2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ay evet yaaa billboardlar her sene olaydı zaten
Bir de duygu kafenin ordaki köprüden çocukların su kanalına balıklama atlaması
Annemgilin ordada var kanal kendi öz kardeşimde zamanında yaya geçidinin üstüne çıkıp atlıyordu ordan suya tabi ben hiç girmedim girmemde yüzmeyi bilmiyordum o zaman, öğrendim hala girmem korkarım

tehlikeli değil mi ya kanalda yüzmek
Tehlikeli olduğu için korkarım ben zaten şu akıp gidiyor hızlıca durağan bir su değil ayrıca çöp atıyorlar ALLAH korusunbir cam parçası filan gelse birde havuz mu bu kenarına gidip merdivenden çıkacaksın yüzeye girmedim girmemde zaten o pis suya

İnşAllah geçer ben hep şen şakrak bi insanımdır bu halim bana bile çok tuhaf geliyor lohusalık mı çöktü üstümüze anlamadım
Bende öyleyimdir canım ama sürekli gülen insan durgunlasınca kendiside kötü hissediyor çevreside hemen farkediyor, annem mesela telefonda sesimin tonundan anlar canımın sıkkın olduğunu

Benimde hic tadim yok bide ailem onlari alttan almam gerektiğini vurguluyor sanki hamile olan onlar. drla konuşup erken almasını soylucem 10 eylül demisti en son 37 olunca alin dicem. Yoksa evdekilerle birbirimize gircez iyice ve hamileye nasil davranılır bilmiyolar hic. Boyle hamileligin son zamamlarinde hic olmadigim kadar mutsuzum

Kızlar dün sabah doğum yaptım 36+0da. Her şey yolunda bebeğim küvöze girmedi. 3kilo 240gr doğdu. Çok güzel bir duyguymuş annelik. Hepinizde hayırlı zamanda kavuşursunuz inşallah bebeklerinize
Haftasına göre çok iyi kilosu maşAllah sübhanAllah güle güle büyüsün kuzucuk darısı başımıza zaman azaldıkça küveze girer mi korkusu sarmaya başladı beni inşallah bizde hemen evimize geliriz doğumdan sonra

Kızlar göbek fıtığı çıkan var mı hamileliğinde? Bende sanırım var birazcık, ilkinde böyle değildi göbek deliğim. Biraz araştırdım da doğumdan sonra kalabiliyormuş ameliyat gerekliymiş. Doktoruna soran filan oldu mu hiç bu durumu?

Kızlar dün sabah doğum yaptım 36+0da. Her şey yolunda bebeğim küvöze girmedi. 3kilo 240gr doğdu. Çok güzel bir duyguymuş annelik. Hepinizde hayırlı zamanda kavuşursunuz inşallah bebeklerinize
Aa gozunaydin canim masallah size. Rabbim seninle minnos minnos buyumek nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…