resmen ağlamadım ama içinden biseyler koptu.

Geçen sene oğlumun gebeliği çok zor geçti benim rahatsızlıklarim, tüp ve rahim sorunundan dolayı.

Bu sene gebe kaldığımda dedim ki oluruna bırakıcam.
Bugün doktora gittim, en son 12. Haftada gitmiştim.
Plesanta previa olduğumu öğrendim.

Plesanta previa olan var mı?

Haftaya ayrıntılı teste giricem.

İyi yapmışsınız fiyatlar artmadan bende yasak olmasa bu hafta gidecektim sizin yakınmış mağaza oh ihtiyaç olunca alırsın bizim evin altına a101 koymuşlar Yatakların karyolasında yan taraflarında ne deniyor ona bulamadım ismini kenarlık var benim yataktan düşük o yüzden anne yanı olmaz herhalde bende öyle istiyordum park yatak da kullanışlı fakat görüntüsü hoşuma gitmiyor

BEnde geçen hafta ebebekten aldım Ankara’da yaşıyorum Casual marka aldım

hayırlı olsun

E bebek internette göstermiyor canım ama İstanbul Haramidere şubesinde geçen hafta bir sürü bebek arabası vardı ☺ İnşallah gönlüne göre bulursun ☺

yaaa sevindim o zaman ben de hafta içi veya önümüzdeki hafta sonu Bostancı’daki mağazasına gitmeye çalışayım o zaman. Umarım bulabilirim istediğim gibi

Ya eski fiyatları görüyorum da bazen yorumlarda falan, keşke geçen sene doğum yapsaydım ya da önceki sene

28. haftadan önce kesin p.previa teşhisi konmuyor bence şimdiden üzülme bu duruma. Şuan bu durumda olan birkaç arkadaş daha var ama değişme ihtimalide var durumun

Benm evievin altında bim a101 hepsi yanyana ne ararsan var allahtan benmde yaygın kenarında var öle cıkıntı ama olsun zaten sallama mesafesi de olcak ben araya bsyler koyarım yakın uyucaz zaten ilk zamanlar dönme olmadıgı için sorun olmaz diye düşünüyorum park yatakları bende sevemedim hasır husur geliyor bana

Bana da 2 gün önce detaylıda plasenta previa dedi cok korkuyorum bende huzursuzum cok önemli bişey değil diyolar ama insan kafaya takıyor

Bana da 2 gün önce detaylıda plasenta previa dedi cok korkuyorum bende huzursuzum cok önemli bişey değil diyolar ama insan kafaya takıyor
Nasıl önemli bişey değil, çok önemli...
Çok bilgim yok da plesanta durumuna göre olayın durumunun önemli olup olmadığı belli oluyor.
Bende çok huzursuz oldum.
O kadar huzursuz oldum ki, 1 yaşında oğlum var. Ona baktıkça ya bişey olursa diyorum.
İnsan düşünmeden edemiyor.

Size doktor bı tavsiye de bulundu mu?

Cok yürüme mesela markete gidip gelebilirsin o kadar dedi işe gitmek istemedim gidebilirsin dedi hatta yukarı cıkma konusunda baya olumsuz konustu kanaman olabilir kendini yorma dedi ama kimle konussam hepsinin yukarı cıkmıs senin tamamen mi kapatmış rahim agzını

Şöyle oldu.
Plesenta rahim ağzında altta dedi.
Ayrıntılı teste gittiğinde doktor da bunu sana söyleyecek dedi.
Kısa baktı ve gitti.
Oğlumun doğumunu yaptıran doktor, yani devamlı gittiğim doktor. ( Ben yüksek riskli gebeyim devlete gitsem perinatoloji doktorları kontrol ediyor. Hatta bı doktor değil genelde iki doktor bakar rahatsızlarım var ve karın zarlarim çok problemli koronadan dolayı korkumdan gitmiyorum, 3 ameliyatliyim doğumla birlikte ve doğumdan sonra daha amelîyatlık sorunlarım oldu. Bu doktora cerrahisi iyi diye gidiyorum gercekten süper doğum ve amelîyat yapıyor ) Acayip sinir oldum. Önce duydum bi anlamadım sonra kafama dank etti. Haftaya cumartesi gidicem bu kadar kısa bakıyor ve hemen gidiyorsunuz bir daha gelmeyi düşünmüyorum dicem.
Hiç bir öneri de de bulunmadı.

Dinlenme gibi şansım yok benim maalesef oğlum var 1 yaşında ve inanılmaz hareketli 8 aylık yürüdü, yürüyüş o yürüyüş. Bütün gün anam ağlıyor. Geçen gün belim resmen yerinden oydanı. Nasıl olacak bilmiyorum.

İstanbuldamısın?

ürünleri nasıl beğendiniz mi?
Ben yüzde yüz pamuk yenidoğan aldım onun markası belliydi ZTen Baska mağzalardada görmüştüm bide takım aldım henüz kullanmadım bilemiyorum ama ürünler e bebekte ki gibi düşünün kendi ürünleri de varmı bilmiyorum yani fiyatlar uygun kalitede normal bence He Bi ikide atlet zıbın aldım ama kullanmadım henüz bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…