2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
3 yas 2 aylik henuz ve gecen eylulden pandemi basina kadar kresteydi zaten. Dedigin gibi gonderdigim gibi cok pisman olmustum onu birakip calismaya basladigima bile. Insallah dn dogrusu budur
Bnmki 4 yaşını doldurdu. Benim duyduğum okuduğum da kardeş gelmeden kreşe alıştırılmasydi. Böylelikle bslattiķ.

Kiyamam kuzumya. Ben gunler sonra 3 kez wc ihtiyaci haricinde uyuyabilmisim. Hazir ol anne ben geliyorum diyo
Senın ıcın sevndım canım insan resmen enerjik oluyor uyudugunda. Ben sıfır uyku ile durucam bugun. Saatlerce döndü durdu, dört-beş saat aralıksız kuvvetli bir sekılde tekme yedim.Yıne doktoru dinlesem mi acaba dediğim bir günümdeyim

Canım bebekler doğalı benim kız da çok değişti, çok saldırgan ve yaramaz oldu. İnan başedemiyorum, yalnızım ve kimsem de yok mecburen haftada 4 gün 7 saat bakıcıya vereceğim, şuan alıştırma için gidiyor kısa süreli. Ben de çok düşündüm düşe kalka beraber oluruz diye ama olmuyor, bir de benim ikiz olunca, sürekli kızıma dikkat etmem lazım, bebeklere zarar vermeye çalışıyor, çok kıskanıyor. Benimki 20 aylık küçük olduğu için laf anlatamıyorum. Çok vicdan yaptım ama yine de göndereceğim bakıcıya.

Selam kizlar dun gece dogum yaptim. Ssvd oldu. Epiduralle oldum. Epidural gercekten de hayat kurtariyor, imkaniniz varsa normal dogum yapacak arkadaşlara siddetle tavsiye ederim. Nst ile ilgili bir Bilgi vereyim. Onemli olan nst deki hareketin dalgali sekilde olmasi yoksa 100 gosterse bile sanci hissetmeyip 50 lerde cok fazla agri olabiliyor. Hepinize hayirli dogumlar diliyorum.

3 yas 2 aylik henuz ve gecen eylulden pandemi basina kadar kresteydi zaten. Dedigin gibi gonderdigim gibi cok pisman olmustum onu birakip calismaya basladigima bile. Insallah dn dogrusu budur

daha çok küçük o da ana kuzusu daha çok zor olacak eminim ama bak bir 3 yıl sonra o kadar güzel oyun arkadaşı olacaklar ki iyi ki böyle olmuş diyeceksin zorlukla beraber kolaylık vardır inşallah kolay olur Senin için kasım Aralık gibi olabilir ama bende hemen yollayamazdım herhalde

Sezeryan olacak arkadaşlar covid testi istediler mi sizden yarın sabah covid testi olmak için hastaneye gideceğim bir de bu çıktı başıma
Benden istediler. Geçen hafta içi yaptırdım. Korkulacak bir şey yok. Eğer pozitif çıksaydım doğru şehir hastanesine yollayacaklardı.

Gözün aydın canım ALLAH analı babalı büyütsün nst ile ilgili tam anlayamadım ne demek istediğini biraz açar mısın

Sağlıkla büyüsün inşallah kuzucuk

Dinleme sen dinleme gecicek hepsi az daha sabir. Gun icinde uyuyamiyor musun? Ben kizi uyutunca genelde uyudum bu hafta.

Canim seninki cok daha farkli ve hassas bir durum hic kiyaslama benim durumumla kendini ve vicdan yapma. Zaten 20 aylikmis birde ustune ikizlerin gelmesi cok zor. Bakici sizd gelse?

Gozun aydin canim benim, ikinizde iyisinizdir insallah. Saglikla sizinle buyumesi dilegiyle

Insallah canim benim insallah. Rabbim verecektir bir kolayligini elbet. Bundan sonrasi hakkimizda hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…