2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım Çok şükür bir çözüm bulmuşsunuz yalnız imkansız nasıl bebeği alacaksın , kalkacaksın sezeryanda iki gece hastanede kalınıyor birde neyse ki hallolmuş yine 2 Eylül mü

Kuzum.kiyamam. ama gercektende orda dogurmaman daha saglikli olur diyebilirim. Ozeldeki randevun nasil gecti
Canım iyi gecti diyelim iyi olsun. Bebiş iyi, servikal acıklık yok, tabi asagıya baskı yapıyor ama dayanır 39a kadar dedi. Devletteki doktor kiloyu söylemiyordu eskısı değiştiğinden beri, 3650 olmus. 37+1 iz 7 Eylüle gün aldık artık erken gelmezse inşallah kesin tarih tam 39 oluyor. Kızım da tam 39da olmuştu. Vardır bir hayır ne yapalım son dört haftada iki doktor değişti ama elimde olmayan sebeplerden. Canımız sağ olsun, gruptakı herkesın sağ salim bebişleri kucağında eve dönmesi kısmet olsun

39 u beklerse 4 kilo gelecek senin bebiş

Riske atmayın bence başka bir hastaneyle ve doktorla görüşün çok zor bir dönemden geçiyoruz malesef
Maalesef, Allah hepimizin yardımcısı olsun başka seçenek yok, özelde karar kıldık. Bu kez hastalarla konustum doktor ıcn güzel seyler söyleyen de coktu. Baska birilerinden de dkkatsiz filan dıye duymuştum, bıraz da sinirli br sey sormaya cesaret edemiyordum o yuzden devlete dönmüştüm aylar önce. Cerrahısı cok ıyıdır demeleri moral oldu doktor ıcın. Neyse takipler bitti sayılır hayırlısı

Allah razı olsun canım Hayır 7 Eylül normaldeki Satı baz aldı bu doktor. Eşimle bile zor olacak hem bebek hem benle uğraşacak ama üstesinden geleceğiz inşallah

Allah razı olsun canım Hayır 7 Eylül normaldeki Satı baz aldı bu doktor. Eşimle bile zor olacak hem bebek hem benle uğraşacak ama üstesinden geleceğiz inşallah ☺

olmaz inşallah bebişini görünce babaya enerji gelir , sana güç kuvvet gelir çabucak toparlarsınız ilkinde sezeryan mıydı ? Sezeryansa o konuda tecrübelisindir

39 u beklerse 4 kilo gelecek senin bebiş
Biraz daha büyüsün de eşim rahatca kucagına alabılsın canım hastanede, korkmasın gazıydı, altını almaktı o ilgilenecek. Tecrübeli ama minik olursa çekinebilirdi bilmiyorum unutmus da olabilir tabi :) Boyu 50cm olmus o zorluyor biraz bugün gercekten sağ tarafım acıdı.

Ben de varım canim. 31+1de de benimki geldi. Sanırım grupta en erken haftadaki doğum benim oldu Ama benim de rahim ağzı yetmezliği olduğu için erken bekleniyordu.

Aynı durumu yaşıyorum annemin gelebilme ihtimali var ama son anda belli olacak eşim kalacaktı ben de özelde yapacam bu gidişle.Tıp fakültesi kabul etmiyor erkek refakatçi.dediğin gibi eşimle bile nasıl olacak derken tek olmak Allah korusun.hakkımızda hayırlısı neyse o olsun artık .

Amin canım hayırlısı olsun, sağlıkla alalım da kucağımıza.

maşallah seninkide hastane çıkışı takımları es geçip bir büyük beden takımlardan başlayacak desene
özelde olursa doğum hemşirede yardım eder alt almasına fln

Sen hangi hastanede yapacaktın doğum şimdi hangi özeli düşünüyorsunuz

Merhaba kızlar❤
Son günlerde çok iş yapıyorum evde bundan mütevellit olacak ki az önce çok fena bir baskı hissettim aşağı doğru, ilk kez oldu korktum tabiki. Şimdi uzandım geçti. Aman dikkat edelim son günlerimiz, böyle diyorum ama gün icinde yine kendini temizlik yaparken buluyorum, inşallah hakim olabiliriz kendimize valla

çok yorma kendini. ben makinadan çamaşır almak için eğilip kalkarken maraton koşmuş gibi oluyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…