2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Şimdi bende sipariş verdim canım kaç günde ulaştı senin eline acaba Nasip bunaymıs valla normalde magnet yaptıracaktım ben bu daha güzel oldu hem mor sevdalısıyım ben mor sipariş ettim

Bende eski ben değilim valla bakıyorum ev temiz gibi duruyorsa tamam birşey olmaz diyorum makineye atmayı bıraktım bulaşıgı da dedim eğil kalk yapmıyım sürekli zaten kasılmam oluyor artmasın diye elimde yıkıyorum onuda dışarıya sersem toplamasam lafını ederler , sermediğimin bile ediyorlar sen çamaşırı napıyosun sermiyosun diye

o ne demek ya sersen kabahat sermesen kabahat

o ne demek ya sersen kabahat sermesen kabahat
Dedikodu kazanı gibi ben sadece karşı komşuya vana mülakata gitcem dedim nereye diye sorduğunda o gün hiç samimi olmadığım yaşlı bir teyze ve kocası eşimle beni durdurdu göreve nr zaman başlıyorsun diye sordu kadın sordu daha cevap vermeden adam da soruyor eşimle baka kaldık nerden duydu bunlar diye , aynı kadın hamileliği ogrendiğimin akşamı karşı komşu davet etmişti oraya gelmişler yan yana oturuyorduk ama yüzüne bakmadım diğer taraflara bakıyordum mutfakta beni sıkıştırdı sen hamilesin değil mi gözünden anladım ben diyor mayısık bakıyormuşum kirpiklerimdende anlamış dedim içimden teyze ne göz varmış sende, bilmiyroum haberim yok dedim tabi ve birkaç gün önce beni gördü hamilesin değil mi ben sana sorduğumda hamileydin sen dedi onu unutmamış karı .

Canım 80 ile 60 arasında çıkmış . Fotoğraf yüklemek istedim ama dosya çok büyük dediği için yükleyemedim.
36 çok erken değil mi inşallah eylülü görürüm

Canım 80 ile 60 arasında çıkmış . Fotoğraf yüklemek istedim ama dosya çok büyük dediği için yükleyemedim.
36 çok erken değil mi inşallah eylülü görürüm
Ekran görüntüsü al canım onu yükle kalitesi düşüyor fotoğrafın, bizim 30'dan beri çıkıyor kasılma çok şükür 35+1 olduk zaten o kasılmalar 100 ü görüp doğum sancısı olana kadar 38 i görür bebiş diye düşünüyorum

Pazar günü eşimle yapıyoruz süpürme silme banyo yıka tamam ev küçük işimiz bitince dışarı çıkıyoruz o büyük temizliği yapmadım bende halılar perdeler yıkancak eylülün girmesini bekliyorum tekrar kirlenmesin diye

manyaklar

Ben de aynı durumdayım,tıpta yapacaktım eşimi almıyor,annemi de hastaneye sokmak istemiyordumki gelip gelmeyeceği bile belli değil,gelirse kızımla evde kalacaktı.erkek refakatçi olmaz diyorlar şu durumda da hiç bir arkadaş kalmaz yanımda salgın durumundan,özelde yapmayı düşünüyorum yapacak bir şey yok gibi gözüküyor.

Nerdeyse tutacak o kadar söyliyim.yemek daha önemli diye yemek yaptım anca.Bir de ortalığı düzenle bu kadar.

Aynen iştahım hiç yok doğum stresi sardı salgın korkusu,yorgunluk.acıkmasam yemicem o durumdayım.

Gozunuz aydin canim saglicakla buyusun kuzu

Kuzum.kiyamam. ama gercektende orda dogurmaman daha saglikli olur diyebilirim. Ozeldeki randevun nasil gecti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…