2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260

İnşallah canım. Benim için dua eder misin lütfen.. Eylülü görebiliyim inşalllah

İnşallah canım. Benim için dua eder misin lütfen.. Eylülü görebiliyim inşalllahEki Görüntüle 2680821
Görürsün inşAllah canım şurada eylüle ne kaldı arkadaşımın 100lerde ve düzenli sancısı çıkmasına rağmen 25 gün sonra doğurdu mesela ki zaten 36 olmuşsun 37 den sonra erken doğum bile sayılmıyor

Tekme olsada sancı olmuyor canım bizimki geçen defa halay çekti içimde kalp atışı silik silik çıktı o yüzden ama şancı kasılma anında oldu sadece , şuan için iyi nst en
Dr öyle söyledi merak ettim hangisi tekme hangisi sancı diye soramadım da hemşire sağolsun nst de unuttu beni ona kızmaktan aklıma bile gelmedi

amin kuzum amin inşşalah güzel haberlerle gelirsin

Canını sıkıp stres yapma benim bebeğim de iki haftada 71 gram almıştı çok şükür bir haftada 2271 ken 2640 oldu ama düzenli beslendim 2 haş yumurta yedim bir kutuya yakın süt bitirdim muz yedim sürekli sende bunları yap bir haftada inşşalah alır ben her gün her gün yaptım ama hı aklıma gelmişken yeşil mercimeği haşla ve ye bebeğe çok güzel kilo aldıran durum bunlar oldu doktorum da çok güzel beslemişsin bu haftada dedi şükür kilo aldı ama demem o ki sakın stres yapma bebeğin kilo alır inşşalah sağlıklı olsun da kilo da gelir dediklerimi yap inşşalah diğer kontrolünde güzel kilo almış olur strestende uzak dur

Riske atmayın bence başka bir hastaneyle ve doktorla görüşün çok zor bir dönemden geçiyoruz malesef

Konustuk canım ama kabul etmediler. Sezaryen evt, tek eşimle bile zor olacakken bu devırde yalnız olacagım bir odada kabul etmemeleri üzdü odadan bıle cıkmazdı eşim. Neyse hayırlısı böyleymiş. Özelde olacak doktor için de olumlu yorumlar duydum hastalarından moral oldu. Allah yardımcın olsun inşallah canım yalnız kalmak da zor. Sağlığına kavuşmanı diliyorum, bebişlerimizi de sağlıkla alalım kucağımıza

Araya resmen birilerini soktuk canım, maalesef ki ülkemizde bunu gercekleştirmeden dert anlatamıyoruz, başhekımlık karar almıs kabul etmediler. Örnek teşkil etmesin diye. Halbukı zorunluluk olabilir, insanlık hali Bu kadar artmısken vakalar eşim kmseye deme taraftarı değil, o kişi için düşünüyor. Bize bir şey olmaz ona olur inadına diyor. Hayırlısı artık özelde karar kıldık mecburen.

ben file almistim kizim 3 yasinda hala fileye biriktiririm onun camasirlarini ve hala ayri yikarim
Aynen file çok rahat oluyor bende bir kaç tane file almıştım beyaz, renkli , çorapları ayrı koyuyordum . Benim büyük 8 yaşında hala ayrı yıkıyorum çamaşırlarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…