- 5 Şubat 2020
- 1.640
- 1.679
- 83
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #19.521
Ben çikolatayımalıp kendim süsledim canımSelam arkadaşlar işin içinden çıkamıyorum.Doğum çikolatası,kapı süsü hiç bir şeyim yok.yaptırdınız mi evetse nerden?Şart mi onu da bilmiyorum ama gelen olursa bir ikram gerekecek?
Canım aile dışında kimseyi kabul etmem sanırım ki aile zaten çok kalabalıkeve misafir kabul edecek misiniz kızlar?
Ben kabul etmicem canım.corona var kimse kusura bakmasıneve misafir kabul edecek misiniz kızlar?
4 Eylüle çağırdı. Sizin ne zamandı en son bebeğin durumu ne kilo boyAynı durumdayız pazartesi gidecem bakalım ne dicek?nst ye girmedim henüz hiç,bir daha ki randevun ne zamana?
Ben çikolata yaptırdım haciseriften.ama kalabalık gelirlerse diye de kaygilandm. Dr lar kimseyi kabul etmeyin dogum sonrası diyormuş. Kendimiz yeriz artık çikolatalarıSelam arkadaşlar işin içinden çıkamıyorum.Doğum çikolatası,kapı süsü hiç bir şeyim yok.yaptırdınız mi evetse nerden?Şart mi onu da bilmiyorum ama gelen olursa bir ikram gerekecek?
Hicbiseyi yapmadım açıkçası bana saçma geliyor 40 çıkmadan eve gelinmesi ki suanki durumda ne hsataneye nede eve kimseyi istemem çok çok yakınım olur oda beklemez zaten çikolata hediye dikkat edin kızlar gelen her bir kişi size riskdirSelam arkadaşlar işin içinden çıkamıyorum.Doğum çikolatası,kapı süsü hiç bir şeyim yok.yaptırdınız mi evetse nerden?Şart mi onu da bilmiyorum ama gelen olursa bir ikram gerekecek?
Ben kabul etmicem canım.corona var kimse kusura bakmasınhatta mümkünse hastanye de gelmesinler
Ben memlekette yapacağım için dogumu 4 gözle bekliyorlar dogursada gorsek diye ama öpüp elletmem onlarda ellemez diye düşünüyorum çünkü 2 ay önce izne gittiğimizde kimse kimseyle öpüşmüyordu selamlaşmıyordu kaynanam kayınbabam bile oğullarıyla öpüşmedi ki onlarda pimpirikli zaten gelene benden önce uyarı yaparlar gelecek olanların çoğu zaten dayı hala gibi yakınlar olur diye düşünüyorum birde ilk torun onun merakı var herkeste şuaneve misafir kabul edecek misiniz kızlar?
En son 1 ay önce gittim pazartesi randevum var.İnan hiç hatırlamıyorum kilosunu yalan olmasın.Ama normal sınırlardaydı.Bakalım pazartesi gidecem sonra bir daha ne zamana çağıracak.4 Eylüle çağırdı. Sizin ne zamandı en son bebeğin durumu ne kilo boy
Var sancın canım doğru hissetmişsinKizlar sancim var diye geldim ama dr karsrsiz kaldi eve mi gondersem diye, nst den anlayan var mi
Kayınvalidem de Allah’tan coronadan korkuyor.kimseyi çağırmaz.hatta ilk hamile kaldığımda corona daha yeniydi.adaklar adamış gelinim hamile kalınca mevlüt okutacsm diye.sakın okutma okutursan da başkasına okut hayrını ver dedim.yine tembihledim.mevlüt falan okutursan kimseyi çağırma dedim.terasta okuturum diye düşündüm dedi.ben de bebeğim de çıkmayız söyleyim dedim.bu kadar tehlikeli bir virüs varken el kadar bebeğimle gelmem dedim.eşimin de adağı var mesela kes dağıt dedim tmm dedi saolsun.Hicbiseyi yapmadım açıkçası bana saçma geliyor 40 çıkmadan eve gelinmesi ki suanki durumda ne hsataneye nede eve kimseyi istemem çok çok yakınım olur oda beklemez zaten çikolata hediye dikkat edin kızlar gelen her bir kişi size riskdir
Benim ailem şehir dışında annem gelir bı tek benimde kaynanam tutup torunun havasını atmak için elini kolunu tutturup birilerini getirmedikce sıkıntı yok onada fırsat vermicem benden kızımdan değerli değil senle aynı düşüncedeyım kimse kusura bakmasın
Yok kız bizimki virüs ne abartmayın diyor yeterki hava atsın düşünceli olsa tek derdi millete hava atmak değil ben şehirde tekken benle ilgilenir yalnızlık hissettirmezdi o yüzden hamilelikte nasıl yalnız kaldiysam yine kalırım mevlüt falan anca virüs bitsin yaparım kuranimi her türlü okutur hayrını yaparım valla yeterki iyi olalım daKayınvalidem de Allah’tan coronadan korkuyor.kimseyi çağırmaz.hatta ilk hamile kaldığımda corona daha yeniydi.adaklar adamış gelinim hamile kalınca mevlüt okutacsm diye.sakın okutma okutursan da başkasına okut hayrını ver dedim.yine tembihledim.mevlüt falan okutursan kimseyi çağırma dedim.terasta okuturum diye düşündüm dedi.ben de bebeğim de çıkmayız söyleyim dedim.bu kadar tehlikeli bir virüs varken el kadar bebeğimle gelmem dedim.eşimin de adağı var mesela kes dağıt dedim tmm dedi saolsun.
Valla vakalar bu kadar artmışken kimse kusura bakmasın
Aynen katiliyorumYaw ne misafiri. Herkes evinde otursun normalde bile lohusa evine gidilmez hele bu zamanda hiç gidilmez. Daha dün bi arkadaşım size gelmek istiyoruz dedi ben kardeşlerimi bile eve almıyorum dedim açık havada öesire alanında mesafeli görüşelim dedim. Biz cafeye falan da gitmiyoruz. Eve de misafir almıyoruz. Şu devirde çok zor herşey. Allah şu bela bize musallat olmadan atlatöayı nasip etsin
Annemlerle ablamlarla ayni apartmandayiz. Bir gelebilecek kaynanamlarla ust komsum belki 1 cift arkadasimiz haricinde kimseyi kabul etmeyiz. Komsu ve arkadaslarida bjr muddet sonra ancakeve misafir kabul edecek misiniz kızlar?
Ahahah tuh temizligin bosa gittiTü
Aynen Bi hafta en az daha doğurmam
O değilde evi temizledim ev batuo
Tabi kız karnım burnumda kolay mı Bi başıma temizlemekAhahah tuh temizligin bosa gitti
Kiz sorma en uygunu 1400tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?