2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Selam arkadaşlar işin içinden çıkamıyorum.Doğum çikolatası,kapı süsü hiç bir şeyim yok.yaptırdınız mi evetse nerden?Şart mi onu da bilmiyorum ama gelen olursa bir ikram gerekecek?
Ben sadece çikolata yaptırdım. Hacı Şerif diye bir siteden. Kapı süsü , diğer süsleri yaptırmayacağım. Ona ayıracağım bütçe ile ya durumu iyi olmayanlara yardım edeceğim ya da hayvanlar için bağışta bulunacağım.

Selam arkadaşlar işin içinden çıkamıyorum.Doğum çikolatası,kapı süsü hiç bir şeyim yok.yaptırdınız mi evetse nerden?Şart mi onu da bilmiyorum ama gelen olursa bir ikram gerekecek?
Hic birsey yaptırmadım yaptirmicam da asla kimseyi kabul etmicem riske atamam bebegi de kendimi de. Bence sizde eve geleni kabul etmeyin. Hastaneye ziyaretçi yasagi var

Bende bu akşam girdim nst ye 37+5 teyiz pazartesi gel bir daha bakalım dedi şekerim yüksek çıkıyor önümüzdeki hafta içi alacak galiba prensesime kavuşacağım
Kadın Doğum doktorunuz şeker kontrolünüzü de yapıyor mu? Ben de artık diyete dayanamıyorum ve 1 aydır diyetin dışında çok yiyip içtim. Şekerim doğal olarak yüksek çıkmaya başladı. Sabah açlıklarım normal ama ara ögün sonrası öğlen ya da akşam açlıklarım yüksek. Çok yersem tokluk da yüksek çıkıyor. Korkuyorum bir yandan bebeğe zarar vermekten şekeriniz nasıl çıktığı için doktor almaya karar verdi.

Bence kabul etmeyin benim babamlarin sulalesi komple korono oldular. Halalarim amcalarim kuzenlerim. Kimse kusura bakmaz allah koruisn birşey olursa üzülürsünüz
İşlerimizde hep bir olduğu için sürekli görüşülüyor canım yoksa eltimin çocuğuna mesela hediyelerini yolladılar ilk zamanlardı ozmn ya yine öyle yaparlar yada gelirler hani kabul etmiyorum desem normalde işten dolayı hep bir birliktelik var mantıksız olur

Benimki gidiyordu pandemi oncesi sanirim yine baslatacagim
Benimki de kreşe gidiyordu . şimdi anasınıfı yaşı geldi.ama şu şartlarda göndermeyecegim gibi . normal de yarım gün düşünüyordum.hem onun için hem benim için iyi olacaktı.hayırlısı bakalım ne olacak bekleyip göreceğiz.

Bende bu gune kadar hic dusunmuyordum baslatmayi tekrar. Ama nedendir bilmiyorum inanilmaz agresiflesti, yetemiyorum cocuga evde. Birde surekli yatmam gerekiyor mumkun olmuyor. Okuluyla gorustum ama cokta korkuyorum

En son 1 ay önce gittim pazartesi randevum var.İnan hiç hatırlamıyorum kilosunu yalan olmasın.Ama normal sınırlardaydı.Bakalım pazartesi gidecem sonra bir daha ne zamana çağıracak.
Gunumuz aynı. Bana 20 eylülde alirim sezaryna dedi.bakalm size ne diyecek. Yani sezaryn icin bu kadar beklemesine anlam veremedim

Bugun dr a bazen tokluk 155 cikiyo dedim. Onemsemedi bile 200 leri vurursa sıkıntı dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…