- 8 Haziran 2019
- 2.689
- 3.449
- 133
- 26
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #20.261
Şimdi bende sipariş verdim canım kaç günde ulaştı senin eline acabaEki Görüntüle 2680687 kızlar eve gelenlere hediyelik bundan yaptırdım 40 tane Içinde yasin tebareke amme küçük surelerin hepsi var hangi evde okunursa sevabı bana ve bebişime gelir inşallah magnet yaptırsam 1 ay dolaplarda durup çöp olacaktı bu bana çok mantıklı geldi bi 5 tanesini de camilere bırakacağım insallah Orda da her okunduğunda bir hayır işlemiş oluruz
Bende eski ben değilim valla bakıyorum ev temiz gibi duruyorsa tamam birşey olmaz diyorumAynı benserdiğim çamaşır bazen iki gün balkonda kalıyor kalkıp toplayıp yerleştirmeye takatim bile olmuyor.bazen de topluyorum sepette öylece birkaç gün kalakalıyor kahvaltı bulaşıkları mesela bazen akşam yemeği bulaşıklarıyla birleştirip makinaya atıyorum.ben böyle değildim.elimden bez düşmezdi heryer tiril tirildi.sabahlara kadar temizlik yapardım ama artık ben eski ben değilim
o ne demek ya sersen kabahat sermesen kabahatBende eski ben değilim valla bakıyorum ev temiz gibi duruyorsa tamam birşey olmaz diyorummakineye atmayı bıraktım bulaşıgı da dedim eğil kalk yapmıyım sürekli zaten kasılmam oluyor artmasın diye elimde yıkıyorum onuda dışarıya sersem toplamasam lafını ederler , sermediğimin bile ediyorlar sen çamaşırı napıyosun sermiyosun diye
Dedikodu kazanı gibi ben sadece karşı komşuya vana mülakata gitcem dedim nereye diye sorduğunda o gün hiç samimi olmadığım yaşlı bir teyze ve kocası eşimle beni durdurdu göreve nr zaman başlıyorsun diye sordu kadın sordu daha cevap vermeden adam da soruyor eşimle baka kaldık nerden duydu bunlar diye , aynı kadın hamileliği ogrendiğimin akşamı karşı komşu davet etmişti oraya gelmişler yan yana oturuyorduk ama yüzüne bakmadım diğer taraflara bakıyordum mutfakta beni sıkıştırdı sen hamilesin değil mi gözünden anladım ben diyor mayısık bakıyormuşum kirpiklerimdende anlamış dedim içimden teyze ne göz varmış sende, bilmiyroum haberim yok dedim tabi ve birkaç gün önce beni gördü hamilesin değil mi ben sana sorduğumda hamileydin sen dedi onu unutmamış karı .o ne demek ya sersen kabahat sermesen kabahat
Kasılma şeklinde oluyor o zaman canım bendede sancı cıkınca kasılıyor ilk hissetmedim mesela sonraki 2 defa daha bilinçli girdiğim için fark ettim acı yok sadece karnım sertleşiyor ve o an 55 60 oluyor sancı inşAllah bebiş gününü bekler kaç cıktı sancıların
Ekran görüntüsü al canım onu yükle kalitesi düşüyor fotoğrafın, bizim 30'dan beri çıkıyor kasılma çok şükür 35+1 olduk zaten o kasılmalar 100 ü görüp doğum sancısı olana kadar 38 i görür bebiş diye düşünüyorumCanım 80 ile 60 arasında çıkmış . Fotoğraf yüklemek istedim ama dosya çok büyük dediği için yükleyemedim.
36 çok erken değil miinşallah eylülü görürüm
Pazar günü eşimle yapıyoruz süpürme silme banyo yıka tamam ev küçük işimiz bitince dışarı çıkıyoruz o büyük temizliği yapmadım bende halılar perdeler yıkancak eylülün girmesini bekliyorum tekrar kirlenmesin diyeKızlar ev işlerini kim yapıyor?Ben hiç bir işe yetişemiyorum temizlik yapsam yemek yapamıyorum,dün dışardan söyledik.bugün yemek yaptım temizlik kalmadı eşim tüm gün işte akşam ona şunu yap dicek gücüm bile kalmıyor.Bir de bu aralar domates konservesi yapıyoruz sadece ona yardımı oluyor.siz de kim yapıyor temizlik yemek işlerini.eşimin sadece pazarı var onda da evde durmak istemiyorum.Bunalmış olduğumdan yoksa pazar yapar ama yetmiyor.bu gidişle ben de erken doğum kervanına katılacam valla.
manyaklarDedikodu kazanı gibi ben sadece karşı komşuya vana mülakata gitcem dedim nereye diye sorduğunda o gün hiç samimi olmadığım yaşlı bir teyze ve kocası eşimle beni durdurdu göreve nr zaman başlıyorsun diye sordu kadın sordu daha cevap vermeden adam da soruyor eşimle baka kaldık nerden duydu bunlar diye , aynı kadın hamileliği ogrendiğimin akşamı karşı komşu davet etmişti oraya gelmişler yan yana oturuyorduk ama yüzüne bakmadım diğer taraflara bakıyordum mutfakta beni sıkıştırdı sen hamilesin değil mi gözünden anladım ben diyor mayısık bakıyormuşum kirpiklerimdende anlamış dedim içimden teyze ne göz varmış sende, bilmiyroum haberim yok dedim tabi ve birkaç gün önce beni gördü hamilesin değil mi ben sana sorduğumda hamileydin sen dedi onu unutmamış karı .
