- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #20.241
Kızlar 36+5 te doğumum gerçekleşti biz 5 günlük olduk bile küçük kızımın sağlığıda çok şükür yerinde hala kendini anne karnında sanıyor yavrum erken doğum bu arlaar bende olduğu gibi herkeste çok duyuyorum koronayle alakası olabilirmi diye düşünmüyor değilim uzun zamandır burayı takipte edemedim benim gibi erkenden kuzusuna kavuşan varmı
Gözün aydın ALLAH analı babalı büyütsün canımKızlar 36+5 te doğumum gerçekleşti biz 5 günlük olduk bile küçük kızımın sağlığıda çok şükür yerinde hala kendini anne karnında sanıyor yavrum erken doğum bu arlaar bende olduğu gibi herkeste çok duyuyorum koronayle alakası olabilirmi diye düşünmüyor değilim uzun zamandır burayı takipte edemedim benim gibi erkenden kuzusuna kavuşan varmı
Kızlar 36+5 te doğumum gerçekleşti biz 5 günlük olduk bile küçük kızımın sağlığıda çok şükür yerinde hala kendini anne karnında sanıyor yavrum erken doğum bu arlaar bende olduğu gibi herkeste çok duyuyorum koronayle alakası olabilirmi diye düşünmüyor değilim uzun zamandır burayı takipte edemedim benim gibi erkenden kuzusuna kavuşan varmı
Ultrason tahmini yanıltabilir canım bozma moralini, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Allah. Bak gör bir sıkıntı olmayacakSelam kızlar şimdi dr dan çıktım suyum hep fazla çıkıyordu yarık dudak veya yarık çene olma riski var ondan su fazla olabilir dedi2 hafta önce 2500 du şuan sadece 50 gram almış ve 2550 olmuş 2 hafta boyunca 50 gram alması canımı sıktı şuan için gün vermedi normal doğumu bekleyeceğiz bebeğin eşi önde bazen normal doğumda kanama durdurulamiyormus eğer öyle olursa acil sezeryana alırız yoksa da normal doğum yaparsın dedi
Hayırlı uğurlu olsun saglıkla güzellikle büyüsün inşallahKızlar 36+5 te doğumum gerçekleşti biz 5 günlük olduk bile küçük kızımın sağlığıda çok şükür yerinde hala kendini anne karnında sanıyor yavrum erken doğum bu arlaar bende olduğu gibi herkeste çok duyuyorum koronayle alakası olabilirmi diye düşünmüyor değilim uzun zamandır burayı takipte edemedim benim gibi erkenden kuzusuna kavuşan varmı
Ben varım ama plesanta previa erken bekliyordun zaten.36+2 de geldi kızım.Kızlar 36+5 te doğumum gerçekleşti biz 5 günlük olduk bile küçük kızımın sağlığıda çok şükür yerinde hala kendini anne karnında sanıyor yavrum erken doğum bu arlaar bende olduğu gibi herkeste çok duyuyorum koronayle alakası olabilirmi diye düşünmüyor değilim uzun zamandır burayı takipte edemedim benim gibi erkenden kuzusuna kavuşan varmı
Şeker yüksek olduğunda su arıyormuş. yarık dudak olabileceğini nasıl tahmin ediyorlar. İnşallah saglıkla doğar bebeğiniz. Sezeryan ya da normal doğum. Hangisi daha iyi olacaksa onun olması daha önemli.Selam kızlar şimdi dr dan çıktım suyum hep fazla çıkıyordu yarık dudak veya yarık çene olma riski var ondan su fazla olabilir dedi2 hafta önce 2500 du şuan sadece 50 gram almış ve 2550 olmuş 2 hafta boyunca 50 gram alması canımı sıktı şuan için gün vermedi normal doğumu bekleyeceğiz bebeğin eşi önde bazen normal doğumda kanama durdurulamiyormus eğer öyle olursa acil sezeryana alırız yoksa da normal doğum yaparsın dedi
Kızlar sabahtan beri hastanedeyim. Devlettekinde. Doktorum 2 Eylüle gün verdi ama satı birr hafta öne çekmişti demiştim. Neyse tek yataklı odayı da ayarladık. Yanımda eşim kalacak çünkü annem ve kayınvalıdem rahatsız demiştim. Ablam vs de yok. Neyse erkek refakatçi kalamayabilirmiş moralim bozuldu bakıcı ayarlayın diyorlar. Diyelim ki kuzenime dedim refakat işini ya hastalık kaparsa bunun vebalini nasıl öderiz diyor eşim. Covid olmuş birkaç hamile doğumdan sonra. En güvendiğimiz tanıdıklarımız bile burada olmayın doğumunuzu dediler. Pandemi hastanesi zaten tüm yataklar doluymuş covidli hastalarla. Bulunduğum yer küçük, bir tane özel hastane vardı oradaki doktor da içime sinmiyor. 16.30 da randevu aldık bı de orayla görüşcez. Eşimin kalamamasına üzülüyorum covıdden çok. Bir yanda devlette gercekten ilgili ve başarılı bir doktor , bir yanda refakatçi olarak eşimin kalabilmesi. Çok darlandım iç güdülerimi hissedemiyorum(
