2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar dün sabah doğum yaptım 36+0da. Her şey yolunda bebeğim küvöze girmedi. 3kilo 240gr doğdu. Çok güzel bir duyguymuş annelik. Hepinizde hayırlı zamanda kavuşursunuz inşallah bebeklerinize
Tebrikler canmmm ay çok güzel ya.amin canm

Annem sanırsam bana kıyamıyor ne zaman doğum konuşsak sezeryan oluverirsin diyor, örn az önce basım ağrıdığını buna bile dayanamazken nasıl doğuracağımı söylüyordum sezeryan oluver diyor yine , dedim öylede agrıcak sonuçta anne canım acısın mı istemiyor napıyor anlamadım sanırsam eskiden isteğe bağlı sezeryan olsa annem ilk sırada yaptırırmıs

Bebek hala iri mi gidiyor canım neden sezaryen

Kizlar iyi geceler. Saatlerdir agla agla icim cikti. Kizi krese gondermekten vazgectim. Zaten okuluna gorusmeye gidip gondermeyi dusundugumden beri vicdan azabindan oluyodum ama kimseye bisi diyemiyodum. En son annemle yasadigim atisma sonrasi patlama yasadim ve tum duygularim ortaya cikti. Son zamanlardaki psikolojisinin nedeni hep kardesi gelecegi icinmis megerse nelerin ustesinden geldim, onun bana en cok ihtiyaci olan bu donemi onu kendimden uzaklastirarak degilde duse kalka birlikte atlatmaya karar verdim

Çocuğun kaç yaşında bilmiyorum ama gönderme eminim zor olacak fakat ilerde çok vicdan azabı çekersin şu an en iyi yol bu gibi geliyor benim kızım ne yazık ki 3 yaşından beri kreşlerde büyüdü o zamanları düşününce çok üzülüyorum çok doğru bir karar almışsın

En iyi karari vermissin cunku kardeşi gelince o istenmedigi icin okula gittigini sanicak ve cok üzülecek. Benim oglumda krese gidiyordu hangi psikologla gorustuysem kardeşi oldugu dönemde okula göndermeyin dedi. En az 2 3 ay.

3 yas 2 aylik henuz ve gecen eylulden pandemi basina kadar kresteydi zaten. Dedigin gibi gonderdigim gibi cok pisman olmustum onu birakip calismaya basladigima bile. Insallah dn dogrusu budur

En iyi karari vermissin cunku kardeşi gelince o istenmedigi icin okula gittigini sanicak ve cok üzülecek. Benim oglumda krese gidiyordu hangi psikologla gorustuysem kardeşi oldugu dönemde okula göndermeyin dedi. En az 2 3 ay.
Evet bende cok okudum arastirdim, bir anlik kararla zaten gidip gorustum okuluylada ve asla icim rahat degildi. Elbet zor olacak ama hepsinim ustesinden gelecegiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…