2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ben 3 gundur neler yasiyorum inanamazsin reflu, gaz, hazimsizlik, sanci, kasilma bide carpinti
allah yardıcın olsun. yatış verirlerse kabul et mutlaka iyi olmadan çıkma e mi. eşin büyüğü annenlere bıraksın yanına gelir en kötü. ya da tam tersi. hepsi üst üste gelince çok fena olursun.

allah yardıcın olsun. yatış verirlerse kabul et mutlaka iyi olmadan çıkma e mi. eşin büyüğü annenlere bıraksın yanına gelir en kötü. ya da tam tersi. hepsi üst üste gelince çok fena olursun.
Saolasin canim. Annemler mi topladilar piliyi pirtiyi yszliga donduler bugun. Yatis vermedi sukur ama devam ederse haberleselim hemen gel dedi. En buyuk sansim oglum kafasini kanaldan cikarip biraz yana cekmis. Annesiyle direnmeye karar verdi sanirim

istanbul yanıyor bugün. az daha sıcak olursa güneşe ateş edicem
Adanalılara özgü bir hareket olur
Ama bugün cidden havada bir gariplik var.öğlenden beri yanüyrrrr :):):):):) Adanada okumuş biri olaraktan Adana şivesini kullanmasaydım olmazdı

Mide yanmasından uyunmayan bir gece daha

Bende malesef bu durumdan çok müzdaripim, 5. yada 6. ayda yaşamadığım mide yanmalarını yaşıyorum. Soğuk sütü yudum yudum içmek bana iyi geliyor, bir de badem yemek. İsterseniz sizde deneyin, belki faydası olur

Kraft roll system aldık canım çok da güzel. Katlanınca çekçekle taşınıyor. Malı kalitesini ben sevdim. Yanında taşıma puseti de geliyor. O da arabanın üstüne takılabiliyor. Tavsiye ederim

çok teşekkür ederim, markayı not aldım. muhakkak araştıracağım. Taşıma pusetimiz var aslında, ama değerlendireceğim Ağırlığı nasıl? kolayca katlanıp araç bagajlarına rahatlıkla sığıyor mu?

Pepp next nuna aldım ben hafif ve katlanınca küçücük oluyor çok beğenerek aldım kullanmak için sabırsızlanıyorum

çok teşekkür ederim, markayı not aldım. araştıracağım bende. Katlanınca küçücük oluyor yazmışsınız, muhtemelen araç bagajlarına rahatlıkla sığıyordur o halde.

Merhaba Eylül anneleri Yazıları okuyunca duygulandım, geçen sene bu zamanlar geldi aklıma, ben de Eylül 2019 annesiyim Sağlıkla alın yavrularınızı kucağınıza

Çok saolun..Sizin bebeğinizede sağlıklı ömürler diliyoruz. Nasıl geçti bir yılınız? Beni en çok korkutan konu uyku, kaçıncı ayınızdan sonra düzene girdi yada düzene girdi mi?

ben çok uzun süredir ağdamı kendim yapabiliyordum. fakat artık göbeğimden dolayı hareketlerim kısıtlandığı için bende sizin gibi çekinerek gittim. Sonrasında boşuna gerildiiğimi farkettim. Sizde ağdadan sonra ohh be diyeceksiniz, zaten lazere gittiğiniz için kıl kökleriniz zayıflamıştır bence, acıda hissedeceğinizi zannetmiyorum

Saolasin canim. Annemler mi topladilar piliyi pirtiyi yszliga donduler bugun. Yatis vermedi sukur ama devam ederse haberleselim hemen gel dedi. En buyuk sansim oglum kafasini kanaldan cikarip biraz yana cekmis. Annesiyle direnmeye karar verdi sanirim
dua edicem sana bol bol. eylülde gelecek minik kuş belli ama birkaç hafta beklesin

Adanalılara özgü bir hareket olur
Ama bugün cidden havada bir gariplik var.öğlenden beri yanüyrrrr :):):):):) Adanada okumuş biri olaraktan Adana şivesini kullanmasaydım olmazdı
adanadakilerin allah yardımcısı olsun. biz dayanamıyosak onlar ne yapıyor acaba. hele allah hem adanada hem de hamile olanların 2 kere yardımcısı olsun

Ağırlığı ve katlanınca boyutu iyi bagaja sığar. Tek elle katlanıyor ve çekçekle kolayca taşınıyor. Ama sizde taşıma puseti varsa pusetsiz bir model tercih edebilirsiniz. Kraft ın kalitesini beğendim. Ne öyle cılız ve çabuk kırılır gibi ne de hantal yerinden kalkmayanlar gibi tam ortası.

Çok şükür canım inşallah 37leri goreceksiniz

adanadakilerin allah yardımcısı olsun. biz dayanamıyosak onlar ne yapıyor acaba. hele allah hem adanada hem de hamile olanların 2 kere yardımcısı olsun
2 hafta sonra adana ya gitcem bende, eşim dalga geçip duruyor buraya sıcak diyosun ben seni gidince gorcem diye annemde diyor ALLAH 'ın sevgili kuluymuşsun hamileliği adanada geçirmedin ben seni dogurunca ağustos ayında kardeşini özellikle kışa denk getirdim yazın hamilelik gecirmiyim diye diyor

Yaşadığım şehir Adanadan farklı değil biliyorsun canım nerdeyse eşimi boşayıp pervaneyle nikah kıyacam o noktaya geldim pervaneye rağmen oluk oluk terliyorum.Bence hamilelerin erzurumda falan yaşaması gerek

Biliyorum canım bende orada 4 yıl geçirmiş birisi olarak tek farkı oralarda rüzgar var azıcık oda bu sıcakta zaten serin esecek hali yok Ben şuan 1600 metre rakımdayım ama hiç bana misin demiyor bugün yağmur yağdı burda eşim diyor ayağım üşüyor( ki normalde benim donar ayaklarım onun biryerleirne değdiririm ısınsın diye) ayağımla ayağını ısıttım vücudum hala alev topu gibi menopozdan farksız

Çok saolun..Sizin bebeğinizede sağlıklı ömürler diliyoruz. Nasıl geçti bir yılınız? Beni en çok korkutan konu uyku, kaçıncı ayınızdan sonra düzene girdi yada düzene girdi mi?
Teşekkür ederin, güzel geçti 1 yıl şükür Ah keşke uyku konusunu sormasaydınız Benim aklıma hiç uykusuzluk gelmemişti, gaz gelmişti sadece ama neredeyse 1 yıldır uykusuzum Her bebek uykusuz olur diye bir şey yok ama korkmayın Uykusuz gece geçiriyorsun sonra sabah bun gülen yüzüne bir bakıyorsun hiç bir şeyin kalmıyor Rabbim evlatlarımızın sağlığını korusun

bence gayet mantıklı. adanada günde 50 kere fenalık geçirirdik bu haldeyken. eylülde serin oluyo mu adana bilmiyorum ama en azından 1 ay sonra serinler

ben de alev topu gibiyim. kime dokunsam yanıyosun diyo

bence gayet mantıklı. adanada günde 50 kere fenalık geçirirdik bu haldeyken. eylülde serin oluyo mu adana bilmiyorum ama en azından 1 ay sonra serinler
Keşkkeeee malesef serin filan olmuyor ben şuan bitlisteki gece yaşadığımız dereceyi kasım aralıkta görüyorum adanada ekimin ortasına kadar damlarda yatıyor millet apartmanda olanlar değil tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…