Yok giresundayım ben burda okudum hareket kısıtlaması yapmayan bile varmıs biz yine de kendimizi yormamaya bol bol dinlenmeye ve dua etmeye bakalım başka care yok inşallah yukarı cıkar cıkmazsa da saglıklı dogurabilelim. Kimisi bu durumu sadece sezeryan olurum biter diye bakıyo ama ben kanama riskinden korkuyorumŞöyle oldu.
Plesenta rahim ağzında altta dedi.
Ayrıntılı teste gittiğinde doktor da bunu sana söyleyecek dedi.
Kısa baktı ve gitti.
Oğlumun doğumunu yaptıran doktor, yani devamlı gittiğim doktor. ( Ben yüksek riskli gebeyim devlete gitsem perinatoloji doktorları kontrol ediyor. Hatta bı doktor değil genelde iki doktor bakar rahatsızlarım var ve karın zarlarim çok problemli koronadan dolayı korkumdan gitmiyorum, 3 ameliyatliyim doğumla birlikte ve doğumdan sonra daha amelîyatlık sorunlarım oldu. Bu doktora cerrahisi iyi diye gidiyorum gercekten süper doğum ve amelîyat yapıyor ) Acayip sinir oldum. Önce duydum bi anlamadım sonra kafama dank etti. Haftaya cumartesi gidicem bu kadar kısa bakıyor ve hemen gidiyorsunuz bir daha gelmeyi düşünmüyorum dicem.
Hiç bir öneri de de bulunmadı.
Dinlenme gibi şansım yok benim maalesef oğlum var 1 yaşında ve inanılmaz hareketli 8 aylık yürüdü, yürüyüş o yürüyüş. Bütün gün anam ağlıyor. Geçen gün belim resmen yerinden oydanı. Nasıl olacak bilmiyorum.
İstanbuldamısın?
Benim zaten sezeryandan başka seçeneğim yok.Yok giresundayım ben burda okudum hareket kısıtlaması yapmayan bile varmıs biz yine de kendimizi yormamaya bol bol dinlenmeye ve dua etmeye bakalım başka care yok inşallah yukarı cıkar cıkmazsa da saglıklı dogurabilelim. Kimisi bu durumu sadece sezeryan olurum biter diye bakıyo ama ben kanama riskinden korkuyorum
Ben yaptım canımKızlar kendinize bebek için alınacaklar listesi yaptınız mı ? İnternette ki listelerde gerekli gereksiz bir çok şey var o yüzden en gerekli olacakların listesini paylaşır mısınız ?
Canım bebeğimin boyu uzun olacakmış öyle söyledi ama unuttum tam sayı veremiyorum malesef ağırlığı 347 gr dedi 20+1 de gittim.Cok şükür canim büyüyor bebisler ben daha ayrıntıliya gün almadim bu arada bebeginin boyu ve agirligi ne kadar oldu canim
Canım bi çok şey yazılacaktır zaten ama benim en önemli bulduğum şeylerden biri oda termometresi oda sıcaklığı 25-26 civarı olunca üşür mü terler mi derdi olmuyo fazla. E bebek in ki çok güzel nemi falan da gösteriyo. Baby plus markası. Oda havası uygunsaKızlar kendinize bebek için alınacaklar listesi yaptınız mı ? İnternette ki listelerde gerekli gereksiz bir çok şey var o yüzden en gerekli olacakların listesini paylaşır mısınız ?
Hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallahKızlar ptesi detaylı ultrason var umarım öncelikle herşeyi sağlıklıdır bebişimin❤benim bebek şuana kadar cinsiyeti göstermedi☺Ayrıntılıda da yine görünmeme ihtimali var mı, bilginiz var mı? Gitmişken onu da öğrenmek istiyorum
21 yeni bitti benim ben de normal dogumdan korkuyordum zaten sezeryan istiodum ama bebek haftasını doldurmadan alınır diye korkuyorum en çok yoksa hiç korkmicam benim de dinlenme sansım yok işe git gel ev işleri falan eşim Bi yere kadar yardım edebilio cogu iş yine bana bakıyo Allah yardımcımız olsunBenim zaten sezeryandan başka seçeneğim yok.
