2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Yok giresundayım ben burda okudum hareket kısıtlaması yapmayan bile varmıs biz yine de kendimizi yormamaya bol bol dinlenmeye ve dua etmeye bakalım başka care yok inşallah yukarı cıkar cıkmazsa da saglıklı dogurabilelim. Kimisi bu durumu sadece sezeryan olurum biter diye bakıyo ama ben kanama riskinden korkuyorum

Benim zaten sezeryandan başka seçeneğim yok.

Bende sen gibi kanama olayı, rahme yapışıp ayrılmaması vb durumlar oluyor ya...

Ya bazen diyorum bilmemek mi mutluluk getiriyor. Çok biliyoruz artık en kotu ne olur onu da biliyoruz. Böyle stres mı yapıyoruz.

Benim dinlenme şansım olmadığı icin eledim o seçeneği, o kadar hareketli ki oğlum geçen gün o kadar yordu ki beni belim oynadı.

Sen kaçıncı haftadasın?

Kızlar kendinize bebek için alınacaklar listesi yaptınız mı ? İnternette ki listelerde gerekli gereksiz bir çok şey var o yüzden en gerekli olacakların listesini paylaşır mısınız ?
Ben yaptım canım yarın atarım resmini istersen ama bende de baya detay var ☺ ben araştırdım, ilk bebeğimden de ihtiyaçlarımı düşünüp birleştirdim. Öyle bir liste çıkarttım uyku arkadaşlı tavşan emzik bile var listede. Zaten aldım

Kızlar ptesi detaylı ultrason var umarım öncelikle herşeyi sağlıklıdır bebişiminbenim bebek şuana kadar cinsiyeti göstermediAyrıntılıda da yine görünmeme ihtimali var mı, bilginiz var mı? Gitmişken onu da öğrenmek istiyorum

Kızlar kendinize bebek için alınacaklar listesi yaptınız mı ? İnternette ki listelerde gerekli gereksiz bir çok şey var o yüzden en gerekli olacakların listesini paylaşır mısınız ?
Canım bi çok şey yazılacaktır zaten ama benim en önemli bulduğum şeylerden biri oda termometresi oda sıcaklığı 25-26 civarı olunca üşür mü terler mi derdi olmuyo fazla. E bebek in ki çok güzel nemi falan da gösteriyo. Baby plus markası. Oda havası uygunsa gülen yüz smiley si koyuyo. Bana çok yardımcı olmuştu ilk bebeğime bakarken.gittiğim her yere götürüyodum

Hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah Benimde çarşamba günü inşallah, Rabbim güzel şeyler duymayı nasip etsin hepimize cinsiyeti detaylıda gösterir inşallah Çünkü doktor sallıyor göbeği, olmadı yürütüyor. Pozisyonu değiştirtiyor.

Hicbir sayfa da bebek arabası modeli kalmamış nerdeyse..Maclarenin xlr modelini almak istiyorum ama yokk şaka gibi ..Keşke daha önce halletseydim bu işi yaa

21 yeni bitti benim ben de normal dogumdan korkuyordum zaten sezeryan istiodum ama bebek haftasını doldurmadan alınır diye korkuyorum en çok yoksa hiç korkmicam benim de dinlenme sansım yok işe git gel ev işleri falan eşim Bi yere kadar yardım edebilio cogu iş yine bana bakıyo Allah yardımcımız olsun

doktorunuz kim ??

Hicbir sayfa da bebek arabası modeli kalmamış nerdeyse..Maclarenin xlr modelini almak istiyorum ama yokk şaka gibi ..Keşke daha önce halletseydim bu işi yaa
Magazalara gitme sansin var mi?Telefonla ulaşıp ona göre gitsen belki internet stokları azdır.Bazı mağazalar ellerinde gelen müşteriyi geri cevirmemek için ürün tutabiliyorlar.

Ah ah aklımdan çıkmıyor duyduğumdan beri inan.

siz bence güzel bir dr araştırmasına girin iyi açıklama duymadığınız için olayı çoook vahimleştirip stres oluyorsunuz .
aynen şunun gibi plesanta previa =ateş . Biri ateşliyken doğru müdahale yapılırsa birşey olur mu ?olmaz ama ateşli birini kalkıp örtersen ne olur ?havaleye kadar varır durumu .
plesanta previa da çok sık rastlanan birşey ,belki dr larınız o yüzden açıklama gereği mi duymadı yada şuan size ihtimal olarak söyledi ısrarla söylediğim gibi 28. Haftadan önce sen plesanta previa sın diyemez. Hatta 30. Haftaya kadar yolu var durumun değişmesi için .
size bence bilin diye haber verdi . o da neden ,aslında tedbir amaçlı . Bu durumun kötü senaryosu ne zaman başlıyor ? Doğum zamanı !
plesanta previa birini kalkıpta normal doğurtmaya çalışırsan o zaman sıkıntı çıkar. Kanama , kanama diyorsunuz ya işte o kanama o zaman olur. Neden ? Plesanta önde olduğu için normal doğum esnasında çok kanamaya sebep oluyor . çok kanamaya sebep olduğu için normal doğum olmuyor. Size söylemesinide bilin olur da şimdiki dr unuzla yolunuza devam etmezsiniz diye düşündüm ben .
Şuan da hayatınızı kısıtlayacaklacak kadar bir durumunuz yok aslında , bir daha ki randevularınızda bence size direktifler verecektir durum kesinleşince.
bu arada o plesanta sizin çok ayakta kalmanız veya çok hareketliyseniz ondan aşağıda değil. Gün boyu sabahtan akşama kadar yatsanızda yukarıya çıkacak diye birşey yok . Neden aşağıda ben mi birşey yaptım diye düşünmeyin diye yazıyorum

Hayirli haberler al canim sagikli sıhhatli insallah ama gostermeyen genelde kız oluyor bende cok bekledim kızım oluyor simdi

Canım bebeğimin boyu uzun olacakmış öyle söyledi ama unuttum tam sayı veremiyorum malesef ağırlığı 347 gr dedi 20+1 de gittim.
Ailede genetikse uzun oluyor banada en son gittigimde uzun demisti masallah kilosuda iyi canim bu hafta 20 olacam insallah

Hayirli haberler al canim sagikli sıhhatli insallah ama gostermeyen genelde kız oluyor bende cok bekledim kızım oluyor simdi

bende ilk hamileliğimde 24. Haftada öğrenebilmiştim göstermiyordu . Kız kıyafetleri bakmaya başlamışken oğlum olacağını öğrenmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…