Ben de aynı durumdayım,tıpta yapacaktım eşimi almıyor,annemi de hastaneye sokmak istemiyordumki gelip gelmeyeceği bile belli değil,gelirse kızımla evde kalacaktı.erkek refakatçi olmaz diyorlar şu durumda da hiç bir arkadaş kalmaz yanımda salgın durumundan,özelde yapmayı düşünüyorum yapacak bir şey yok gibi gözüküyor.Kızlar sabahtan beri hastanedeyim. Devlettekinde. Doktorum 2 Eylüle gün verdi ama satı birr hafta öne çekmişti demiştim. Neyse tek yataklı odayı da ayarladık. Yanımda eşim kalacak çünkü annem ve kayınvalıdem rahatsız demiştim. Ablam vs de yok. Neyse erkek refakatçi kalamayabilirmiş moralim bozuldu bakıcı ayarlayın diyorlar. Diyelim ki kuzenime dedim refakat işini ya hastalık kaparsa bunun vebalini nasıl öderiz diyor eşim. Covid olmuş birkaç hamile doğumdan sonra. En güvendiğimiz tanıdıklarımız bile burada olmayın doğumunuzu dediler. Pandemi hastanesi zaten tüm yataklar doluymuş covidli hastalarla. Bulunduğum yer küçük, bir tane özel hastane vardı oradaki doktor da içime sinmiyor. 16.30 da randevu aldık bı de orayla görüşcez. Eşimin kalamamasına üzülüyorum covıdden çok. Bir yanda devlette gercekten ilgili ve başarılı bir doktor , bir yanda refakatçi olarak eşimin kalabilmesi. Çok darlandım iç güdülerimi hissedemiyorum(
Nerdeyse tutacak o kadar söyliyim.yemek daha önemli diye yemek yaptım anca.Bir de ortalığı düzenle bu kadar.annemle kardeşim geldi keyfim yerinde allaha şükür. yemek temizlik dahil tüm ıvı zıvır onlarda allah razı olsun. ben sadece doğumu bekliyorum desem yeridir. odası yerleştirildi, dip köşe temizlik yapıldı, kışlıkları da koyduk buzluğa. vakit geçiriyoruz evde artık. yakınlarında yardım edebilecek kimse var mı? annemler gelmese evim örümcek tutardı sana o kadar diyeyim o yüzden seni çok iyi anlıyorum.
Aynen iştahım hiç yok doğum stresi sardı salgın korkusu,yorgunluk.acıkmasam yemicem o durumdayım.Cumartesi günü kadın aldım o temizledi.ogünden beri hiçbir şey yapmadım yemek haricinde.ellerim ayaklarım çok şişiyor.özellikle sağ ayağım soldan daha fazla şişiyor.almanyadan görümcem geldiği için bu hafta hep kayınvalidemde yiyoruz.benim iştah zaten pek yok.iki kaşık bir şey de yesem midem bulanıyorev de kirlendi yine ama nasıl yapacam diye düşünüyorum.domates konservemi de saolsun annem yaptı ,diğer konserveler beni bekliyor
Gozunuz aydin canim saglicakla buyusun kuzuKızlar 36+5 te doğumum gerçekleşti biz 5 günlük olduk bile küçük kızımın sağlığıda çok şükür yerinde hala kendini anne karnında sanıyor yavrum erken doğum bu arlaar bende olduğu gibi herkeste çok duyuyorum koronayle alakası olabilirmi diye düşünmüyor değilim uzun zamandır burayı takipte edemedim benim gibi erkenden kuzusuna kavuşan varmı
Tekme olsada sancı olmuyor canım bizimki geçen defa halay çekti içimde kalp atışı silik silik çıktı o yüzden ama şancı kasılma anında oldu sadece , şuan için iyi nst enHangisi tekme hangisi sancı acaba
Kuzum.kiyamam. ama gercektende orda dogurmaman daha saglikli olur diyebilirim. Ozeldeki randevun nasil gectiKızlar sabahtan beri hastanedeyim. Devlettekinde. Doktorum 2 Eylüle gün verdi ama satı birr hafta öne çekmişti demiştim. Neyse tek yataklı odayı da ayarladık. Yanımda eşim kalacak çünkü annem ve kayınvalıdem rahatsız demiştim. Ablam vs de yok. Neyse erkek refakatçi kalamayabilirmiş moralim bozuldu bakıcı ayarlayın diyorlar. Diyelim ki kuzenime dedim refakat işini ya hastalık kaparsa bunun vebalini nasıl öderiz diyor eşim. Covid olmuş birkaç hamile doğumdan sonra. En güvendiğimiz tanıdıklarımız bile burada olmayın doğumunuzu dediler. Pandemi hastanesi zaten tüm yataklar doluymuş covidli hastalarla. Bulunduğum yer küçük, bir tane özel hastane vardı oradaki doktor da içime sinmiyor. 16.30 da randevu aldık bı de orayla görüşcez. Eşimin kalamamasına üzülüyorum covıdden çok. Bir yanda devlette gercekten ilgili ve başarılı bir doktor , bir yanda refakatçi olarak eşimin kalabilmesi. Çok darlandım iç güdülerimi hissedemiyorum(
3 gün içinde geldi canım çok memnun kaldım ben inşallah sende kalırsınŞimdi bende sipariş verdim canım kaç günde ulaştı senin eline acabaNasip bunaymıs valla normalde magnet yaptıracaktım ben bu daha güzel oldu hem mor sevdalısıyım ben mor sipariş ettim
İnşAllah canım3 gün içinde geldi canım çok memnun kaldım ben inşallah sende kalırsın
Ben almadım ama çok gerekli mi kiBebişler için ayrı kirli sepeti aldınız mı kızlar
Hiç bilmiyorum bende normal çamaşırlarla karıştırmamak lazim diye düşündümBen almadım ama çok gerekli mi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?