- 9 Ağustos 2019
- 5.072
- 2.468
- 123
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #14.921
Doğum ekibi (ebeler, hemşireler, anestezyenler) ile ilgili o hastanelerde doğum yapmış olan kişilerin yorumları, bebek yoğun bakımının olup olmadığı(bazı hastanelerde kuvöz yok, basit bir iki günlük gereklilik için bile sevk gerekiyor) benim aklıma gelen ayırt edici kriterler bunlar. Kendi doktorunun tavsiyesi de önemli tabii.kızlar, ben hamileliğimin en başından beri dışardan muayenehanesi olan bir doktora kontrollerime gidiyorum. Yaşadığım şehirde doğuma gidebileceğim iki özel hastane var. Size sormak istediğim, doğum yapacağınız hastaneye karar verirken neye göre karar verdiniz? ayırdığınız bütçe çok önemli bir konu , eğer bu iki hastaneninde doğum masrafları birbirine yakınsa seçmek için nelere dikkat ederdiniz?
kızlar, ben hamileliğimin en başından beri dışardan muayenehanesi olan bir doktora kontrollerime gidiyorum. Yaşadığım şehirde doğuma gidebileceğim iki özel hastane var. Size sormak istediğim, doğum yapacağınız hastaneye karar verirken neye göre karar verdiniz? ayırdığınız bütçe çok önemli bir konu , eğer bu iki hastaneninde doğum masrafları birbirine yakınsa seçmek için nelere dikkat ederdiniz?
Bende de ara ara oluyor canm. Bol su iç bide sık sık iç çamaşırı değiştir. Nemli kalmasin o bölge. Tuvalet kağıdı da iyileşmesini engeller .beyaz pamuklu bir kurulama bezi kullan. Bende bir ara kaşıntı olmuştu en son doktorum travozol vermişti.)/sen yinede doktorumla görüşKızlar fitil kullanana varmı bende kasıntı var ve iç taraf kızarmış pamukcuklu gibi duruyo bu hamileligimde hep böyleseyler yasadım insallah dogumu etkilemez☹
Canm ben fitil de kullandım. Doktorun yazdıysa güvenle kullanabilirsin bence. İlk aylarimda kullandım 3nfeksiyonum vardı ona yazmıştı doktrumKızlar fitil kullanana varmı bende kasıntı var ve iç taraf kızarmış pamukcuklu gibi duruyo bu hamileligimde hep böyleseyler yasadım insallah dogumu etkilemez☹
Anne with an e- Duygusal ama çok güzel(favorim)yabancı dizi izleyen anneler. var mı önerebileceğiniz güzel bir dizi
Brooklyn nine-nineyabancı dizi izleyen anneler. var mı önerebileceğiniz güzel bir dizi
Doğum ekibi (ebeler, hemşireler, anestezyenler) ile ilgili o hastanelerde doğum yapmış olan kişilerin yorumları, bebek yoğun bakımının olup olmadığı(bazı hastanelerde kuvöz yok, basit bir iki günlük gereklilik için bile sevk gerekiyor) benim aklıma gelen ayırt edici kriterler bunlar. Kendi doktorunun tavsiyesi de önemli tabii.
Doğum ücretleri önemliydi. doktorum hakkındaki yorumlar ve ayrıca benimle ilgileniyor oluşu hoşumuza gitti. Ve tabii ki yakın oluşu çok önemli o yüzden Pendik şifa hastanesine karar verdik.
Mesela biz hamilelik kontrollerine medipolle başlamıştık ama doktorum son derece ilgisizdi ayrıca fiyatları da yüksekti o yüzden 5 aylıkken hastanemi değiştirdim, memnunum çok şükür
ben de özel bi tıp merkezine gidiyorum ama devlet hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum. bana yakın hastanelerin memnuniyet oranı çok yüksek olduğu için içim rahat.
Kızlar merhaba ben iki ayrı doktora gidiyorum birisi özel hastane diğeri tıp fakültesi.Doğum ücreti 10 bin istiyor gittiğim özel hastane,aynı zamanda bir de perinatolaga gidiyorum tıp fakültesine.tıpta doğum 1000 lira perinatolog gireceği için.çok kararsızım.10 bin vereceğim hastane otel konforunda tabi,rahatlık önemli ama tıpta olanda doçent sonuçta işinin ehli.Siz olsanız ne yapardınız.kararsız kaldım.
Benim oğlan hala ters pozisyonda dizleri çekmiş yüzüne doğru dönmeye niyeti yok gibi
Bildiğiniz egzersiz var mı kızlar hala şansımız var mı?
Inşallah canım deneyecegim çok sağolKoltukta otururken vücudunu yere doğru eğ ve bacaklar koltukta kolların yerde olacak şekilde bir süre bekle bu çok ünlü bir egzersiz bebek döndürmede
Ayrıca evde vakit buldukça 1-2 dakika kurbağa yürüyüşü yap
Yemeği eğer yapabilirsen bağdaş kurarak yemeye çalış
Ben bunları yapmaktayım bir süredir ve çok şükür bebeğim dönmeye başlamış doktor rapora baş geliş yazdı
Doktorun verdiği cevap gerçekten korkutucuymus . Merak ettim bende şimdiInşallah canım deneyecegim çok sağol
Bu bebekler niye dönmez dedim dr a
O da aciklarsam gece uyuyamazsin diyince korktum haliyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?