2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Evet sukur herseyimi hazirlamistim. 31.haftada riskim baslayinca risk olsada hallettim herseyimi. Bu durumuma da sukur tabi. Rabbim sanada yardim etsin, insallah sende benim zamanlarimi gecersin hatta daha fazlasini

Kiz nasil dinleniyim.sen biliyosun birgunu daha yedik bunada sukur. Sen baya 38i dolduruyosun ne guzel
Çok geçmiş olsun canım azıcık yardım edecek bırı yok mu bırkac haftalığına bı bakıcı mı tutsan büyük için? Ya da ev ıcın destek alsan? Bak alarm veriyor sancılar

İnşallah hastaneden cıkıp hepsini güzel güzel hazırlayacaksın annesi, bıraz daha sabır

Sağlıkla gelsin inşallah bebiş

Hayırlısıyla gelsin inşallah . Sezeryan için gün verildiyse , doğum sancın başladıysa hemen acil sezeryana alırlar

Çok geçmiş olsun canım azıcık yardım edecek bırı yok mu bırkac haftalığına bı bakıcı mı tutsan büyük için? Ya da ev ıcın destek alsan? Bak alarm veriyor sancılar
Saol canim benim. Bu viruste tutamam ne yazikki bakici, ev icin haftada bir destek aliyorum ama inan yetmiyor cocukla olunca. Valla dogursam rahatlicam artik, en azindan isimi gucumu yaparim

bugün kasıklarımda bi sancı var ağrı gibi. ve sık sık tuvaletim geliyor bi baskı hissediyorum. hayrolsun inşallah. pazartesine randevum var doğurmasam bari o zamana kadar
Dün bende doğurcam mı diye düşündüm yalan yok uyuyana kadar adet olacak gibi kasıklarım ağrıdı ve belimden de vurdu ama öyle 5 dk da 10 dk da bir gelme değil sürekli bir sızlama dedim doğuracak olsam böyle olmaz heralde zaten , artık alıscaz bu sancılara

bugün kasıklarımda bi sancı var ağrı gibi. ve sık sık tuvaletim geliyor bi baskı hissediyorum. hayrolsun inşallah. pazartesine randevum var doğurmasam bari o zamana kadar
Ama içerde birşey olduğu kesin çünkü hamile olduğumdan beri hiç ağrımadı benim kimisi ilk zamanlar kasık agrısı yaşar onuda yaşamadım aylardır sızlamamıştı böyle bu 2 oluyor geçende de olmuştu

Erken doğum belirtisi var ama eylül anneleri eylül geldi daha birkaç kişi dışında hepsi duruyor ağustos anneleri ağustosa kadar çoğu doğurmuştu
Aman aman guzel beklesin herkes benimde erken haftalarda baslamisti bakiyorum cogu kisinin oyle ama bekliyolar bebisler allahtan

valla ben bugün bi değişik hissediyorum hayrolsun. demin yine lavabodayken sarımsırak bir leke gelmiş benden. nişan mı bilmiyorum

sorma valla. normalde yalancı sancı yaşardım ama bu dediğim ağrı farklı biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…