2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
sorma valla. normalde yalancı sancı yaşardım ama bu dediğim ağrı farklı biraz
Valla yalancı sancıyı bilmiyorum tam yalancı kasılma oluyor bende zaten ki hala düzenli şekilde devam ediyor benim o kasılmalar ama sallamıyorum artık alttan alttan gelen adet ağrısı gibi olanda yalancı sancı mı oluyor ne oluyorsa artık

işte bi gün doğuracağız ama o gün bugün mü bilmiyorum

Geçmiş olsun canım demek ki artık normal hepimizde böyle ağrılar oluyorsa bu dönemde olması gerekiyor

Geçmiş olsun canım iyi olmana sevindim

Saol canim benim. Bu viruste tutamam ne yazikki bakici, ev icin haftada bir destek aliyorum ama inan yetmiyor cocukla olunca. Valla dogursam rahatlicam artik, en azindan isimi gucumu yaparim
Ben de öyle düşünüyorum çıkarayım hızlı hızlı iş güç yaparım. eskiden gözümde büyüyen işleri cabucak yapmayı özledim. Kim derdi bunu özleyecegimi 3- 4 hafta daha dayansın inşallah kuzucuk yeter ki azaldı canım

Kızlar tek başına dışarı çıkan var mi?Sanki herkes bana bakıyor karnımdan ötürü ben mi öyle hissediyorum zaten bu aralar psikolojim iyi değil.Sürekli evde kalmaktan,sıcaktan vs bunaldım zaten yaşı en geç benim herhalde bu gurupta annemler de uzakta yanlarına gidemiyorum artık yoldan ötürü,bunalıma girmem an meselesi.hava da çok sıcak siz nasıl geçiriyorsunuz hep evde misiniz?

kaç yaşındasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…