2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Doktora normal olsun demedim zaten devlet olduğu için sezeryani son çare olarak görüyorlar
Anladım ben seni , ama devlette olsa riskli durumlarda normal yapmıyorlar . Ben kaç günlerdir hastanede yatıyorum işte plesanta previa dan dolayı . İlk zamandan beri sezeryan diyor arkadaşım üniversite hastanesinde yani devlette . Şuan erken doğum riski de varda bu olmasa bile alınma zamanı 36-37 haftalar diyor çünkü kanaması çok çok tehlikeli . Eşimde başından beri normal olmayacağını söylüyordu yani devlette olsa risk varsa sezeryan yapılıyor

Hepimiz yaşadık bunu bebek göğüs kafesine baskı yapıyor. Pozisyon değiştir veya nefes egzersizi yapmaya çalış. Kısa süre içinde bebek aşağı doğru inince bu şikayet sonlanıyor.
Ay benimde öyle çok baskı yapiyo sağ kaburgama . Gecmisti aslinda yine basladi. Doğum pozisyonunda demişti doktor ama daha aşağı inmediği için mi ağrı yapiyo

Sancın evet çıkmış canım ama normal doğumu bence tekrar tekrar düşün doktorunla tekrar konuş sezeryan için
Haklisiniz kızlar riske atmamak en iyisi haftaya tekrardan gideceğim zaten söyleyeceğim mutlaka

Detaylıda demişlermiydi canım içini ferah tut inşallah kiloda bebeğin duruşuna göre ölçüm farklı çıkabiliyor birde kanamanın durdurulamama riski varsa neden sezeryan denmiyor sonuçta senn hayatın tehlikeye girecek

Detayliyi devlette yaptırdım renkli ultrason yoktu ama 3 kere özelde renkliye girdim genelde hep yüzünü göstermedi ama yine de fotoğrafları var yani eğer olsaydı renkli de görünürdü diye düşünüyorum

Işte devlet olduğundan sezeryanla uğraşmak istemiyorlar ama bir daha ki gidişimde sezeryan isteyeceğim

Yarık çene vs ultrasonda görülür. 36+2de 2555 gr doğdu benim kızım da. Canını kiloya sıkma. Herhalde plesanta rahim ağzını kapatmıyor artık. Sen sakin ol istirahatini yap. Kanama başlarsa da hiç oyalanma.

Devlet öyle ben sezaryen günü almaya uğraşırken ameliyata aldılar.

1 cm boşluk varmış rahim ağzı ve plesenta arasında

Senin bebişin nasil oldu değer değil mi bu cektiklerimize onların minicik elleri

1 cm boşluk varmış rahim ağzı ve plesenta arasında

Senin bebişin nasil oldu değer değil mi bu cektiklerimize onların minicik elleri
Değmez mi hiç.
Ben kendimi çok suçladım sadece. Stres yapmasaydım vakitli gelseydi diye. Çok minik çünkü emerken bile yoruluyor. O yüzden sakin ol diyorum hep.

Olsa çıkardı canım doktor boşuna evham yaptırdı bence sana ne bakta gör hiçbişey olmucak

Bisey olmaz annesi zamanla çok çok daha iyi olur inşallah ismini ne kurdunuz ve misafir agirliyormusunuz
Bilge ismi. Yok misafir kabul etmedik. Hem salgın var, hem de anne kız nadiren cici olabiliyoruz. Dağınıktık yeni yeni toplarlanıyoruz.

Değmez mi hiç.
Ben kendimi çok suçladım sadece. Stres yapmasaydım vakitli gelseydi diye. Çok minik çünkü emerken bile yoruluyor. O yüzden sakin ol diyorum hep.
Oyy kıyamam yaa bende kızım uzun süreli sarılık olunca niye bukadar yordum demiştim 2200gr zor gelişti bunda çok dikkat ettim elimden geldiğince gerçi hala yoruyorsun die kızıyorlar ama duramıyorum yinede ama şimdi kocaman kız oldu abla oluyorum ben diye kaç gündür geziyor doğunca da inşallah böyle olur

Kızlar 36+5 te doğumum gerçekleşti biz 5 günlük olduk bile küçük kızımın sağlığıda çok şükür yerinde hala kendini anne karnında sanıyor yavrum erken doğum bu arlaar bende olduğu gibi herkeste çok duyuyorum koronayle alakası olabilirmi diye düşünmüyor değilim uzun zamandır burayı takipte edemedim benim gibi erkenden kuzusuna kavuşan varmı

Hayırlı olsun canım sanada geçmiş olsun
Pembiş hayalleri etiket yapta listeye bebeği eklesin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…