2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Aynen öyle yapıcam evde tepinen bebe orda uyudu resmen
Canım bana hemşire arkadaş bir tüyo verdi, nstden önce buz gibi bir su iç dedi. Baya soğuk olacakmış. Direkt uyandırıyormuş. Aklında bulunsun. Gecen ben de baya soğuk su içtim, gerci hep soguk ıcıyorum da:) cok cok soguktu yudum yudum içmeme rağmen aşırı hareketlenmişti. Gerçeklik payı var mıdır, tesadüf müdür bilmiyorum :)

Deneyim canım valla bugün diyorum ya çok yoruldum genelde yoruluyum yatıyım nası tepinir dinleniyorum die yatıyorum yok oda uyuyo

Anneler 34+4üm bugün randevum vardi. Bebek 2600. Yanliz bu doktor beni nst sokmuyor haftalik da çağırmıyor. Sizde durum ne

Anneler 34+4üm bugün randevum vardi. Bebek 2600. Yanliz bu doktor beni nst sokmuyor haftalik da çağırmıyor. Sizde durum ne
Ben de 37 itibariyle nst ye girdim ve haftalık takibe girdim. Yani zaten 38de de nst ye girerim sonra doğururum iki nst ile her şey yolundaysa bazı doktorlar geç başlıyor.

Selam arkadaşlar işin içinden çıkamıyorum.Doğum çikolatası,kapı süsü hiç bir şeyim yok.yaptırdınız mi evetse nerden?Şart mi onu da bilmiyorum ama gelen olursa bir ikram gerekecek?

Bende hamilelik + uygulamasından okumuştum her ultrasonda yanımda buzlu su götürür içerim işe yarıyor gibi

Selam arkadaşlar işin içinden çıkamıyorum.Doğum çikolatası,kapı süsü hiç bir şeyim yok.yaptırdınız mi evetse nerden?Şart mi onu da bilmiyorum ama gelen olursa bir ikram gerekecek?
Ben yaptırmadım yaptırmayıda düşünmüyorum eve ziyarete gelene lohusa şerbeti veririm o kadar

İkisinide yaptırmadım bir yaptırırsam magnet yaptırmayı düşünüyorum gelene de lohusa şerbeti ikram ederiz ama ne zaman yaptırsam magnetleri bilmiyorum

hiçbi şey yaptırmadım düşünmüyorum da. doğuma girecek doktoruma ve ekibime hediye etmek için bir şeyler ayarlayabilirim ama

Ben hepsini yaptirdim, kapi susunu sinra evde kapisina asiyorum. Cikolatayida cok yakin gelen olursa diye eve onun icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…