- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #20.401
38kaç yaşındasın
Tek çözüm yürümek diye biliyorum.Sezeryan mi oldun,şimdi nasılsın?Arkadaşlar dün doğum yaptım ancak hala gaz çıkaramadım çok sıkıntılıyım bana acil olarak nasıl çıkartınız paylaşır mısınız
Cok tesekkur ederim canimGeçmiş olsun canım iyi olmana sevindim
Aynen bende eski vucut ozgurlugumu ozledim. Asagiya egilebilmeyi rahatca, istedigim gibi uyuyabilmeyi, sabahtan aksama kadar is yaparak hakkini vererek yorulmayi bile ozledimBen de öyle düşünüyorum çıkarayım hızlı hızlı iş güç yaparım. eskiden gözümde büyüyen işleri cabucak yapmayı özledim. Kim derdi bunu özleyecegimi3- 4 hafta daha dayansın inşallah kuzucuk yeter ki azaldı canım
Valla ben dun ilkkez kendim ciktim yani kizimla o da cok yakina gittim. Millet diyodur daha elindeki bebe karni burnunda ne acelesi varmis mubarek diyeKızlar tek başına dışarı çıkan var mi?Sanki herkes bana bakıyor karnımdan ötürü ben mi öyle hissediyorum zaten bu aralar psikolojim iyi değil.Sürekli evde kalmaktan,sıcaktan vs bunaldım zaten yaşı en geç benim herhalde bu gurupta annemler de uzakta yanlarına gidemiyorum artık yoldan ötürü,bunalıma girmem an meselesi.hava da çok sıcak siz nasıl geçiriyorsunuz hep evde misiniz?
Oncelikle hayirli olsun gozun aydin canim. Koridorda bolbol yuru ve zorlama kendiniArkadaşlar dün doğum yaptım ancak hala gaz çıkaramadım çok sıkıntılıyım bana acil olarak nasıl çıkartınız paylaşır mısınız
Boşver ilerde rahat edersin çocukların arası sık olunca.Evde durmak da sıktı artık beni.Napacam bilmiyorumValla ben dun ilkkez kendim ciktim yani kizimla o da cok yakina gittim. Millet diyodur daha elindeki bebe karni burnunda ne acelesi varmis mubarek diyebenim yanimda kimse yok, annemler yazlikta keyif yapiyor, kaynanam pazartesi dondu memleketten ama 10gun gorusemem virus varmi yokmu diye. Ayni apartmanda ablam var ama kizimla akran yegenim var bir araya gelince cildiriyoruz. Bu yuzden ev ev ev ve klimayla ask yasiyorum
Boşver ilerde rahat edersin çocukların arası sık olunca.Evde durmak da sıktı artık beni.Napacam bilmiyorum
Çok geçmiş olsun canım güle güle büyüsün yavrunArkadaşlar dün doğum yaptım ancak hala gaz çıkaramadım çok sıkıntılıyım bana acil olarak nasıl çıkartınız paylaşır mısınız
Al benden de o kadar herkes bana bakıyor beni ayipliyor gibime geliyor artikKızlar tek başına dışarı çıkan var mi?Sanki herkes bana bakıyor karnımdan ötürü ben mi öyle hissediyorum zaten bu aralar psikolojim iyi değil.Sürekli evde kalmaktan,sıcaktan vs bunaldım zaten yaşı en geç benim herhalde bu gurupta annemler de uzakta yanlarına gidemiyorum artık yoldan ötürü,bunalıma girmem an meselesi.hava da çok sıcak siz nasıl geçiriyorsunuz hep evde misiniz?
Hayırlı olsun canım benim kendine gelirsen doğum hikayeni dört gözle bekliyoruzArkadaşlar dün doğum yaptım ancak hala gaz çıkaramadım çok sıkıntılıyım bana acil olarak nasıl çıkartınız paylaşır mısınız
Tebrikler canm. Rabb'im analı babalı büyütsün.bol bol yurumen lazım galibaArkadaşlar dün doğum yaptım ancak hala gaz çıkaramadım çok sıkıntılıyım bana acil olarak nasıl çıkartınız paylaşır mısınız
Ay niye ayıplasın anlamadım kızlar. Milletten size ne yahu. Ben 7 sene bekledim hamile olabilmek için hep millete özenir iç geçirirdim. Şimdi hayalimi yaşıyorum. Neden biri sizi ayıplasın anlamadım ben. Siz neden böyle hissediyorsunuz. Kan düşüklüğü olabilir mi acaba, o depresyon yapıyormuş.Al benden de o kadar herkes bana bakıyor beni ayipliyor gibime geliyor artikçok rahatsız oluyorum bakışlardan ondan dolayı nereye gidiceksem eşim arabayla götürüyor yolda yürümekten nefret ediyorum
Aynen canm bende dışarı çıksam hemen göze çarpıyor galiba karnım. Baktıklarını farkediyorum. Mecbur çıkmak zorunda kalıyorum iki kızı evde zapd3demiyorum çok sıkılıyorlar. Bu sene kovit düşük tehlikesi derken kaç aydır hiç bir yere gidemedikKızlar tek başına dışarı çıkan var mi?Sanki herkes bana bakıyor karnımdan ötürü ben mi öyle hissediyorum zaten bu aralar psikolojim iyi değil.Sürekli evde kalmaktan,sıcaktan vs bunaldım zaten yaşı en geç benim herhalde bu gurupta annemler de uzakta yanlarına gidemiyorum artık yoldan ötürü,bunalıma girmem an meselesi.hava da çok sıcak siz nasıl geçiriyorsunuz hep evde misiniz?
Ben de 35 im. Oh ne güzel bak bu yaşta maşallah 3.yü yapıyosun. Ben 7 sene uğraşıp bi tane anca olacak bin şükür Rabb ime elbette. Bırakın şu milleti artık. Keyfini çıkarınAynen canm bende dışarı çıksam hemen göze çarpıyor galiba karnım. Baktıklarını farkediyorum. Mecbur çıkmak zorunda kalıyorum iki kızı evde zapd3demiyorum çok sıkılıyorlar. Bu sene kovit düşük tehlikesi derken kaç aydır hiç bir yere gidemedikhayırlısı bakım. Evde iki çocuk olunca iş güç vakit nasıl geçiyor farkında bile olmuyor um bazen en yasliniz da ben olabilir im 36
Koridorda bol bol yürümek ve hemşirelerin kahvaltı ya da yemek olarak getirdiği bisküvi meyve suyu yerine bildiğimiz türden yemekler yemekArkadaşlar dün doğum yaptım ancak hala gaz çıkaramadım çok sıkıntılıyım bana acil olarak nasıl çıkartınız paylaşır mısınız
Evet ilki normal doğumdu. Doktorum da kesinlikle normal doğumdan yana. Ben de öyle isterdim ama çok stres yapmaya başladım bebeğe bişey olacak diyeseninkinin doğma zamanı gelmiş 38. Hafta doğumun gerçekleşebileceği haftalar. Normal doğum mu bekliyorsun
Hayırlı olsun canım ALLAH analı babalı büyütsünArkadaşlar dün doğum yaptım ancak hala gaz çıkaramadım çok sıkıntılıyım bana acil olarak nasıl çıkartınız paylaşır mısınız
Arkadaşlar dün doğum yaptım ancak hala gaz çıkaramadım çok sıkıntılıyım bana acil olarak nasıl çıkartınız paylaşır mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?