2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar yarın randevum var bebişim tam 36+1 olacak inşallah en son makat geliş demişti ve plesenta rahim ağzındaydı düzelme ihtimali var eğer düzelirse normal doğum yaparsın dedi dr.eger düzelmediyse de sezeryan için tarih alacağım şimdiden bir korku stres sardı ya hemen yarın olsun istiyorum

Doğum sonrası korse kullanmayı düşünen var mı kızlar veya önceki doğumlarında kullanan
Ben korse falan almamıştım. Bir yakınım beni görünce senin karnın neden öyle duruyor sarmadı mı korse takmadınmı dedi. Hayır dedim. Korse tak hemen gider karnın dedi. Eşimin bir bel korsesi vardı ağrıyınca taktığı. Onu takmıştım gün içinde birkaç kez. 2 haftada göbegim oldukça gitti. Çok fazla takmadım.

Vitamin içindir o zaman canım ben suyum az diye içiyordum her gün içmek zorunda olunca meyve suyu gibi olmuyor sanki ilaç içiiyormuşum hissine kapılıyordum ama sen meyve suyu niyetine içersen tadı güzel

Hakkında hayırlısı olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz❤

Sanirim baska carem yok kesin sezeryan olurmu bilmem cunku oglum sekiz yasinda ama yapicak biseyde yok sanirim haftaya normal dogum olsun diye uyarici faliyetlerde bulunacagim.

inşallah sağlıkla gelir sezeryandan memnun kalmadın mi normal düşünüyorsun benim önceki doğumum sezeryan olsa yine sezeryan isterdim

hiç korkutma kendini ne güzel 36 . Haftaya gelmiş bebişin Sağlıkla kavuş ben 31. Haftadayım bir haftadır hastanedeyim ne kadar kalacağım belli değil ya erken doğarsa korkusu, iki çocuğum üzgün ben gündüz hastanede yalnız ....

Stres yapma canım burda bi arkadaş 32 haftalık doğurdu sorunda yaşamadı çok şükür rabbim bebisine sağlık versin inşallah

Kanaman fln oldu mu nasıl geçirdin 36. Haftaya kadar vaktini

Kanaman fln oldu mu nasıl geçirdin 36. Haftaya kadar vaktini
24.haftaya kadar kanamam yoktu 24 ten sonra kanama başladı plesenta previa vardı çünkü doktor yürüyüşü iş yapmayı iliskiyi kesinlikle yasakladı gün içerisinde sadece wcye kalk dedi o kadar yani düşün işte yata yata bu günlere geldim şükürler olsun ilk bebek olduğu için de yatmam sorun olmadı başka bebeğim olsaydı bu kadar dikkat edemezdim tabiki

çok şükür plesanta previaları 36 yı pek geçirmiyorlar 36-37 de alınıyor çünkü kanama riski çok çok fazla . Öyle birşey yaşamamak içinde beklenmiyor benimde plesanta previa önceki doğumlarda normaldi . sancım oldu, sancı da kanamayı başlattı

Benm de yarın tarih belli olacak, çok heyecanlıyım inşallah düzelmiştir canım, gönlünden geçen olur. Bebek içn ve senin için ne hayırlıysa o olsun.

inşallah sağlıkla gelir sezeryandan memnun kalmadın mi normal düşünüyorsun benim önceki doğumum sezeryan olsa yine sezeryan isterdim
Herseyin dogali bence iyidir tabi saglik basta gelir ama ben malesef doktorlarin her onune geleni sezeryan yaptiklari doneme rast geldim. Bu yuzden normal denemek istiyorum sezeryan yuzunden oglum alerjik bunyeye sahip.

Tecrübeli anneler reflü yatağı, baby nest, emzirme yastığı sizce gerekli mi ? Yoksa mesela baby nest yerine ana kucağı olurmu kaç aylıktan sonra kullanılır bilmiyorum ama hangisi gerekli reflü yatağından kayıyormuş kaymaması için hangi model olmalı mesela

Herseyin dogali bence iyidir tabi saglik basta gelir ama ben malesef doktorlarin her onune geleni sezeryan yaptiklari doneme rast geldim. Bu yuzden normal denemek istiyorum sezeryan yuzunden oglum alerjik bunyeye sahip.

sezeryandan diye düşünme benim çocuklarımda alerjikler normalde doğdular. Anne alerjikse çocukta kaçınılmaz oluyor bende de alerji var 2011 mi 2012 Li mi çocuğun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…