Evet canm o ön kısmı ikiye katlanıyor 60 cm oluyo yerden yüksekliği benm yatakta tam 60 cm yanına denk gelcek yani.. bide 3 kademesi var yası büyüdükçe yatak kısmı zemine kadar iniyor googleden mdf anne yanı yaz bakarsın fotolarına ben evimin altında bebek mağazası var ordan aldım ama aynısı n11dede var ve fiyatı da aynıydı bide ben uyku setini filanda istediğim gibi seçtim mağazadanGüzelmiş canım hayırlı olsun anne yanı mı oluyor bu internetten mi aldın
Sorma canım doktor neler neler yaptı asla dönmedi 50 dk sürdü tam :)Gözün Aydın canım tam nazlıymış seninki
Benimkinde de eli hep ağzındaydı doktor çeksin diye uğraştı bayağı dudağını görebilmek için sinirlendi bu sefer iki eliyle kapattı çok güldüm el ya yüzünde ya ağzında bir ara cekti ağzı sürekli açık dr çok boğazına düşkün olacak dedi
tam keyifcilerhep guzel Haberler alalim
BEnde geçen hafta ebebekten aldım Ankara’da yaşıyorum Casual marka aldımMerhaba, bebek arabası bakmaya çalışıyorum internet üzerinden, malum yine yasak var çıkamıyoruz. Ebebek ve Joker’de hiç model kalmamış resmen, bazı markaların tek bir ürünü bile yok. Yakın zamanda İstanbul’da mağazalarına giden var mi? Mağazalarda da bu şekilde mi? Zam gelecek diye stokta mı göstermiyorlar anlayamadım.
E bebek internette göstermiyor canım ama İstanbul Haramidere şubesinde geçen hafta bir sürü bebek arabası vardıMerhaba, bebek arabası bakmaya çalışıyorum internet üzerinden, malum yine yasak var çıkamıyoruz. Ebebek ve Joker’de hiç model kalmamış resmen, bazı markaların tek bir ürünü bile yok. Yakın zamanda İstanbul’da mağazalarına giden var mi? Mağazalarda da bu şekilde mi? Zam gelecek diye stokta mı göstermiyorlar anlayamadım.
İyi yapmışsınız fiyatlar artmadan bende yasak olmasa bu hafta gidecektim sizin yakınmış mağaza oh ihtiyaç olunca alırsın bizim evin altına a101 koymuşlarEvet canm o ön kısmı ikiye katlanıyor 60 cm oluyo yerden yüksekliği benm yatakta tam 60 cm yanına denk gelcek yani.. bide 3 kademesi var yası büyüdükçe yatak kısmı zemine kadar iniyor googleden mdf anne yanı yaz bakarsın fotolarına ben evimin altında bebek mağazası var ordan aldım ama aynısı n11dede var ve fiyatı da aynıydı bide ben uyku setini filanda istediğim gibi seçtim mağazadan
BEnde geçen hafta ebebekten aldım Ankara’da yaşıyorum Casual marka aldım
E bebek internette göstermiyor canım ama İstanbul Haramidere şubesinde geçen hafta bir sürü bebek arabası vardı ☺ İnşallah gönlüne göre bulursun ☺
Slm güzel anneler.
Evet bu gebeliğim de topiğe fazla girmicem dedim ama bugün resmen ağlamadım ama içinden biseyler koptu.
Geçen sene oğlumun gebeliği çok zor geçti benim rahatsızlıklarim, tüp ve rahim sorunundan dolayı.
Bu sene gebe kaldığımda dedim ki oluruna bırakıcam.
Bugün doktora gittim, en son 12. Haftada gitmiştim.
Plesanta previa olduğumu öğrendim.
Plesanta previa olan var mı?
Haftaya ayrıntılı teste giricem.
Benm evievin altında bim a101 hepsi yanyana ne ararsan var allahtanİyi yapmışsınız fiyatlar artmadan bende yasak olmasa bu hafta gidecektim sizin yakınmış mağaza oh ihtiyaç olunca alırsın bizim evin altına a101 koymuşlarYatakların karyolasında yan taraflarında ne deniyor ona bulamadım ismini kenarlık var benim yataktan düşük o yüzden anne yanı olmaz herhalde bende öyle istiyordum park yatak da kullanışlı fakat görüntüsü hoşuma gitmiyor
Direk mağazası var bizim burda ben aldım fiyatları uygun yani sitesi de güvenilirdir kocaman mağaza zatenkızlar minicity.com.tr den alışveriş yapan oldu mu? çok güzel şeyler var uygun da ama güvenilir mi bilemedim.
Bana da 2 gün önce detaylıda plasenta previa dedi cok korkuyorum bende huzursuzum cok önemli bişey değil diyolar ama insan kafaya takıyorSlm güzel anneler.
Evet bu gebeliğim de topiğe fazla girmicem dedim ama bugün resmen ağlamadım ama içinden biseyler koptu.
Geçen sene oğlumun gebeliği çok zor geçti benim rahatsızlıklarim, tüp ve rahim sorunundan dolayı.
Bu sene gebe kaldığımda dedim ki oluruna bırakıcam.
Bugün doktora gittim, en son 12. Haftada gitmiştim.
Plesanta previa olduğumu öğrendim.
Plesanta previa olan var mı?
Haftaya ayrıntılı teste giricem.
ürünleri nasıl beğendiniz mi?Direk mağazası var bizim burda ben aldım fiyatları uygun yani sitesi de güvenilirdir kocaman mağaza zaten
Nasıl önemli bişey değil, çok önemli...Bana da 2 gün önce detaylıda plasenta previa dedi cok korkuyorum bende huzursuzum cok önemli bişey değil diyolar ama insan kafaya takıyor
Ah ah aklımdan çıkmıyor duyduğumdan beri inan.28. haftadan önce kesin p.previa teşhisi konmuyor bence şimdiden üzülme bu duruma. Şuan bu durumda olan birkaç arkadaş daha var ama değişme ihtimalide var durumun
Cok yürüme mesela markete gidip gelebilirsin o kadar dedi işe gitmek istemedim gidebilirsin dedi hatta yukarı cıkma konusunda baya olumsuz konustu kanaman olabilir kendini yorma dedi ama kimle konussam hepsinin yukarı cıkmıs senin tamamen mi kapatmış rahim agzınıNasıl önemli bişey değil, çok önemli...
Çok bilgim yok da plesanta durumuna göre olayın durumunun önemli olup olmadığı belli oluyor.
Bende çok huzursuz oldum.
O kadar huzursuz oldum ki, 1 yaşında oğlum var. Ona baktıkça ya bişey olursa diyorum.
İnsan düşünmeden edemiyor.
Size doktor bı tavsiye de bulundu mu?
Şöyle oldu.Cok yürüme mesela markete gidip gelebilirsin o kadar dedi işe gitmek istemedim gidebilirsin dedi hatta yukarı cıkma konusunda baya olumsuz konustu kanaman olabilir kendini yorma dedi ama kimle konussam hepsinin yukarı cıkmıs senin tamamen mi kapatmış rahim agzını
Ben yüzde yüz pamuk yenidoğan aldım onun markası belliydi ZTen Baska mağzalardada görmüştüm bide takım aldım henüz kullanmadım bilemiyorum ama ürünler e bebekte ki gibi düşünün kendi ürünleri de varmı bilmiyorum yani fiyatlar uygun kalitede normal bence He Bi ikide atlet zıbın aldım ama kullanmadım henüz bilemiyorumürünleri nasıl beğendiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?