2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bende bu gune kadar hic dusunmuyordum baslatmayi tekrar. Ama nedendir bilmiyorum inanilmaz agresiflesti, yetemiyorum cocuga evde. Birde surekli yatmam gerekiyor mumkun olmuyor. Okuluyla gorustum ama cokta korkuyorum
Evet yetmiyor artık kısıtlandk bende gönderiyorum. Asla düşünmüyordum ama çevremden duydum ki eve bebek geldikten sonra gönderince çocuklar kreste cok mutsuz oluyorms.o gelince beni buraya bıraktınız gittiniz gibi düşünceleri oluyormuş. Şimdiden başlattık ki bebeğin gelişiyle bi alaka kurmasın

Az kaldı biraz daha sabret boşverme sakın bebeğin ve senin hayati durumunuz söz konusu olan. Bebeğine bir sey olsa üzülmez misin? Kendini affedebilir misin? Cok az kalmıs sıkmalısın dişini

Kizlar aranizda 2.yada3.kez anne olacaklardan cocugu krese giden var mi, ya da gondermeyi dusunen?
Çok sıkıldı bzmki ama hafifleyince daha cok ilgilenebiilecegmi düşündüğümden göndermicem canım. Gecen yıl gitmişti cok da seviyor ama risk alamam. Hamilelik de maalesef zor geçti sonrası da kolay olmayacak, hayaller hayatlar.. ne yapalım canımız sağ olsun yeter ki.

Bursa virüsün yoğun olduğu illerdeyz malesef.
Biz ziyaretçi kabul etmeyeceğiz. Sadece ailelerimiz gelecek. Virüs her yerde maalesef hastane zaten ziyaretçi almayacak. Küsecek olan da küssün zaten . Sağlığımızdan önemli değiller

Az kaldı biraz daha sabret boşverme sakın bebeğin ve senin hayati durumunuz söz konusu olan. Bebeğine bir sey olsa üzülmez misin? Kendini affedebilir misin? Cok az kalmıs sıkmalısın dişini
Çok üzülürüm hem de. Elimden geleni yapacağım. Her yönüyle zor bir hamilelik geciriyorum. Ağlaya aglaya bu güne geldim. Bazen o kadar çaresiz hissettimki. Şimdi yeni bir stres daha bekliyor beni. Eşimin tayini çıktı gidiyor. Ben olduğum yerde doğumu tek bekleyeceğim. Doğuma 10 gün kala izin alıp gelecek. İnşallah öncesinde doğurmazsam tabi.

Ayni seyi bende dusundum o yuzden acil karar vermem lazim. Erken dogum riskim var birde heran. Sen ne zaman baslattin.

Keske senin gibi hafifleyince daha iyi olacagim diyebilsem. Lohusa psikolojisini bilirsin, kizimda zor gecirdim o yuzdende korkuyorum. Onun psikolojisi icinde sanirim baslamasi daha iyi

kızlar, bende eğer aldıysanız bebek arabası tavsiyelerinizi isteyeceğim. elzem bi ihtiyacım değil, şuan araştırma aşamasındayım
Kraft roll system aldık canım çok da güzel. Katlanınca çekçekle taşınıyor. Malı kalitesini ben sevdim. Yanında taşıma puseti de geliyor. O da arabanın üstüne takılabiliyor. Tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…