- 9 Nisan 2014
- 1.747
- 1.525
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #20.201
Evet bende işe yaradı. Ama diğer arkadaşlarda yazmış doğumdan hemen sonra takılmaz diye. Ben bilmiyordum ama zaten gec kullandım. Hemen takmadım yani. Bir de tün gün takılı kalmadı. Arada takıp arada çıkardım.İşe yarıyor yani kesin almalıyım o zaman
Yaaa canim benim cok sewindim adiniza, masallah minnosuna sıkı sıkı tutunmus annesine. Guzel dileklerin icinde cok tesekkur ederim canim benim. Bizde 8 gunu devirdi riskten beri cok sukur 35i yariladik. Bakalim cumartesi ne diyecek drum. Hepsi saglikla minnoslukla uslu uslu gelsinler insallahKızlar ben de dün kontrole gittim sezeryan için bana gün verdi doktorum 9 Eylül inşşalah geliyor bebişerken doğum riskim vardı çok şükür onu da atlattım 38. Haftaya kadar yolum var Y Yellu hiç korkma sende günlerini tamamlayacaksındır Allah’ın izniyle bende çok korkuyordum şükür ki bi sıkıntı olmadığını söyledi doktorum hatta dediki biz 36 yı Görsek rahatlarız diyordu senin bebiş azimli çıktı Senin bebişte inşşalah azimli bir bebiş olur sağsalim kucağımıza aldığımız günleri görürüz
Sağlıcakla kucağına alırsın İnşAllah canım ❤❤❤Kızlar ben de dün kontrole gittim sezeryan için bana gün verdi doktorum 9 Eylül inşşalah geliyor bebişerken doğum riskim vardı çok şükür onu da atlattım 38. Haftaya kadar yolum var Y Yellu hiç korkma sende günlerini tamamlayacaksındır Allah’ın izniyle bende çok korkuyordum şükür ki bi sıkıntı olmadığını söyledi doktorum hatta dediki biz 36 yı Görsek rahatlarız diyordu senin bebiş azimli çıktı ♥Senin bebişte inşşalah azimli bir bebiş olur sağsalim kucağımıza aldığımız günleri görürüz
Kızlar ben de dün kontrole gittim sezeryan için bana gün verdi doktorum 9 Eylül inşşalah geliyor bebişerken doğum riskim vardı çok şükür onu da atlattım 38. Haftaya kadar yolum var Y Yellu hiç korkma sende günlerini tamamlayacaksındır Allah’ın izniyle bende çok korkuyordum şükür ki bi sıkıntı olmadığını söyledi doktorum hatta dediki biz 36 yı Görsek rahatlarız diyordu senin bebiş azimli çıktı ♥Senin bebişte inşşalah azimli bir bebiş olur sağsalim kucağımıza aldığımız günleri görürüz
Yaaa canim benim cok sewindim adiniza, masallah minnosuna sıkı sıkı tutunmus annesine. Guzel dileklerin icinde cok tesekkur ederim canim benim. Bizde 8 gunu devirdi riskten beri cok sukur 35i yariladik. Bakalim cumartesi ne diyecek drum. Hepsi saglikla minnoslukla uslu uslu gelsinler insallah
Kızlar doktorum enfeksiyon için iki kullanımlık fitil vermişti en son gittiğimde dün başladım kullanmaya ama vajinamda çok ağrı var neden bilmiyorum günüm az kaldı ama ona rağmen fitil verdi bişey olmaz inşAllah
Bence olmaz ya doktorlar birşey olacak olsa vermez zaten onuKızlar doktorum enfeksiyon için iki kullanımlık fitil vermişti en son gittiğimde dün başladım kullanmaya ama vajinamda çok ağrı var neden bilmiyorum günüm az kaldı ama ona rağmen fitil verdi bişey olmaz inşAllah
Çok teşekkür ederimbebeğinin doğumda enfeksiyon kapmaması için vermiştir. Ağrılarda normal serviks kendini hazırlıyor
Oda doğru da bi an endişelendimBence olmaz ya doktorlar birşey olacak olsa vermez zaten onu
Detaylı da görünür aslında olsaydı canım ya İnşAllah sağlıcakla doğar , kilosuda haftaya tekrar git bakalım bazen duraklama yaşayabiliyorlar belki haftaya kilo alır canımSelam kızlar şimdi dr dan çıktım suyum hep fazla çıkıyordu yarık dudak veya yarık çene olma riski var ondan su fazla olabilir dedi2 hafta önce 2500 du şuan sadece 50 gram almış ve 2550 olmuş 2 hafta boyunca 50 gram alması canımı sıktı şuan için gün vermedi normal doğumu bekleyeceğiz bebeğin eşi önde bazen normal doğumda kanama durdurulamiyormus eğer öyle olursa acil sezeryana alırız yoksa da normal doğum yaparsın dedi
madem kanama riski var neden risk alıyor ki anlamadım? o zaman sezaryen için gün versin. o kadar ağrıyı kanamayı sancıyı çekip sezaryene girmek pek akıl işi değil sanki.Selam kızlar şimdi dr dan çıktım suyum hep fazla çıkıyordu yarık dudak veya yarık çene olma riski var ondan su fazla olabilir dedi2 hafta önce 2500 du şuan sadece 50 gram almış ve 2550 olmuş 2 hafta boyunca 50 gram alması canımı sıktı şuan için gün vermedi normal doğumu bekleyeceğiz bebeğin eşi önde bazen normal doğumda kanama durdurulamiyormus eğer öyle olursa acil sezeryana alırız yoksa da normal doğum yaparsın dedi
Çoğu böyle olan hastayı normal doğum yaptırdım bi sorun yasamadim dedi bilemiyorum ki bende gönlüm normalden yana amamadem kanama riski var neden risk alıyor ki anlamadım? o zaman sezaryen için gün versin. o kadar ağrıyı kanamayı sancıyı çekip sezaryene girmek pek akıl işi değil sanki.
madem kanama riski var neden risk alıyor ki anlamadım? o zaman sezaryen için gün versin. o kadar ağrıyı kanamayı sancıyı çekip sezaryene girmek pek akıl işi değil sanki.
Çoğu böyle olan hastayı normal doğum yaptırdım bi sorun yasamadim dedi bilemiyorum ki bende gönlüm normalden yana ama
Doktora normal olsun demedim zaten devlet olduğu için sezeryani son çare olarak görüyorlarnormal diye kendini üzme sezeryandan sonra da normal düşünebilirsin . Sağlıkla kavuş inşallah ama benimde içime sinmedi normal demesiçünkü ordan geçen kan öyle normal damardan geçen kan gibi değil .Yaklaşık dakika da 1 litre kan akışı var ve oranın kanama riski varsa hafife alınacak kadar değil
Bende şuan normal düşünüyorum ama benimde seninle aynı durumum olsa riske atmazdım canım teknoloji gelişmiş sonuçta zorlamak ne kadar doğru bilmiyorumÇoğu böyle olan hastayı normal doğum yaptırdım bi sorun yasamadim dedi bilemiyorum ki bende gönlüm normalden yana ama
Hangi sayfada ne kadara yaptırdın canım çok beğendim, sen diyince banada mantıklı geldiEki Görüntüle 2680687 kızlar eve gelenlere hediyelik bundan yaptırdım 40 tane Içinde yasin tebareke amme küçük surelerin hepsi var hangi evde okunursa sevabı bana ve bebişime gelir inşallah magnet yaptırsam 1 ay dolaplarda durup çöp olacaktı bu bana çok mantıklı geldi bi 5 tanesini de camilere bırakacağım insallah Orda da her okunduğunda bir hayır işlemiş oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?