2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Keşkkeeee malesef serin filan olmuyor ben şuan bitlisteki gece yaşadığımız dereceyi kasım aralıkta görüyorum adanada ekimin ortasına kadar damlarda yatıyor millet apartmanda olanlar değil tabi
bence gayet mantıklı. adanada günde 50 kere fenalık geçirirdik bu haldeyken. eylülde serin oluyo mu adana bilmiyorum ama en azından 1 ay sonra serinler
Kasım’ın ortasına kadar yanüyrrrrr :):):):)::)
Akdeniz bölgesi fenaa valla.yaylalar haricinde serin bir yer göremedim nedense hele hamile olunca bin kat daha sıcak oluyor maalesef

Benm annem de beni tembhliyor cocugu biraz rahat bırak diye. Ben kararlıyımdır ama ona göre gaddarım:) Şımarıklığı hıc sevmem bunu yanlış yorumluyor. Torunlarına karsı karakteri değişti resmen.

Benimde en fazla 165 cikti. Beyaz ekmege dayanamiyorim bazen ondan oliyo ve karpuz. Ama genelde cavdar yiyorum cok sukur diyetr devam ediyorum sorun olmuyor
Ben beyaz ekmek pilav patates falan kolayca bıraktım. Onları çok aramıyorum ama pide börek kurabiye pasta çikolata dondurma zor dayanıyorum bunlara. Bazen çok az yiyorum ama şeker az çok demiyor. Fırlıyor. Hayırlısıyla atlatalım inşallah bu günleri

Çok zor bir durum Allah yardımcınız olsun.benim şeker yüklemesinden sonra yalancı bir yükseklik oldu.3 gün diyet ve ölçüm yapıldı ama ölüm gibiydi.şimdi de sürekli açlık kan şekerime bakılıyor çok şükür sıkıntı yok.Allah size sabırlar versin.Ve tez zamanda inşAllah şekeriniz normale biner

Amin inşallah. Eskilerin Hamilesin gözün kalır teorileri şekerde tamamen yerle bir oldu İnşallah doğumdan sonra normale döner. Veee en önemlisi kızıma gecmez.

Kızlar dün sabah doğum yaptım 36+0da. Her şey yolunda bebeğim küvöze girmedi. 3kilo 240gr doğdu. Çok güzel bir duyguymuş annelik. Hepinizde hayırlı zamanda kavuşursunuz inşallah bebeklerinize
Gözün aydın canım hayırlı olsun ALLAH analı babalı büyütsün

Kasım’ın ortasına kadar yanüyrrrrr :):):):)::)
Akdeniz bölgesi fenaa valla.yaylalar haricinde serin bir yer göremedim nedense hele hamile olunca bin kat daha sıcak oluyor maalesef
yaylayı siz karadenizde görün. ah nasıl özledim köyleri yaylaları ordaki evimi ☹

Kızlar dün sabah doğum yaptım 36+0da. Her şey yolunda bebeğim küvöze girmedi. 3kilo 240gr doğdu. Çok güzel bir duyguymuş annelik. Hepinizde hayırlı zamanda kavuşursunuz inşallah bebeklerinize
ayyyy allah hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin. bizim yerimize de kokla mis gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…