Cumartesi günü kadın aldım o temizledi.ogünden beri hiçbir şey yapmadım yemek haricinde.ellerim ayaklarım çok şişiyor.özellikle sağ ayağım soldan daha fazla şişiyor.almanyadan görümcem geldiği için bu hafta hep kayınvalidemde yiyoruz.benim iştah zaten pek yok.iki kaşık bir şey de yesem midem bulanıyorKızlar ev işlerini kim yapıyor?Ben hiç bir işe yetişemiyorum temizlik yapsam yemek yapamıyorum,dün dışardan söyledik.bugün yemek yaptım temizlik kalmadı eşim tüm gün işte akşam ona şunu yap dicek gücüm bile kalmıyor.Bir de bu aralar domates konservesi yapıyoruz sadece ona yardımı oluyor.siz de kim yapıyor temizlik yemek işlerini.eşimin sadece pazarı var onda da evde durmak istemiyorum.Bunalmış olduğumdan yoksa pazar yapar ama yetmiyor.bu gidişle ben de erken doğum kervanına katılacam valla.
gözünüz aydın canım benim allah hayırla büyütmeyi nasip etsinKızlar 36+5 te doğumum gerçekleşti biz 5 günlük olduk bile küçük kızımın sağlığıda çok şükür yerinde hala kendini anne karnında sanıyor yavrum erken doğum bu arlaar bende olduğu gibi herkeste çok duyuyorum koronayle alakası olabilirmi diye düşünmüyor değilim uzun zamandır burayı takipte edemedim benim gibi erkenden kuzusuna kavuşan varmı
annemle kardeşim geldi keyfim yerinde allaha şükür. yemek temizlik dahil tüm ıvı zıvır onlarda allah razı olsun. ben sadece doğumu bekliyorum desem yeridir. odası yerleştirildi, dip köşe temizlik yapıldı, kışlıkları da koyduk buzluğa. vakit geçiriyoruz evde artık. yakınlarında yardım edebilecek kimse var mı? annemler gelmese evim örümcek tutardı sana o kadar diyeyim o yüzden seni çok iyi anlıyorum.Kızlar ev işlerini kim yapıyor?Ben hiç bir işe yetişemiyorum temizlik yapsam yemek yapamıyorum,dün dışardan söyledik.bugün yemek yaptım temizlik kalmadı eşim tüm gün işte akşam ona şunu yap dicek gücüm bile kalmıyor.Bir de bu aralar domates konservesi yapıyoruz sadece ona yardımı oluyor.siz de kim yapıyor temizlik yemek işlerini.eşimin sadece pazarı var onda da evde durmak istemiyorum.Bunalmış olduğumdan yoksa pazar yapar ama yetmiyor.bu gidişle ben de erken doğum kervanına katılacam valla.
çok zor bir durum gerçekten ama sakin kalıp detaylı düşünmeye çalış. hijyene ve mesafeye dikkat eden, boş bulunmayacak bir arkadaşın var mı? olmadı bayağı direteceksin eşinin kalması için. sonuçta oda tek yataklıymış.Kızlar sabahtan beri hastanedeyim. Devlettekinde. Doktorum 2 Eylüle gün verdi ama satı birr hafta öne çekmişti demiştim. Neyse tek yataklı odayı da ayarladık. Yanımda eşim kalacak çünkü annem ve kayınvalıdem rahatsız demiştim. Ablam vs de yok. Neyse erkek refakatçi kalamayabilirmiş moralim bozuldu bakıcı ayarlayın diyorlar. Diyelim ki kuzenime dedim refakat işini ya hastalık kaparsa bunun vebalini nasıl öderiz diyor eşim. Covid olmuş birkaç hamile doğumdan sonra. En güvendiğimiz tanıdıklarımız bile burada olmayın doğumunuzu dediler. Pandemi hastanesi zaten tüm yataklar doluymuş covidli hastalarla. Bulunduğum yer küçük, bir tane özel hastane vardı oradaki doktor da içime sinmiyor. 16.30 da randevu aldık bı de orayla görüşcez. Eşimin kalamamasına üzülüyorum covıdden çok. Bir yanda devlette gercekten ilgili ve başarılı bir doktor , bir yanda refakatçi olarak eşimin kalabilmesi. Çok darlandım iç güdülerimi hissedemiyorum(
Herşey bende canım sabah kalkıyorum yataktan inan akşam 10da anca oturuyorum bugün biraz yattım kaç gündür ama yine kalktım konserve yapıyorum domates konservemi doğum sonrasına bırakmam sadece gerisini bitirirsem yeter sıcak mahvediyor insanıKızlar ev işlerini kim yapıyor?Ben hiç bir işe yetişemiyorum temizlik yapsam yemek yapamıyorum,dün dışardan söyledik.bugün yemek yaptım temizlik kalmadı eşim tüm gün işte akşam ona şunu yap dicek gücüm bile kalmıyor.Bir de bu aralar domates konservesi yapıyoruz sadece ona yardımı oluyor.siz de kim yapıyor temizlik yemek işlerini.eşimin sadece pazarı var onda da evde durmak istemiyorum.Bunalmış olduğumdan yoksa pazar yapar ama yetmiyor.bu gidişle ben de erken doğum kervanına katılacam valla.
