- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.352
- 348
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #19.641
allah yardıcın olsun. yatış verirlerse kabul et mutlaka iyi olmadan çıkma e mi. eşin büyüğü annenlere bıraksın yanına gelir en kötü. ya da tam tersi. hepsi üst üste gelince çok fena olursun.Ben 3 gundur neler yasiyorum inanamazsinreflu, gaz, hazimsizlik, sanci, kasilma bide carpinti
Saolasin canim. Annemler mi topladilar piliyi pirtiyi yszliga donduler bugun. Yatis vermedi sukur ama devam ederse haberleselim hemen gel dedi. En buyuk sansim oglum kafasini kanaldan cikarip biraz yana cekmis. Annesiyle direnmeye karar verdi sanirimallah yardıcın olsun. yatış verirlerse kabul et mutlaka iyi olmadan çıkma e mi. eşin büyüğü annenlere bıraksın yanına gelir en kötü. ya da tam tersi. hepsi üst üste gelince çok fena olursun.
Pazartesi günüydü.17 Ağustostu.bu kilolarımız doğumdan sonra gidecek inşAllahOoo maşallah ne zaman ölçüldü bu kilo . Bnm dün 2600dü. Bende iyi gelişim gösterdim 95kiloym
Adanalılara özgü bir hareket oluristanbul yanıyor bugün. az daha sıcak olursa güneşe ateş edicem
Mide yanmasından uyunmayan bir gece daha
Kraft roll system aldık canım çok da güzel. Katlanınca çekçekle taşınıyor. Malı kalitesini ben sevdim. Yanında taşıma puseti de geliyor. O da arabanın üstüne takılabiliyor. Tavsiye ederim
Pepp next nuna aldım ben hafif ve katlanınca küçücük oluyor çok beğenerek aldım kullanmak için sabırsızlanıyorum
Merhaba Eylül anneleriYazıları okuyunca duygulandım, geçen sene bu zamanlar geldi aklıma, ben de Eylül 2019 annesiyim Sağlıkla alın yavrularınızı kucağınıza
Kızlar ağda olayını nasıl yaptınız ben lazere gitmiştim fakat hamilelikte tekrar çıktılar çok olmasa da hayatımda hiç ağdacıya gitmedim çok sinir bozucu bir durumdayım ne yapacağım pazartesi halletmem gerekli
dua edicem sana bol bol. eylülde gelecek minik kuş belli ama birkaç hafta beklesinSaolasin canim. Annemler mi topladilar piliyi pirtiyi yszliga donduler bugun. Yatis vermedi sukur ama devam ederse haberleselim hemen gel dedi. En buyuk sansim oglum kafasini kanaldan cikarip biraz yana cekmis. Annesiyle direnmeye karar verdi sanirim
adanadakilerin allah yardımcısı olsun. biz dayanamıyosak onlar ne yapıyor acaba. hele allah hem adanada hem de hamile olanların 2 kere yardımcısı olsunAdanalılara özgü bir hareket olur
Ama bugün cidden havada bir gariplik var.öğlenden beri yanüyrrrr :):):):):) Adanada okumuş biri olaraktan Adana şivesini kullanmasaydım olmazdı
Merhaba canımSelam kızlar bugün bende muayene gittim.2 Eylül e gün verdi. Simdilik bir sıkıntı yok bakım.
Ağırlığı ve katlanınca boyutu iyi bagaja sığar. Tek elle katlanıyor ve çekçekle kolayca taşınıyor. Ama sizde taşıma puseti varsa pusetsiz bir model tercih edebilirsiniz. Kraft ın kalitesini beğendim. Ne öyle cılız ve çabuk kırılır gibi ne de hantal yerinden kalkmayanlar gibi tam ortası.çok teşekkür ederim, markayı not aldım. muhakkak araştıracağım. Taşıma pusetimiz var aslında, ama değerlendireceğimAğırlığı nasıl? kolayca katlanıp araç bagajlarına rahatlıkla sığıyor mu?
