2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar ben de dün kontrole gittim sezeryan için bana gün verdi doktorum 9 Eylül inşşalah geliyor bebiş erken doğum riskim vardı çok şükür onu da atlattım 38. Haftaya kadar yolum var Y Yellu hiç korkma sende günlerini tamamlayacaksındır Allah’ın izniyle bende çok korkuyordum şükür ki bi sıkıntı olmadığını söyledi doktorum hatta dediki biz 36 yı Görsek rahatlarız diyordu senin bebiş azimli çıktı Senin bebişte inşşalah azimli bir bebiş olur sağsalim kucağımıza aldığımız günleri görürüz

Yaaa canim benim cok sewindim adiniza, masallah minnosuna sıkı sıkı tutunmus annesine. Guzel dileklerin icinde cok tesekkur ederim canim benim. Bizde 8 gunu devirdi riskten beri cok sukur 35i yariladik. Bakalim cumartesi ne diyecek drum. Hepsi saglikla minnoslukla uslu uslu gelsinler insallah

Sağlıcakla kucağına alırsın İnşAllah canım ❤❤❤

sizin neden erken doğum riskleri vardı inşallah en güzel vakitte gelirler

Kızlar doktorum enfeksiyon için iki kullanımlık fitil vermişti en son gittiğimde dün başladım kullanmaya ama vajinamda çok ağrı var neden bilmiyorum günüm az kaldı ama ona rağmen fitil verdi bişey olmaz inşAllah

bebeğinin doğumda enfeksiyon kapmaması için vermiştir. Ağrılarda normal serviks kendini hazırlıyor

Bence olmaz ya doktorlar birşey olacak olsa vermez zaten onu

Selam kızlar şimdi dr dan çıktım suyum hep fazla çıkıyordu yarık dudak veya yarık çene olma riski var ondan su fazla olabilir dedi 2 hafta önce 2500 du şuan sadece 50 gram almış ve 2550 olmuş 2 hafta boyunca 50 gram alması canımı sıktı şuan için gün vermedi normal doğumu bekleyeceğiz bebeğin eşi önde bazen normal doğumda kanama durdurulamiyormus eğer öyle olursa acil sezeryana alırız yoksa da normal doğum yaparsın dedi

Detaylı da görünür aslında olsaydı canım ya İnşAllah sağlıcakla doğar , kilosuda haftaya tekrar git bakalım bazen duraklama yaşayabiliyorlar belki haftaya kilo alır canım

madem kanama riski var neden risk alıyor ki anlamadım? o zaman sezaryen için gün versin. o kadar ağrıyı kanamayı sancıyı çekip sezaryene girmek pek akıl işi değil sanki.

madem kanama riski var neden risk alıyor ki anlamadım? o zaman sezaryen için gün versin. o kadar ağrıyı kanamayı sancıyı çekip sezaryene girmek pek akıl işi değil sanki.
Çoğu böyle olan hastayı normal doğum yaptırdım bi sorun yasamadim dedi bilemiyorum ki bende gönlüm normalden yana ama

kızlar eve gelenlere hediyelik bundan yaptırdım 40 tane Içinde yasin tebareke amme küçük surelerin hepsi var hangi evde okunursa sevabı bana ve bebişime gelir inşallah magnet yaptırsam 1 ay dolaplarda durup çöp olacaktı bu bana çok mantıklı geldi bi 5 tanesini de camilere bırakacağım insallah Orda da her okunduğunda bir hayır işlemiş oluruz

Çoğu böyle olan hastayı normal doğum yaptırdım bi sorun yasamadim dedi bilemiyorum ki bende gönlüm normalden yana ama

normal diye kendini üzme sezeryandan sonra da normal düşünebilirsin . Sağlıkla kavuş inşallah ama benimde içime sinmedi normal demesi çünkü ordan geçen kan öyle normal damardan geçen kan gibi değil .Yaklaşık dakika da 1 litre kan akışı var ve oranın kanama riski varsa hafife alınacak kadar değil

Doktora normal olsun demedim zaten devlet olduğu için sezeryani son çare olarak görüyorlar

Hangi sayfada ne kadara yaptırdın canım çok beğendim, sen diyince banada mantıklı geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…