Bende sen gibi kanama olayı, rahme yapışıp ayrılmaması vb durumlar oluyor ya...
Ya bazen diyorum bilmemek mi mutluluk getiriyor. Çok biliyoruz artık en kotu ne olur onu da biliyoruz. Böyle stres mı yapıyoruz.
Benim dinlenme şansım olmadığı icin eledim o seçeneği, o kadar hareketli ki oğlum geçen gün o kadar yordu ki beni belim oynadı.
Sen kaçıncı haftadasın?
Canım sen ramazan modundan çıkamamışsın sanırımBu saatte 3 dilim ekmek ve çorbaAllah’ım acaba kaç kiloyla ekimi bulacağız?
Şöyle oldu.
Plesenta rahim ağzında altta dedi.
Ayrıntılı teste gittiğinde doktor da bunu sana söyleyecek dedi.
Kısa baktı ve gitti.
Oğlumun doğumunu yaptıran doktor, yani devamlı gittiğim doktor. ( Ben yüksek riskli gebeyim devlete gitsem perinatoloji doktorları kontrol ediyor. Hatta bı doktor değil genelde iki doktor bakar rahatsızlarım var ve karın zarlarim çok problemli koronadan dolayı korkumdan gitmiyorum, 3 ameliyatliyim doğumla birlikte ve doğumdan sonra daha amelîyatlık sorunlarım oldu. Bu doktora cerrahisi iyi diye gidiyorum gercekten süper doğum ve amelîyat yapıyor ) Acayip sinir oldum. Önce duydum bi anlamadım sonra kafama dank etti. Haftaya cumartesi gidicem bu kadar kısa bakıyor ve hemen gidiyorsunuz bir daha gelmeyi düşünmüyorum dicem.
Hiç bir öneri de de bulunmadı.
Dinlenme gibi şansım yok benim maalesef oğlum var 1 yaşında ve inanılmaz hareketli 8 aylık yürüdü, yürüyüş o yürüyüş. Bütün gün anam ağlıyor. Geçen gün belim resmen yerinden oydanı. Nasıl olacak bilmiyorum.
İstanbuldamısın?
Magazalara gitme sansin var mi?Telefonla ulaşıp ona göre gitsen belki internet stokları azdır.Bazı mağazalar ellerinde gelen müşteriyi geri cevirmemek için ürün tutabiliyorlar.Hicbir sayfa da bebek arabası modeli kalmamış nerdeyse..Maclarenin xlr modelini almak istiyorum ama yokk şaka gibi ..Keşke daha önce halletseydim bu işi yaa
Ah ah aklımdan çıkmıyor duyduğumdan beri inan.
Yok giresundayım ben burda okudum hareket kısıtlaması yapmayan bile varmıs biz yine de kendimizi yormamaya bol bol dinlenmeye ve dua etmeye bakalım başka care yok inşallah yukarı cıkar cıkmazsa da saglıklı dogurabilelim. Kimisi bu durumu sadece sezeryan olurum biter diye bakıyo ama ben kanama riskinden korkuyorum
Hayirli haberler al canim sagikli sıhhatli insallah ama gostermeyen genelde kız oluyor bende cok bekledim kızım oluyor simdiKızlar ptesi detaylı ultrason var umarım öncelikle herşeyi sağlıklıdır bebişimin❤benim bebek şuana kadar cinsiyeti göstermedi☺Ayrıntılıda da yine görünmeme ihtimali var mı, bilginiz var mı? Gitmişken onu da öğrenmek istiyorum
Ailede genetikse uzun oluyor banada en son gittigimde uzun demisti masallah kilosuda iyi canim bu hafta 20 olacam insallahCanım bebeğimin boyu uzun olacakmış öyle söyledi ama unuttum tam sayı veremiyorum malesef ağırlığı 347 gr dedi 20+1 de gittim.
Bu saatte 3 dilim ekmek ve çorbaAllah’ım acaba kaç kiloyla ekimi bulacağız?
Hayirli haberler al canim sagikli sıhhatli insallah ama gostermeyen genelde kız oluyor bende cok bekledim kızım oluyor simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?