Evet canım şimdi biraz iyi oldum bilmiyorumPlesanta previe vardı dimi, artarsa doktora görün istersen canım. Nstye bağlanırsın için rahat eder.
Çok şükür canım inşallah 37leri goreceksinizSaolasin canim. Annemler mi topladilar piliyi pirtiyi yszliga donduler bugun. Yatis vermedi sukur ama devam ederse haberleselim hemen gel dedi. En buyuk sansim oglum kafasini kanaldan cikarip biraz yana cekmis. Annesiyle direnmeye karar verdi sanirim
2 hafta sonra adana ya gitcem bende, eşim dalga geçip duruyor buraya sıcak diyosun ben seni gidince gorcem diye annemde diyor ALLAH 'ın sevgili kuluymuşsun hamileliği adanada geçirmedin ben seni dogurunca ağustos ayında kardeşini özellikle kışa denk getirdim yazın hamilelik gecirmiyim diye diyoradanadakilerin allah yardımcısı olsun. biz dayanamıyosak onlar ne yapıyor acaba. hele allah hem adanada hem de hamile olanların 2 kere yardımcısı olsun
Çok aminadanadakilerin allah yardımcısı olsun. biz dayanamıyosak onlar ne yapıyor acaba. hele allah hem adanada hem de hamile olanların 2 kere yardımcısı olsun
Yaşadığım şehir Adanadan farklı değil biliyorsun canım2 hafta sonra adana ya gitcem bende, eşim dalga geçip duruyor buraya sıcak diyosun ben seni gidince gorcem diye annemde diyor ALLAH 'ın sevgili kuluymuşsun hamileliği adanada geçirmedin ben seni dogurunca ağustos ayında kardeşini özellikle kışa denk getirdim yazın hamilelik gecirmiyim diye diyor
Biliyorum canım bende orada 4 yıl geçirmiş birisi olarak tek farkı oralarda rüzgar var azıcıkYaşadığım şehir Adanadan farklı değil biliyorsun canımnerdeyse eşimi boşayıp pervaneyle nikah kıyacam o noktaya geldim pervaneye rağmen oluk oluk terliyorum.Bence hamilelerin erzurumda falan yaşaması gerek
Teşekkür ederin, güzel geçti 1 yıl şükürÇok saolun..Sizin bebeğinizede sağlıklı ömürler diliyoruz. Nasıl geçti bir yılınız? Beni en çok korkutan konu uyku, kaçıncı ayınızdan sonra düzene girdi yada düzene girdi mi?
bence gayet mantıklı. adanada günde 50 kere fenalık geçirirdik bu haldeyken. eylülde serin oluyo mu adana bilmiyorum ama en azından 1 ay sonra serinler2 hafta sonra adana ya gitcem bende, eşim dalga geçip duruyor buraya sıcak diyosun ben seni gidince gorcem diye annemde diyor ALLAH 'ın sevgili kuluymuşsun hamileliği adanada geçirmedin ben seni dogurunca ağustos ayında kardeşini özellikle kışa denk getirdim yazın hamilelik gecirmiyim diye diyor
ben de alev topu gibiyim. kime dokunsam yanıyosun diyoBiliyorum canım bende orada 4 yıl geçirmiş birisi olarak tek farkı oralarda rüzgar var azıcıkoda bu sıcakta zaten serin esecek hali yok Ben şuan 1600 metre rakımdayım ama hiç bana misin demiyor bugün yağmur yağdı burda eşim diyor ayağım üşüyor( ki normalde benim donar ayaklarım onun biryerleirne değdiririm ısınsın diye) ayağımla ayağını ısıttım vücudum hala alev topu gibi menopozdan farksız
Keşkkeeee malesef serin filan olmuyor ben şuan bitlisteki gece yaşadığımız dereceyi kasım aralıkta görüyorum adanadabence gayet mantıklı. adanada günde 50 kere fenalık geçirirdik bu haldeyken. eylülde serin oluyo mu adana bilmiyorum ama en azından 1 ay sonra serinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?