2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Selam arkadaşlar işin içinden çıkamıyorum.Doğum çikolatası,kapı süsü hiç bir şeyim yok.yaptırdınız mi evetse nerden?Şart mi onu da bilmiyorum ama gelen olursa bir ikram gerekecek?
Ben çikolatayımalıp kendim süsledim canım
Açacaklı magnet yaptırdım
Makromeden anahtarlık yapılıo şimdi
Birde kapı süsü yapıcam Makromeden yine

Selam arkadaşlar işin içinden çıkamıyorum.Doğum çikolatası,kapı süsü hiç bir şeyim yok.yaptırdınız mi evetse nerden?Şart mi onu da bilmiyorum ama gelen olursa bir ikram gerekecek?
Ben çikolata yaptırdım haciseriften.ama kalabalık gelirlerse diye de kaygilandm. Dr lar kimseyi kabul etmeyin dogum sonrası diyormuş. Kendimiz yeriz artık çikolataları

Hicbiseyi yapmadım açıkçası bana saçma geliyor 40 çıkmadan eve gelinmesi ki suanki durumda ne hsataneye nede eve kimseyi istemem çok çok yakınım olur oda beklemez zaten çikolata hediye dikkat edin kızlar gelen her bir kişi size riskdir
Ben kabul etmicem canım.corona var kimse kusura bakmasın hatta mümkünse hastanye de gelmesinler

Benim ailem şehir dışında annem gelir bı tek benimde kaynanam tutup torunun havasını atmak için elini kolunu tutturup birilerini getirmedikce sıkıntı yok onada fırsat vermicem benden kızımdan değerli değil senle aynı düşüncedeyım kimse kusura bakmasın

eve misafir kabul edecek misiniz kızlar?
Ben memlekette yapacağım için dogumu 4 gözle bekliyorlar dogursada gorsek diye ama öpüp elletmem onlarda ellemez diye düşünüyorum çünkü 2 ay önce izne gittiğimizde kimse kimseyle öpüşmüyordu selamlaşmıyordu kaynanam kayınbabam bile oğullarıyla öpüşmedi ki onlarda pimpirikli zaten gelene benden önce uyarı yaparlar gelecek olanların çoğu zaten dayı hala gibi yakınlar olur diye düşünüyorum birde ilk torun onun merakı var herkeste şuan

ben de eve kimseyi almayı düşünmüyorum. eşim, ben, annem ve kardeşim olacağız nasipse. gelen olursa da geri çeviririz ki sanmıyorum biri gelsin. çok ama çok tehlikeli eve birini alıp 5 dk bile olsa aynı yerde oturmak. sonradan pozitif haberini duyup üzülmektense eve kimseyi almamak daha iyi.

Kizlar sancim var diye geldim ama dr karsrsiz kaldi eve mi gondersem diye, nst den anlayan var mi

Eklentiler

• 2DC3BBC2-FF38-432B-8A79-7C90704B1F32.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 55
Kayınvalidem de Allah’tan coronadan korkuyor.kimseyi çağırmaz.hatta ilk hamile kaldığımda corona daha yeniydi.adaklar adamış gelinim hamile kalınca mevlüt okutacsm diye.sakın okutma okutursan da başkasına okut hayrını ver dedim.yine tembihledim.mevlüt falan okutursan kimseyi çağırma dedim.terasta okuturum diye düşündüm dedi.ben de bebeğim de çıkmayız söyleyim dedim.bu kadar tehlikeli bir virüs varken el kadar bebeğimle gelmem dedim.eşimin de adağı var mesela kes dağıt dedim tmm dedi saolsun.
Valla vakalar bu kadar artmışken kimse kusura bakmasın

bende kapı süsü yaptırdım, hediyeliklerimi de kendim hazırlıyorum. Yetiştirirsem kendimi yormadan patik şeklinde kokulutaş yapıyorum. Hastane ziyaretçi kabul eder mi bilmiyorum, etmezse de eve geçtiğimde evime uğrarlar diye geçiyor aklımdan. Birde eşimin iş yerinde adettendir, doğum yapanlar hediyelik birşeyler dağıtır, süpriz doğumsa çikolata dağıtır. Ziyaretçim olmasa eşimin işyerinde arkadaşlarına vermesi için bile hazırda olsun istiyorum

Yaw ne misafiri. Herkes evinde otursun normalde bile lohusa evine gidilmez hele bu zamanda hiç gidilmez. Daha dün bi arkadaşım size gelmek istiyoruz dedi ben kardeşlerimi bile eve almıyorum dedim açık havada öesire alanında mesafeli görüşelim dedim. Biz cafeye falan da gitmiyoruz. Eve de misafir almıyoruz. Şu devirde çok zor herşey. Allah şu bela bize musallat olmadan atlatöayı nasip etsin

Yok kız bizimki virüs ne abartmayın diyor yeterki hava atsın düşünceli olsa tek derdi millete hava atmak değil ben şehirde tekken benle ilgilenir yalnızlık hissettirmezdi o yüzden hamilelikte nasıl yalnız kaldiysam yine kalırım mevlüt falan anca virüs bitsin yaparım kuranimi her türlü okutur hayrını yaparım valla yeterki iyi olalım da

Aynen katiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…