2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bence de dursun biraz daha.şimdi belli mi günü?
Yok canım belli değil.haftalık gidiyorum artık.bu hafta gittim nstye soktu.sancı çıkmadı çok şükür.bakalım haftaya ne olacak?ama bence eylülün ortasında benimki rahat durmaz.şimdiden çok zorlamaya başladı çünkü.

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım en kötü sınavın böyle olsun. Gececek demek yeterli gelmez biliyorum ama cok az kalmıs artık ınsallah her sey yoluna girecek

Keske senin gibi hafifleyince daha iyi olacagim diyebilsem. Lohusa psikolojisini bilirsin, kizimda zor gecirdim o yuzdende korkuyorum. Onun psikolojisi icinde sanirim baslamasi daha iyi
Sen en iyisini bilirsin canım. Nasıl uygun görürsen öyle yap, yorumlara da kulak asma. Benim de kolay olmayacak, aşırı bunalıp karar değiştirebilirim de. Bakalım ne olacak.

Sen en iyisini bilirsin canım. Nasıl uygun görürsen öyle yap, yorumlara da kulak asma. Benim de kolay olmayacak, aşırı bunalıp karar değiştirebilirim de. Bakalım ne olacak.
Valla kizimla kendi sagligim herseyden onemli. Bjuun onlemleri alip deneyecegiz. Alisamazsa da geri alacagim ara verdiya tekrar ilk baslamis gibi olmaz insallah

Bizim de günümüz hemen hemen aynı.bana da doktorum istersen eylül ortasında alalım dedi de ben de ne kadar kalırsa o kadar iyidir dedim.iyi mi dedim kötü mü dedim bilemedim
Bence gelişim iyiyse Eylül ortası tam zamanı. Ben 37.hafta kontrolümde söylemeyi düşünüyorum. O kadar beklemeyelim kimildamakta bile zorlanıyorum diyecm

Ne guzel ben ayni apartmanda oldugum halde annemlerden hayir yok
O da iyimi kotumu bilmiyorum. 1 haftadir kalıyoruz birlikte butun duzenim bozuldu. Çocuğun dusmaniymisim gibi davranip bana vermiyolar hic. Iyice simarttilar ben ne desem cocuk ağlayıp gidiyo onlara ve bana asla gelmiyo soğuttular bizi.

Acaba gelişimi kilosu önde mi gidiyor sizin. En son ne kadar dı
Evet benimki 2,2.5 hafta önden gidiyor.en son 2.560 gramdı yoksa 2570 miydi ikisinden biriydi hepi topu 10 grlık bir farkı hatırlayamadım
Ben ciğer gelişimi için bekleme taraftarıyım ama bir yandan da ben iyi geliştim acaip ödemlendim.mayalanmış hamur misali puf pufum resmen.ellerim ayaklarım,göz kapaklarım hatta burnum bile şişmiş

Ooo maşallah ne zaman ölçüldü bu kilo . Bnm dün 2600dü. Bende iyi gelişim gösterdim 95kiloym

Ayni evin icinde mumkun degil yapamam zaten. Dogumdan sonra napicam acaba. Aslinda neden boyle bir tavir aldiriyolarki sana karsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…