Eşim 12 24 çalışıyor o yüzden gündüz evde kaldığı günler oluyor zor bela naz yapa yapa evi süpürmeye ikna ediyorum bende siliyorum o süpürünce geri kalan işlerde bana bakıyor, çamaşır yıkanınca sepeti filan taşıtıyorum birde ama çok detaylı temizlik yapamıyorum canım, doğuma zaten memlekete gitcem 10 gün filan sonra ama seni anlıyorum inan serdiğim çamaşırı toplayasım gelmiyor boş bir odaya seriyorum birde inan odanın içinde bazen diğer çamaşır yıkanana kadar asılı duruyorKızlar ev işlerini kim yapıyor?Ben hiç bir işe yetişemiyorum temizlik yapsam yemek yapamıyorum,dün dışardan söyledik.bugün yemek yaptım temizlik kalmadı eşim tüm gün işte akşam ona şunu yap dicek gücüm bile kalmıyor.Bir de bu aralar domates konservesi yapıyoruz sadece ona yardımı oluyor.siz de kim yapıyor temizlik yemek işlerini.eşimin sadece pazarı var onda da evde durmak istemiyorum.Bunalmış olduğumdan yoksa pazar yapar ama yetmiyor.bu gidişle ben de erken doğum kervanına katılacam valla.
korkma canım benim zaten doğum başladıysa doktor erken olduğu için durdurur merak etme.Kızlar bende bugün nst’ye girdim. Ve 15 dakikalık ölçümde 6 kez sancı göründü. Ben bu sancıların hiç birini hissetmiyorum. Doktor soruyor, bel ağrısı yada kasık ağrısı var mı diye ama yok. Yarın tekrardan nst’ye giricem. Ve 36 haftalığım henüz ve kilosu 2712Sizlerden dua istiyorum biraz daha güçlenene kadar karnımda kalsın
Kasılma şeklinde oluyor o zaman canım bendede sancı cıkınca kasılıyor ilk hissetmedim mesela sonraki 2 defa daha bilinçli girdiğim için fark ettim acı yok sadece karnım sertleşiyor ve o an 55 60 oluyor sancı inşAllah bebiş gününü bekler kaç cıktı sancılarınKızlar bende bugün nst’ye girdim. Ve 15 dakikalık ölçümde 6 kez sancı göründü. Ben bu sancıların hiç birini hissetmiyorum. Doktor soruyor, bel ağrısı yada kasık ağrısı var mı diye ama yok. Yarın tekrardan nst’ye giricem. Ve 36 haftalığım henüz ve kilosu 2712Sizlerden dua istiyorum biraz daha güçlenene kadar karnımda kalsın
Aynı benEşim 12 24 çalışıyor o yüzden gündüz evde kaldığı günler oluyor zor bela naz yapa yapa evi süpürmeye ikna ediyorum bende siliyorum o süpürünce geri kalan işlerde bana bakıyor, çamaşır yıkanınca sepeti filan taşıtıyorum birde ama çok detaylı temizlik yapamıyorum canım, doğuma zaten memlekete gitcem 10 gün filan sonra ama seni anlıyorum inan serdiğim çamaşırı toplayasım gelmiyor boş bir odaya seriyorum birde inan odanın içinde bazen diğer çamaşır yıkanana kadar asılı duruyoraz kaldı diye teselli ediyorum kendimi inşAllah dogurunca eski enerjimiz gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?